Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η φωτογραφία της ημέρας

Βλέποντας στη TV, πώς τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα στη Βουλή!

Η γελιογραφία της ημέρας

Του ΚΥΡ (παλιά αλλά πάντα επίκαιρη)

Το "μεζεδάκι" της ημέρας

Δανείσου πάντα από έναν απαισιόδοξο. Δεν τα περιμένει ποτέ πίσω

 Ανώνυμου

Δημοπρατείται ο δρόμος Κιλκίς - Μαυρονέρι

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα δημοπρατηθεί η κατασκευή του δρόμου Κόμβος Μαυρονερίου - είσοδος πόλης Κιλκίς, μήκους 5 χιλ. και προϋπολογισμού 28 εκατ. ευρώ. Αυτό ανακοίνωσε ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΜΑΘ, Θύμιος Σώκος, αναφέροντας ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου απ` το ΕΣΠΑ.

Αθώωση μπλόκερ για σχόλιο

32χρονος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας απ` τη Θεσσαλονίκη, οδηγήθηκε προχθές στο εδώλιο του κατηγορουμένου για σχόλιο που ανάρτησε στο μπλογκ του, την περασμένη Τρίτη, την ώρα που εξελίσσονταν τα τρομερά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Το σχόλιο είχε στόχο μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, ο αγανακτισμένος μπλογκερ ρωτούσε για τη διεύθυνση συγγενή του πρωθυπουργού, ζητώντας αστειευόμενος να σταματήσει η συνέχεια της οικογένειας, έστω και με ...δολοφονία!
Ακολούθησε πρωτοφανής αστυνομική κινητοποίηση, ο μπλόκερ εντοπίστηκε και συνελήφθη, αλλά προχθές αθωώθηκε στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι το επίμαχο σχόλιο στερούνταν σοβαρότητας. Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου.

Eξετάσεις για ζώνες Tae Kwon Do

Προαγωγικές εξετάσεις (εγχρώμων) CUP και μαύρων ζωνών του Α.Σ. Tae Kwon Do “Η Τόλμη” Κιλκίς, διεξήχθησαν την Πέμπτη στις 23 Ιουνίου 2011 στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε δυο γκρουπ με το ανάλογο επίπεδο. Η διαδικασία αυτή γίνεται δυο φορές το χρόνο με συγκεκριμένη ύλη ανά κατηγορία (ζώνη) η οποία καθορίζεται από την Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΛ.Ο.Τ. ).

"Ανθρωποειδή" βασάνιζαν σκύλους σε Κιλκίς και Αναβρυτό

Συντοπίτης μας στο Αναβρυτό, με χαρακτηριστικά ανθρώπου, έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητό του και τον έσερνε, ενώ άλλος στο Κιλκίς με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλυσόδεσε άλλον αδέσποτο σκύλο και του `βαλε πίσσα στον πρωκτό για να υποφέρει. Και τα δυό αυτά ανθρωποειδή, κι ενδεχομένως κι άλλα μαζί τους, έβγαλαν έτσι γούστα! Τις συγκλονιστικές καταγγελίες κάνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς, του οποίου η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με προσδοκίες στο πανελλήνιο εφήβων-νεανίδων ο ΓΑΣΚ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε-Ν θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο στάδιο «Αλκαζάρ» της Λάρισας. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες έξι αθλητές και μια αθλήτρια με φιλοδοξία να διεκδικήσει από όλους  κάτι περισσότερο από μία απλή συμμετοχή.

Διαγωνισμός για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Ο Δήμος Σαλαμίνας, ο οποίος κατά τον μήνα Σεπτέμβριο του 2011 διοργανώνει εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας τιμώντας την 2491η επέτειο της ηρωικής Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, προκηρύσσει σε συνεργασία με τον Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό Σαλαμίνας «Το Καφενείο των Ιδεών», Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας».

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό τριών νέων

Χθες (Σάββατο) το μεσημέρι, στο 66ο χιλ. Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Πετριτσίου, ΙΧΕ αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 20 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε αγροτική έκταση με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και των δύο συνεπιβατών, ηλικίας 18 και 17 ετών αντίστοιχα. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Κιλκίς. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Δροσάτου.

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση του Καμπάνη

Χθες (Σάββατο) το μεσημέρι, σε θαμνώδη έκταση στο Καμπάνη ,εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθούν πενήντα στρέμματα (50) σιτοκαλαμιές, και δέκα (10) στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης. Η πυρκαγιά κατασβέσθηκε από την Π.Υ Κιλκίς. Δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και κατοικίες. Προανάκριση διενεργεί η Π.Υ Κιλκίς.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη οπλοκατοχή

Αστυνομικοί του Κιλκίς συνέλαβαν χθες (Σάββατο) το μεσημέρι δυο Ρουμάνους 36 και 30 χρονών,αντίστοιχα, επειδή σε σάκο τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα τσεκούρι κι ένα ψαλίδι. Οι  συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν πλήρωσε στον "Μασούτη" και συνελήφθη

Αλβανός 33 ετών πήρε από σούπερ μάρκετ του "Μασούτη" στο Κιλκίς προϊόντα αξίας 40 ευρώ χωρίς να τα πληρώσει και συνελήφθη. Τα προϊόντα δόθηκαν πίσω, ο Αλβανός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, το Τ.Α. Κιλκίς διενεργεί προανάκριση...κι όλοι έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα!