Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

24ωρη Γενική Απεργία πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 11 Μαΐου. Συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 10.30 π.μ.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Ν. Κιλκίς, και τα Α/θμια Σωματεία του Δημόσιου Τομέα, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α., στα πλαίσια της 24/ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καλούν τους εργαζόμενους του νομού Κιλκίς, να συμμετάσχουν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μπροστά στη νέα επίθεση που έχουν εξαπολύσει Κυβέρνηση και Τρόικα σε εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους, μέσω του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, του «μισθολογίου», των νέων περικοπών αλλά και του «Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας», που «θεσμοθετεί» τη διαρκή λιτότητα και καταδικάζει ολόκληρη την κοινωνία στη φτώχεια, καλεί σε μαζική συμμετοχή:
Στην 24ωρη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Αμάραντα του δήμου Κιλκίς

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, καλεί τα μέλη
του στην ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 και ώρα 6:00 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου (21ης Ιουνίου &Σόλωνος γωνία - 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας Διάταξης.