Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κιλτίδης: Δεν πάω σε άλλο κόμμα

Πριν λίγο ο Κ. Κιλτίδης γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας και του facebook ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσει σε κανένα κόμμα και θα παραμείνει ανεξάρτητος. Πάντως, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο της ΕΤ3 δεν απέκλεισε την προσχώρησή του στον ΛΑΟΣ. Πρόσθεσε, όμως, ότι η απόφασή του θα ληφθεί μετά από σκέψη. "Ανήκω πάντα στην ευρύτερη κεντροδεξιά", είπε, γνωστοποιώντας ότι αύριο στη Βουλή θα ψηφίσει "παρών" σε πολλά και "όχι" σε περισσότερα απ` αυτά που προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος.

Έφυγε ο Κιλτίδης απ` τη ΔΗΣΥ!

Μέσα στον ορυμαγδό των σημερινών δραματικών γεγονότων υπάρχει και μια απρόσμενη είδηση ιδιαίτερου κιλκισιώτικου ενδιαφέροντος: Ο Κώστας Κιλτίδης έφυγε απ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της Ντ. Μπακογιάννη!
«Ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας την ενημέρωσε ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα». Με την ανακοίνωση αυτή γνωστοποίησε η ΔΗΣΥ την αποχώρηση του Κιλκισιώτη βουλευτή.

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Tae Kwon Do WTF

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Tae Kwon Do WTF όλων των βαθμών POOM-DAN της ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας την Κυριακή στις 19 Ιουνίου 2011.
Οι εξετάσεις γίνονται δυο φορές το χρόνο στις δυο Ενώσεις Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, και συμμετάσχουν όλοι οι αθλητικό σύλλογοι με τους υποψήφιους διεκδικώντας τον ανάλογο βαθμό τους. Η συμμετοχή αθλητών-ριών ανερχόταν στους 380 με τέσσερα τερέν και οκτώ ομοσπονδιακούς εξεταστές. Ο αθλητής-ρια σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία δυο φορές το χρόνο πρέπει να εξετάζεται για Κούπ στο σύλλογο και με συνολικό χρόνο τουλάχιστον έξι έτη δικαιούται να αιτηθεί για την απόκτηση της μαύρης ζώνης 1 POOM-DAN από την ΕΛ.Ο.Τ. Για το 2ο και άνω, τον χρόνο τον καθορίζει μόνο η Ομοσπονδία.

Μεσοπρόθεσμες» μειώσεις μισθών, αυξήσεις τελέων στους ΟΤΑ

Αύξηση των εσόδων και μείωση των εξόδων που φτάνει τα 1,3 δις μέχρι το 2015 προβλέπει για την Αυτοδιοίκηση το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που συζητείται και αναμένεται να ψηφισθεί (;) από τη Βουλή. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου στο σκέλος των δαπανών στόχος είναι να μειωθούν κατά 755 εκατ. ευρώ μέχρι το 2015 μετην «επαν-αξιολόγησή» τους, κυρίως σε ότι αφορά τα έξοδα για μισθούς που μόνο για φέτος πρέπει να περικοπούν κατά 219 εκατ. ευρώ, ενώ το 2015 το ύψος των περικοπών πρέπει να φτάσει τα 476 εκατ. ευρώ. Μεγάλη μείωση που αγγίζει τα 829 εκατ. ευρώ προβλέπεται για το 2015 και για το κονδύλι που αφορά τα «Λοιπά έξοδα».

Συμμετοχή της ακαδημίας Απόλλων Ευρωπού στο τουρνουά ΒΟRRAS CUP - Καϊμακτσαλάν


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ακαδημίας Απόλλων Ευρωπού την φετινή χρονιά. Η ακαδημία συμμετείχε στο τουρνουά ΒΟRRAS CUP -Ψωμιάδης 18-22 Ιουνίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δίνοντας υποσχέσεις με τα ταλέντα που διακρίθηκαν για το καλύτερο του Ευρωπιότικου και Κιλκισιότικου ποδοσφαίρου.
Οι εμπειρίες και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν μοναδικές και θα τους μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια της ζωής τους.

