Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Μητροπολίτη Γουμενίσσης στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς


Την είδηση ότι η Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου και Γέφυρας δεν είναι πλέον προσωποπαγής αλλά θα έχει μόνιμη υπόσταση μετέφερε ο οικείος Μητροπολίτης  κ. Δημήτριος προς τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Χρήστο Γκουντενούδη.

Υποψήφια για τη θέση του «Συμπαραστάτη» Δ. Παιονίας η Μ. Μουζούρη


Την υποψηφιότητά της για την θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» θα θέσει στο δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας η ενεργή πολίτης της Γουμένισσας και μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων και Ιδεών του Δήμου Παιονίας Μουζούρη Μαρία.

Εφημερεύοντα φαρμακεία στην πόλη του Κιλκίς


Στην προγραμματισμένη πανελλήνια απεργία των Φαρμακοποιών στις 8 και 9 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Οι εφημερίες των φαρμακείων της πόλης του Κιλκίς για το εν λόγω διάστημα, έχουν ως εξής: Τρίτη 8/2 Απ.Παπαδόπουλος, 08:00-20:00 (Γ. Καπέτα 23, 23410-22271) και Στρατινάκη Σοφία (21 Ιουνίου 87, 23410-29529) διανυκτερεύει. Τετάρτη 9/2 Παναγιωτίδου-Φραγγίδου Αικ. (Ελ. Βενιζέλου 11, 23410-23924) 08:00-20:00 και Πατσακίδης Νικ. (21 Ιουνίου 180, 23410-23242) διανυκτερεύει.

Δραστηριότητες Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Συνάντηση με τον Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη του ΠΑΣΟΚ, είχε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης και η Αναπληρώτρια Γραμματέας Κατερίνα Κούπανη την Δευτέρα 31/01, στα πλαίσια των επαφών του κ. Καρχιμάκη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία. Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της οργάνωσης καθώς και θέματα κυβερνητικής πολιτικής. Την Τρίτη η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς συνεδρίασε στα γραφεία της και μετά το τέλος της συνεδρίασης έκοψε την βασιλόπιτά της για το νέο έτος. Το φλουρί κέρδισε ο Υπεύθυνος Μαζικών Κινημάτων Στέφανος Σιώμος.

Στις εκκλησιαστικές αρχές ο Αθ. Λαπόρδας

Ο δήμαρχος Παιονίας, Αθανάσιος Λαπόρδας, ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τις εκκλησιαστικές αρχές του τόπου, συναντώντας το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου, Δημήτριο στα γραφεία της Μητρόπολης και επισκεπτόμενος εθιμοτυπικά το Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του δημάρχου στην έδρα της Μητρόπολης, ο κ. Λαπόρδας επαίνεσε τις εργώδεις προσπάθειες του Μητροπολίτη και των συνεργατών του για την ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων – ναών του δήμου Παιονίας και την ανιδιοτελή προσφορά της Μητρόπολης Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου στην τοπική κοινωνία της περιοχής τα τελευταία 20 χρόνια.

Κοπή πίτας Επιμελητηρίου Κιλκίς την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011