Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

1o συναπάντημα Ποντιακών Σωματείων Κιλκίς

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου συναντήθηκαν εκπρόσωποι ποντικών σωματείων από όλο το νομό Κιλκίς στο κτίριο των Αργοναυτών. Σκοπός της συνάντησης να οργανώσουν μία κοινή εκδήλωση όλων των σωματείων του Κιλκίς στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης του Κιλκίς στις 2 Απριλίου. Οι σύλλογοι που εκπροσωπήθηκαν ήταν των: Αργοναυτών, Χέρσου, Επταλόφου, Παλατιανού, Αξιούπολης, Πολυκάστρου, Αγ. Αντωνίου, Ηλιολούστου, Τερπύλλου, Φιλυριάς, Γουμένισσας και Ν. Σάντας.

Η «Λεμονιά» στην Ανοικτή Οθόνη

Συνεχίζονται την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ Δ. Κιλκίς, οι προβολές της Ανοιχτής Οθόνης. Την ερχόμενη εβδομάδα προβάλλεται η ταινία «Η Λεμονιά» σε σκηνοθεσία Εράν Ρικλίς, στο Συνεδριακό Κέντρο Δ. Κιλκίς, ώρα 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

Τον Μάρτιο η απογραφή πληθυσμού


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), στο πλαίσιο των εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών υποχρεώσεών της, διενεργεί τις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσµού – Κατοικιών 2011.

Συνάντηση Γκουντενούδη-Σκανδαλίδη για αγροτικά θέματα του ν. Κιλκίς


Τα ζητήματα γεωργίας και κτηνοτροφίας που απασχολούν το νομό Κιλκίς έθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου. Η σύσκεψη συγκλήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδη και των υφυπουργών κ. Αποστολάκη και κα. Κουτσούκου. Από πλευράς Κιλκίς πλην του κ. Γκουντενούδη συμμετείχε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αγροτικής οικονομίας και κτηνοτροφίας κ. Βεργίδης.

Αποκριάτικος χορός Σ.Ε.Ο.


To Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο πάρτι, με πολλά παιχνίδια το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Κτήμα των Ευχών.

Εκλογές στον Ορειβατικό Σύλλογο


Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 6:30 μμ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κιλκίς. Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Προεδρείου του Συλλόγου.

Στην Βουλή η άσκηση «Καλλίμαχος»


Επίκαιρη ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα «Σε τι αποσκοπούν οι ασκήσεις καταστολής πλήθους των Ελληνικών Ενόπλων, Δυνάμεων και η συμμετοχή της Ελλάδας σε δυνάμεις επέμβασης σε τρίτες χώρες;», απέστειλε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, με αφορμή την άσκηση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στο Κιλκίς.

Συνεχίζουν την απεργία τους οι δικηγόροι

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε συνέχιση της αποχής των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντά τους έως και τη Δευτέρα 14-2-2011, συντασσόμενη με την από 6-2-2011 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Οι γεωργοκτηνοτρόφοι του Κιλκίς ξεκινούν τις διαμαρτυρίες. Είσοδος Κιλκίς, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στη 1 μ.μ.