Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς χθες Κυριακή συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί 24, 21 και 36 ετών για κατοχή, χρήση και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στις 3 τα μεσάνυχτα στο Κιλκίς, συνελήφθησαν οι (α) και (β) δράστες, διότι σε έλεγχο κατελήφθη ο (α) να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 3,2 γραμ., την οποία προμηθεύτηκε  από τον (γ), ενώ οι (α) και (β) δράστες δήλωσαν ότι προ ολίγης ώρας είχαν προβεί από κοινού σε χρήση κάνναβης εντός της οικίας του (γ) δράστη.

Φωτιά σε... κλαρκ

Χθες Κυριακή και ώρα 17:30 στο 8ο χιλ. Επ. Οδού Πολυκάστρου – Ποντοηράκλειας σε υπαίθριο χώρο, προκλήθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε Μηχάνημα Ανύψωσης Φορτίων (Κλαρκ), ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. Δεν απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές.
Πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς ανακριτικό τμήμα της οποίας ενεργεί και προανάκριση.

Εκδρομή - προσκύνημα του Οδηγισμού

To Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει εκδρομή – προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την ακολουθία των Χαιρετισμών την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Αναχώρηση από το πάρκο του Κιλκίς στις 15:30.
Πληροφορίες: Σοφία Καρβουνίδου. Τηλέφωνο: 6972 214 186.

Στο πρωτάθλημα βάδην των Μεγάρων Μεγάλη εμφάνιση των αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς Ρεκόρ για Ε. Κωνσταντινίδου και Ε. Ασημακίδου

Με εξαιρετική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 20 χλμ βάδην ανδρών-γυναικών και Νέων (Α-Γ) στην παραλία Μεγάρων (περιοχή ΠΑΧΗ-ΒΑΡΕΑ), παράλληλα με τους αγώνες βάδην 10 χλμ εφήβων–νεανίδων και 5 χλμ παίδων-κορασίδων .
Τους αγώνες παρακολούθησε αρκετός κόσμος καθώς και πολλά μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΣΕΓΑΣ αλλά και του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου των Μεγάρων, που για μία ακόμη χρονιά συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργάνωσε η ομοσπονδία του Στίβου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 21.00, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Κιλκίς, θα προβληθεί  Το σκασιαρχείο, μία ταινία με ιδιαίτερη κινηματογραφική και εκπαιδευτική αξία.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί.

Στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου οι Ανατολικορωμυλιώτες Πολυκάστρου

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας η χορωδία του συλλόγου μας με χοράρχη τον κ. Ιωάννη
Τσάμη ταξίδεψε στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου με σκοπό να παραστεί στις τοπικές εκδηλώσεις. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι ήταν και η χορωδία Μικρόκαμπου Κιλκίς. Με την άφιξη στο χώρο και παρ’ όλη την χιονόπτωση και τη χαμηλή θερμοκρασία μας υποδέχτηκαν θερμά οι κάτοικοι του χωριού παρουσία του Δημάρχου Μετσόβου. Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Παλαιά Μονή  της Παναγίας της Χρυσοβίτσας με την Θαυματουργή Εικόνα Της να χρονολογείται από τον 16ο αι.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο πνευματικό κέντρο του χωριού οι κυρίες, με τη καθοδήγηση του χοράρχη πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους παρευρισκομένους .