Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Συνέλευση εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. ν. Κιλκίς την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η ψυχολόγος Βίκυ Καλφοπούλου απαντά στα δικά σας ερωτήματα


Ερώτηση: κυρία Βίκυ η κόρη μου πηγαίνει στην τετάρτη δημοτικού και φοβάται να μένει μόνη της μέσα στο σπίτι ακόμη και όταν υπάρχουν άλλα άτομα της οικογένειας. Όλη την ώρα επιδιώκει να είμαι μαζί της και να μιλάμε. Αυτή τη συμπεριφορά την εκδηλώνει μόνο μέσα στο σπίτι μας, ενώ μπορεί να είναι ανεξάρτητη σε άλλα σπίτια. Άρχισε αυτή η κατάσταση να με προβληματίζει. Σας παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας. Ειρήνη.

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός


«Σε κλαίνε χώρες και χωριά
Σε κλαίνε βιλαέτια
Σε κλαίει κι η Ντρομπολιτζά
μαζί με την Αθήνα»

«Εγεννήθηκα εις τα 1770, Απριλίου 3, την Δευτέραν της Λαμπρής. Η αποστασία της Πελοποννήσου έγινε εις το 1769. Εγεννήθηκα εις ένα βουνό, εις ένα δένδρο αποκάτω, εις την παλαιάν Μεσσηνίαν, ονομαζόμενον Ραμοβούνι». Διαβάζεις αυτά τα δωρικά λόγια και ανασαίνεις τον μoσχοβόλο και λεύτερο αέρα της  Κλεφτουριάς. Είναι του αθάνατου ήρωά μας, του Θοδωρή Κολοκοτρώνη.

Και 7η έδρα για την Α. Λιάρτση

Με σημερινή απόφαση του Εκλογοδικείου Θεσσαλονίκης, στον Δημοτικό Συνδυασμό «Παιονία- Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής» με επικεφαλής την Αθανασία Λιάρτση-Σταυροπούλου, κατακυρώνεται και έβδομη εκλογική έδρα. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Λιάρτση είχε προβεί σε ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο της έδινε έξι αντί για επτά έδρες. Τελικά την εν λόγω έδρα καταλαμβάνει από την Εκλογική Περιφέρεια Πολυκάστρου ο κ. Χρήστος Τσανασίδης.

Στο Κιλκίς η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λ. Αμανατίδου

Στο Κιλκίς βρέθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β' Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμανατίδου, όπου με τη συνοδεία στελεχών της Ν.Ε. ΣΥΝ Κιλκίς είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Δημήτρη Αγαθόπουλο και το Σωματείο Εργατικού Τεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού του Εργοστασίου Κλωστοϋφαντουργίας Κλωστήρια Κιλκίς ΑΕ «Η Ανέμη».

Γενική Συνέλευση Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Συνταξιούχων πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νόμου Κιλκίς την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς (οδός Βυζαντίου 1) στις 5 το απόγευμα με τα παρακάτω θέματα: Απολογισμός Δ.Σ. για το έτος 2010. Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2010. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2010. Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για το έτος 2010. Προϋπολογισμός Εσόδων - Εξόδων για το έτος 2011. Μετά την λήξη των εργασιών της Γεν. Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Συλλήψεις για παράνομη κατοχή όπλων

Από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου συνελήφθησαν ένας 54χρονος ημεδαπός κι ένας 40χρονος αλλοδαπός να κατέχουν ένα πιστόλι άγνωστης μάρκας, διαμετρήματος 9 mm, μία γεμιστήρα ανωτέρω όπλου περιέχουσα φυσίγγιο 9 mm, μία μεταλλική ράβδο, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών με μήκος λάμας 10 εκατοστά και ένα φυσίγγιο 0,38 special. Τα αντικείμενα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός Ι.Χ.Ε αυτ/του. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, θα λάβουν χώρα στις 27 Φεβρουαρίου 2011. Υποψήφιοι θα είναι οι εξής: Για Πρόεδρος η Αρτόγλου Ευρώπη. Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Ελευθεριάδης Δημήτριος, Ζαμπέλη Ευφροσύνη, Καλπακίδου Όλγα, Καντζάβελος Περικλής, Μαμαντζής Χρήστος, Πέτρογλου Τριαντάφυλλος και Χριστοδουλίδης Αδάμ.