Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ομιλία Σάββα Τσιτουρίδη στο Αναπτυξιακό Συνέδριο του Κιλκίς


Ο πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έπειτα από πρόσκληση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς θα συμμετέχει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο του Κιλκίς το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και θα πραγματοποιήσει παρέμβαση με θέμα «ΓΕΩΡΓΙΑ –ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ: Κατάσταση και προοπτικές στο Κιλκίς, στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη, στον υπόλοιπο κόσμο».

Κλείνει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Κρηστώνης


Στα ήδη μειωμένα δρομολόγια και στην έλλειψη προαστιακού σιδηρόδρομου στο νομού μας, έρχεται να προστεθεί τις τελευταίες ημέρες και η κατάργηση στην ουσία του Σιδηροδρομικού σταθμού Κρηστώνης. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δυσάρεστη εξέλιξη, που πολύ δύσκολα θα ανατραπεί και που επηρεάζει αρνητικά πολλούς συμπολίτες μας (εργαζομένους, φοιτητές κ.α.), οι οποίοι έκαναν συχνή χρήση του συγκεκριμένου μεταφορικού μέσου.

Αιτήματα συμβασιούχων των κοινωνικών δομών του δήμου Κιλκίς


Στην κατάληψη των εργαζομένων στο δημαρχείο Κιλκίς την περασμένη Τρίτη συμμετείχαν και συμβασιούχοι των κοινωνικών δομών του δήμου. Για μια ακόμη φορά οι συμβασιούχοι επανέλαβαν τα αιτήματά τους που είναι τα εξής: σταθερή και μόνιμη εργασία, αποδέσμευση των προγραμμάτων από την Ε.Ε. και ένταξη και λειτουργία τους στις Προνοιακές Δομές του δήμου, και μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Κατάληψη στα Δημαρχεία Κιλκίς και Παιονίας


Σε συμβολική κατάληψη των δύο δημαρχείων Παιονίας και Κιλκίς, προχώρησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Κιλκίς την περασμένη Τρίτη. Η Πανελλαδική αυτή κινητοποίηση είχε συμβολικό χαρακτήρα και εντάσσεται στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να μην μπουν στο «γύψο» τα δικαιώματά τους και υποθηκευτεί το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο Χρ. Σταϊκούρας στο Κιλκίς


Επίσκεψη στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του είναι το εξής: 10:00 Συνάντηση με επιχειρηματίες στο διοικητικό κέντρο της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς. 12:15 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς. 12:30 Συνέδριο στο Επιμελητήριο Κιλκίς. 14:45 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.

Επίσκεψη στην Κολχίδα από μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς


Με την υποστήριξη του Δημάρχου Κιλκίς κ. Βαγγέλη Μπαλάσκα συνεχίζονται οι προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις σε οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, από μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας. Έτσι, την περασμένη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βούλα Ποζίδου και η σύμβουλος Μαριάννα Αμανατίδου βρέθηκαν στην Κολχίδα, όπου ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους και ενημερώθηκαν για τα καθημερινά τους προβλήματα.

Τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του Ανθυπασπιστή (ΜΧ) Κούντζα Πρόδρομου

Χθες το πρωί Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στο Στρατόπεδο «Καμπάνη» στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του Ανθυπασπιστή (ΜΧ) Κούντζα Πρόδρομου, που απεβίωσε την 29 Ιουλίου 2010, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος επί της Εγνατίας Οδού, ενώ διατελούσε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Στην τελετή παρέστησαν, οι Δκτές του Β΄ΣΣ, της Ι ΜΠ, και της 71 Α/Μ ΤΑΞ, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ, συγγενείς και οικείοι του εκλιπόντος καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών από τις Μονάδες της Ταξιαρχίας.

Συνέντευξη τύπου του προέδρου του Επμελητηρίου Κιλκίς για το αναπτυξιακό συνέδριο της 25ης και 26ης Φεβρουαρίου