Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το Λύκειο Ελληνίδων στο Γαλλικό


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του τμήματος των παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο χωριό του Γαλλικού, το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουλίου 2011. Το Λ.Ε.Κ. συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλλικού «Ο Εχέδωρος» για τον εορτασμό της πανηγυρικής ημέρας του Αγίου Παντελεήμονα. Η εκδήλωση ξεκίνησε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Το Λ.Ε.Κ. παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Γουμένισσας.

Πήραν το Πτυχίο τους από το ΤΕΦΑΑ / ΑΠΘ Οι πρωταθλητές του ΓΑΣΚ Γιάννης Λαζαρίδης & Γιώργος Σαββόπουλος

Μπορεί να άργησαν λίγο τα παιδιά, λόγω υποχρεώσεων Πρωταθλητισμού, αλλά από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 οι κκ. Γιάννης Λαζαρίδης και Γιώργος Σαββόπουλος, Πανελληνιονίκες, Βαλκανιονίκες και Πρωταθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς από τα πρώτα τους μαθητικά χρόνια , είναι πλέον Πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Κλασσικό Αθλητισμό.

Ευχαριστηριο

O Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Μεταλλικού ευχαριστεί τον Σύλλογο Ποντίων ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ για τον δανεισμό των ποντιακών στολών καθώς επίσης τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους και την νεολαία του χωρίου που αφιλοκερδώς βοήθησε στην πραγματοποίηση της ποντιακής βραδιάς στην αυλή του δημοτικού σχολείου .

Στην έναρξη του σεμιναρίου του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Κιλκίς παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτικής και είχε ως κύριο αντικείμενο την Τεχνική Ασφαλείας στην εργασία. Το Επιμελητήριο Κιλκίς συμμετείχε στο κόστος διεξαγωγής του σεμιναρίου.  Ο κ. Τονικίδης στο χαιρετισμό του συνεχάρη το Σύνδεσμο για την πρωτοβουλία του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή των μελών του στην επιμορφωτική διαδικασία για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε τους μετέχοντες για την συνεχή συμπαράσταση και αρωγή του Επιμελητηρίου σε κάθε πρωτοβουλία επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων του νομού. Για άλλη μια φορά δε, προέτρεψε φορείς και μεμονωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες να προσφεύγουν στις Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου για έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση για κάθε ζήτημα που τους αφορά.