Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ 28-1-2011


Απεργούν έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 οι δικηγόροι του ν. Κιλκίς


Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς που έγινε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011, αποφάσισε τη συμμετοχή των δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς στην πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011, συντασσόμενη με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που ελήφθη την 26-1-2011.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και γνωματεύσεων για την εξέταση των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπ/κές ανάγκες

Οι αιτήσεις και οι γνωματεύσεις των μαθητών Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες υποβάλλονται στο Διευθυντή του οικείου Γυμνασίου το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου κάθε έτους. Σε έκτακτες και απρόβλεπτες περιπτώσεις μπορούν να υποβάλλονται και αργότερα, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου ΜΟΝΟ της με αρ. πρωτ. 28722/Γ2/12-3-2010 Απόφασης του ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.

Προτάσεις Κ. Κιλτίδη για την υγεία


Ριζοσπαστικές προτάσεις κατέθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης, στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, κατά την διαδικασία επεξεργασίας του Σχεδίου Νόμου με τίτλο «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις».

Πρόταση Σ. Τσιόνκη για δημιουργία Δημοτικής επιτροπής εργασίας

Εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας για δημιουργία 11μελούς Δημοτικής επιτροπής εργασίας, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιόνκης, επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» στην πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου.