Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

4ήμερη οδική εκδρομή στο Βουκουρέστι από την ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Η ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς διοργανώνει 4ήμερη οδική εκδρομή στο Βουκουρέστι από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2011. Η αναχώρηση θα γίνει από το Κιλκίς το Σάββατο το πρωί 2/7/2011 και η επιστροφή την Τρίτη το βράδυ 5/7/2011. Η εκδρομή περιλαμβάνει: Μεταφορά και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, διαμονή σε ξενοδοχείο 5* (MARRIOTΤ) με πρωινό, τοπικό ξεναγό για 2 ημέρες, αρχηγό – συνοδό, ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Η τιμή της εκδρομής είναι180Ευρώ.
Πληροφορίες:
1. Ξενέλη Γεώργιο τηλ. 6974019421
2. Πολυχρονιάδη Γεώργιο τηλ. 6937881237
3. Γεωργούση Ιωάννη τηλ. 6976514090
4. Λοκοβίτη Μιχάλη τηλ. 6976772134

Ανακατανομή αξιωμάτων στο Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης προχώρησε σε ανακατανομή αξιωμάτων, μετά την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας. Οι κύριες αλλαγές που επέρχονται με βάση το νέο καταστατικό, το οποίο αποτέλεσε πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» και στην οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και η ΤΕΔΚ, έχουν ως εξής:

Κατάθεση της πρότασης «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ».

Στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» στο πλαίσιο της πρόσκλησης 36 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», προτίθεται να καταθέσει πρόταση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ». Η πρόσκληση αφορά Σωματεία, Ιδρύματα, Εταιρείες Αστικού Δικαίου, Συνδικαλιστικές Ενώσεις και Επαγγελματικές οργανώσεις με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας τύπου Γ.
Ο Σύλλογος είναι πιστοποιημένος ήδη από το 2010 ως επαρκής για τη διαχείριση ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου 1429:2008 του ΕΛΟΤ και ελέγχεται κατά διαστήματα από την εταιρεία Bureau Veritas.

Νέο Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Με ιδιαίτερη ικανοποιητική συμμετοχή των μελών του, ανάλογα με τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ο.Ε.Σ.Κ.Μ.Θ  Στο νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο της « ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» εκλέχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:

Κλειστά καταστήματα στην οδό Παναγιώτου στο Κιλκίς

 
Η οδός Παναγιώτου είναι ένας μικρός δρόμος τριακοσίων περίπου μέτρων στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς. Κι οι Κιλκισιώτες που τον περιδιαβαίνουν νιώθουν ένα σφίξιμο στην καρδιά. Τα "λουκέτα" των καταστημάτων, που όσο πάει πληθαίνουν, υπενθυμίζουν με δραματικό τρόπο τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου νούμερο "ένα", ενόψει της εφαρμογής και του ¨δύο"! Πώς, λοιπόν, να μη "ντύσεις" ένα βίντεο σαν αυτό με πένθιμη  κλασσική μουσική! Βλέπετε, ο δρόμος έχει πια τη δική του ιστορία και είναι θλιβερή. Σαν τις ζωές μας έτσι που τις κατάντησαν...

Πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς 15 Ιουνίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 15 Ιουνίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Σύλληψη για αγοραπωλησία - κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη κατοχή όπλου

Στις 09-06-2011 και ώρα 11:30 στα Διαβατά - Θεσ/νίκης, συνελήφθη μία ημεδαπή ηλικίας 23 ετών, στην οικία της, όπου ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς Τ.Α. Κιλκίς /ΟΔΝ, τέθηκε υπό παρακολούθηση και εντοπίσθηκε ένα ΙΧΕ αυτ/το, ο οδηγός του οποίου εισήλθε στον αυλόγυρο και αφού έδωσε χρήματα στην πρώτη, παρέλαβε ένα σακουλάκι, εξήλθε επιβιβάσθηκε στο όχημα και αποχώρησε. Ακολούθησε παρακολούθηση και σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη οδηγός (ημεδαπός ηλικίας 31 ετών) να κατέχει ένα σακουλάκι με υπολλείματα ηρωίνης και ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 γρ., που προμηθεύτηκε από πρώτη δράστιδα. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
- 45 γρ. ηρωίνης σε τέσσερις συσκευασίες εντός και περιμετρικά της οικίας
- 10 ναρκωτικά χάπια
- 10 κινητά τηλέφωνα
- 750 € προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών
- 1 κυνηγετική καραμπίνα και
- 15 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
Αμφότεροι δράστες συνελήφθησαν και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου

Ένα δημιουργικό και ουσιώδες πολιτιστικό πακέτο έχει έτοιμο να παρουσιάσει στους κατοίκους του Πολυπέτρου το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου στη διετία της θητείας του (2011 – 2012). Η άρτια υποδομή και οργάνωση του γραφείου του Συλλόγου, η εμπειρία και ο ενθουσιασμός των παλαιών και νέων μελών της Διοίκησης, καθώς και η πρωτοφανής συμπαράσταση των κατοίκων του χωριού είναι τα εχέγγυα στα οποία στηρίζεται το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο για την επιτυχή συνέχεια της ιστορίας του συλλόγου στη δυσμενή αυτή οικονομική περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία ως γνωστόν είναι αδύνατη οποιαδήποτε επιχορήγηση και δωρεά από φορείς του Δημοσίου.

Συγκρότηση Εκτελεστικής Γραμματείας Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Κιλκίς

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 21.00 συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη της Ε.Γ.του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν.Κιλκίς και προχώρησαν στη συγκρότηση της Ε.Γ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής.  Η συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας & Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2011-2014, είναι η παρακάτω:

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Aπεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Η κυβέρνηση και η τρόικα, παρά  την ομολογία τους για την αποτυχία της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, συνεχίζουν  και εντείνουν τη νέα βάρβαρη επίθεσή τους σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της κοινωνίας.