«Στης Ζωής το Παιχνίδι Χωράμε Όλοι» από το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ

Την Κυριακή 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς η εκδήλωση με τίτλο «Στης Ζωής το Παιχνίδι Χωράμε Όλοι». Κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ γιορτάζει την πρόληψη έχοντας ως αρχή την αντίληψη ότι η προαγωγή της καλής ψυχοσυναισθηματικής υγείας μικρών και μεγάλων είναι ευθύνη όλων μας και μπορεί να επιτευχθεί με την ενεργή συμμετοχή όλων.

Σύλληψη για παραβάσεις νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Στις 28-6-2011 και ώρα 15.00΄, στο Σεβαστό – Κιλκίς, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κιλκίς, 42χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(α) 24 γρ. κάνναβης (β) 67 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων (γ) 36 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων (δ) -1- περίστροφο και (ε) -1- μαχαίρι
Η ναρκωτική ουσία και όπλα κατασχέθηκαν.  Ο δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς.

Με το “Το αδελφάτο των Ιπποτών της ελεεινής τραπέζης” ανοίγει την αυλαία του για φέτος ο Θερινός Κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” του Δήμου Κιλκίς

Με την προβολή της κλασικής ταινίας των Μόντυ Πάιθον “Το αδελφάτο των Ιπποτών της ελεεινής τραπέζης” θα ανοίξει την αυλαία του για φέτος ο Θερινός Κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” του Δήμου Κιλκίς, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 (το έργο θα προβάλλεται για τρεις ημέρες στις 1, 2 και 3 Ιουλίου). Την ημέρα της έναρξης θα πραγματοποιηθεί και ένα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Θανάση Βέγγου.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: "Πρέπει να υπάρξει ορθολογική και συνταγματικά συνεπής φορολογική μεταχείριση των δικηγόρων."

"Με τη διάταξη του άρθρου 31 του κατατεθέντος στη Βουλή σχεδίου νόμου με τίτλο «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015», ανάμεσα στα άλλα εξωφρενικά που προβλέπονται για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, προβλέπεται και η επιβολή τέλους επιτηδεύματος στους επιτηδευματίες και τους ασκούντες ελεύθερο επάγγελμα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ζητά συνοδούς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ζητά συνοδούς (σχετικούς με τον τομέα της αναπηρίας, με ειδικότητες όπως φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, γυμναστές, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς κ.τ.λ,) για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ατόμων με αναπηρία για την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου 2011.
Θα συνεκτιμηθούν τα παρακάτω κριτήρια:

Φραγγίδης: Παρθενική ομιλία με "ναι" στο μεσοπρόθεσμο

"Ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο σχέδιο επειδή θέλω ν` ανταποκριθώ στο πατριωτικό μου καθήκον" είπε στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ο νέος βουλευτής του νομού μας, Γ. Φραγγίδης. Μιλώντας 2,5 περίπου ώρες πριν την ψηφοφορία, ο κ. Φραγγίδης δέχτηκε ξεκινώντας το θερμό ενθαρρυντικό χειροκρότημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όταν ζήτησε τη κατανόηση του Σώματος γι` αυτήν την πρώτη του κοινοβουλευτική ομιλία, ενώ μετά το πέρας της δέχτηκε τις ευχές του προεδρεύοντος εκείνη την ώρα, κ. Κουράκη.

Θ. Παραστατίδης: Ανεπιφύλακτα "ναι"

Αργά το βράδυ χθες Τρίτη μίλησε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Θ. Παραστατίδης, κλείνοντας την ομιλία του με τη φράση "ψηφίζω ανεπιφύλακτα "ναι" για να δώσω στην κυβέρνηση την ευκαιρία να βγάλει τη χώρα απ` το αδιέξοδο".
Προηγουμένως ο κ. Παραστατίδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας της χώρας, έχοντας να ξεχρεώσει υποχρεώσεις άλλων. Εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι "τα ελληνικά κόμματα κράτησαν αδιάλλακτη στάση στο θέμα της συνεργασίας" και απέδωσε ιδιαίτερες ευθύνες γι` αυτό στη ΝΔ.