Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς, αγώνας ορεινής ποδηλασίας (open)

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς (Ο.Σ.Κ) με την στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας Κιλκίς διοργανώνει ανοιχτό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Μountain Βike) την 11η Σεπτεμβρίου 2011 με εκκίνηση και τερματισμό τον λόφο του Αγίου Γεωργίου.
Ώρα εκκίνησης 11π.μ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διαδρομή είναι κυκλική δύο (2) γύρων των 19 χλμ (38 χλμ συνολικά) και κινείται σε δασικούς δρόμους πευκόδασους και πανέμορφα μονοπάτια.
Υπάρχει η δυνατότητα όποιος θέλει να επιλέξει να αγωνιστεί σε μόνο ένα (1) κύκλο της διαδρομής (19 χλμ) καθώς θα υπάρξει και μια μικρή διαδρομή (Jounior) για τους μικρούς μας φίλους.

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου

Καθώς επίκειται η εξεταστική διαδικασία για όλους τους νέους μας, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαΐου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουμενίσσης κ. Δημήτριος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γουμενίσσης (6-8 π.μ.). Θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε τη θεία Λειτουργία για την προσωπική τους ενίσχυση με τη θεία αρωγή και έμπνευση και φώτιση, ειδικά για την παρούσα εξεταστική δοκιμασία και την έκβαση των αποτελεσμάτων, αλλά και για τη μετέπειτα πορεία και καταξίωση. Θα παρακαλέσουμε κυρίως για τη μεσιτευτική δέηση της Παναγίας προς το Χριστό και Θεό μας, το Δοτήρα της σοφίας και της γνώσεως, και θα ζητήσουμε ικετευτικά τη δική Της Μητρική ευλογία για τον κάθε μετέχοντα-εξεταζόμενο μαθητή και την κάθε μαθήτρια. Ολοκάρδια ευχόμαστε ώστε με τη θεία ενίσχυση να αποδώσουν με ηρεμία, νηφαλιότητα και ψυχική ευεξία το άριστο αποτέλεσμα από την όλη προετοιμασία τους.

Εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία από τους "Ακρίτες" Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» σε συνεργασία με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας θα διοργανώσουν έκτακτη αιμοδοσία την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 και ώρα 9 π.μ. – 12 μ.μ. με την ευκαιρία της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων.  Στο πλαίσιο των εορτασμών μνήμης της ποντιακής γενοκτονίας, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον προαύλιο χώρο στο «Σπίτι του Πόντου» (Μνημείο γενοκτονίας) έχει ως εξής:

Το μωρό της εβδομάδας

Γιώργος Νικολαΐδης, Αργυρούπολη