Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΚΕ ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Χειροτέρευσε ακόμη περισσότερο η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Το κόμμα μας επανειλημμένα έχει φέρει στην βουλή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο του Κιλκίς και τις σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και στους εργαζόμενους.
Μεγάλες έως επικίνδυνες είναι οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανεπαρκή κάλυψη των εφημεριών αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και των νοσηλευομένων.
Το Νοσοκομείο ενώ εφημερεύει σε 24ωρη βάση καλύπτεται οριακά από ένα ειδικευμένο παθολόγο, ενώ οι περισσότερες εφημερίες καλύπτονται από ειδικευόμενους καρδιολόγους.
Το Νοσοκομείο διαθέτει 5 ειδικευμένους παθολόγους μαζί με τον διευθυντή, 2 ειδικευμένους καρδιολόγους για να καλύψουν 30 εφημερίες τον μήνα, 1 ουρολόγο και 1 ωτορινολαρυγγολόγο.

Συνάντηση δημάρχου Παιονίας Αθανάσιου Λαπόδρα με τον ΓΓ ΑΔΜ-Θ Θύμιο Σώκο


Με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θύμιο Σώκο συναντήθηκε ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόδρας και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων – Ανάπτυξης – Πολεοδομίας Δημήτρης Κουλίνας, Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού – Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Καραθόδωρος , Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας και Εθελοντισμού Αναστάσιος Δερβεντλής και Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Τέλεσης Πολιτικών Γάμων Κωνσταντίνος Σιωνίδης.