Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Όροι συμμετοχής στο "Κυνήγι του Θησαυρού"

Οι προϋποθέσεις  για συμμετοχή στο "Κυνήγι του Θησαυρού" που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, είναι οι ακόλουθες:
Ο θησαυρός είναι 1000 ευρώ και έχουν δικαίωμα να τον ψάξουν όσοι έχουν ηλικία από 7 έως 107 χρονών.
Η ομάδα πρέπει να αποτελείται από 7 τουλάχιστον έως και 12 άτομα. Κάθε ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως τις 20.30 της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2011 στα  γραφεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ, Εθν. Αντίστασης 5 (έναντι ΟΤΕ) τηλ 23410- 23530.

Παιδικός αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ


Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, στις 5 μ.μ., στη ΛΑΦ Κιλκίς θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος παιδικός αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ ‘’Τρέλα με κορδέλα’’.
Όπως κάθε χρόνο ειδικά εκπαιδευμένοι εμψυχωτές παιδαγωγοί θα συντονίσουν πρόγραμμα ομαδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, μουσικής, τραγουδιών και τρελού χορού.
Η αίθουσα της ΛΑΦ Κιλκίς, κατάλληλα διακοσμημένη και πλημμυρισμένη από μια πανδαισία χρωμάτων, θα συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία μιας μοναδικής αποκριάτικης ατμόσφαιρας.

Σύσκεψη συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» Κιλκίς


Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του τοπικού συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» στο γραφείο του συνδυασμού στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην παράταξη σχετικά με τις δράσεις και τις ενέργειες για την ανάπτυξη του Κιλκίς.
Τα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και τις επιτροπές που δημιουργήθηκαν στην περιφέρεια, από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Ανθρακίδη ο οποίος μετέχει στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Απόπειρα διάρρηξης οικίας στη Γουμένισσα


Από Αστυνομικούς του Α.Τ. Γουμένισσας, την περασμένη Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 22.00΄, στη Γουμένισσα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας, 25 και 32 ετών, γιατί προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού – κάτοικου της περιοχής. Στην προσπάθειά τους έγιναν αντιληπτοί, τράπηκαν σε φυγή και εντοπίσθηκαν πλησίον της οικίας. Στην απόπειρα διάρρηξης συμμετείχε και τρίτος συνεργός ηλικίας 34 ετών, ο οποίος διέφυγε την σύλληψη.
Σημειώνεται ακόμη, ότι για έναν από τους δύο συλληφθέντες εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση σε βάρος του. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Γουμένισσας.

Σύσκεψη στο Δήμο Κιλκίς για τις σχολικές μονάδες


Σύσκεψη με θέμα τις συνενώσεις-ιδρύσεις σχολικών μονάδων στο δήμο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου κ.κ. Νίκος Αφεντουλίδης, Δημήτρης Τερζίδης και Γιάννης Φαχουρίδης, καθώς και οι Διευθυντές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ.κ. Κώστας Ραμπίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης αντίστοιχα.

Χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011

Από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η απογραφή δικαιούχων για χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011, άρχισε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Οι εργαζόμενοι (Ι.ΚΑ. - ΔΕΗ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ - Ο.Τ.Ε. - ΕΛ.ΤΑ. - Ο.Σ.Κ) που καταβάλλουν εισφορές υπέρ Οργανισμού Εργατικής Εστίας και έχουν πραγματοποιήσει εκατό (100) ημέρες εργασίας ή πενήντα (50) επιδοτούμενες ημέρες ανεργίας κατά το έτος 2010.

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση
Το τοπικό τμήμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ενημερώνει ότι η απογραφή των δικαιούχων Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΕΕ για την Επαρχία Παιονίας, θα πραγματοποιείται στο Εργατικό Κέντρο Αξιούπολης κάθε Τετάρτη από 16-2-2011 έως 16-3-2011, κατά τις ώρες 9 π.μ. μέχρι 5 μ.μ. Τηλέφωνο πληροφοριών 23410-24003.

Ανακοίνωση
Ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό λήξης της κυνηγετικής περιόδου 2010-2011 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/02/11 και ώρα 12:00 στο Κυνηγετικό  Περίπτερο του Συλλόγου, στην  Μαυροπλαγιά Κιλκίς. Θα ακολουθήσει κοπή πίτας, προσφορά παραδοσιακής φασολάδας και κλήρωση πλούσιων δώρων.

Σ’ ελεύθερη πτώση η οικοδομική δραστηριότητα. Γενική κατεδάφιση της οικοδομής

Σε ποσοστό άνω του 20% έχει μειωθεί η οικοδομική δραστηριότητα στο νομό μας μέσα σ’ ένα χρόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, η κρίσιμη για την εθνική οικονομία αυτή δραστηριότητα έχει μειωθεί σ’ επίπεδο χώρας, απ’ τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον ίδιο μήνα του επόμενου έτους, σε ποσοστό 20,9%. Εκτιμάται, όμως, ότι σε περιοχές όπως η Κεντρική Μακεδονία, όπου παρατηρείται ένα απ’ τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας (14,2% τον περασμένο Νοέμβριο, με τον μ.ο. της χώρας στο 12,4%), η μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ειδικότερα δε στο νομό μας, το ποσοστό εκτιμάται ότι κυμαίνεται γύρω στο 25%.