Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Με κρητικό γλέντι, η επέτειος της Μάχης της Δοϊράνης

Όπως ανακοινώνει ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ", οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Μάχης της Δοϊράνης θα πραγματοποιηθούν, με την εποπτεία της Ένωσης Κρητικών Σωματείων Μακεδονίας, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 πμ, στην Δοϊράνη και ακολούθως στο ΣΣ Μουριών,  με επιμνημόσυνες δεήσεις και κατάθεση στεφάνων. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου.
Ο Σύλλογός μας θα επαναλειτουργήσει για την τρέχουσα περίοδο,  από τις 3 Οκτωβρίου, με παράλληλη έναρξη των νέων εγγραφών και επανεγγραφών για τα χορευτικά τμήματα.

Σήμερα Σάββατο η μεγάλη μέρα!

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα! Όχι, μη πάει το μυαλό σας στα ...πουρνάρια. Στο γάμο, να πάει! Σήμερα Σάββατο, λοιπόν, 10 Σεπτεμβρίου του σωτηρίου (εμένα μου λέτε!) έτους 2011, παντρεύουμε την δικιά μας Πάολα Χαραλαμπίδου (γειά σου Κωστάκη ευτυχή πατέρα!) και τον επίσης δικό μας (διετέλεσε και φοβερός ραδιοφωνιτζής, το παιδί!) Παντελή Φαχουρίδη.
Βέβαια, εδώ θα κολλούσε το αυτοσχέδιον δίστιχον,
Για δες καιρό που διάλεξαν κι αυτοί να παντρευτούνε
με τρόικα και δου-νου-του, πάνε να κρεμαστούνε!
Το ευτυχές, παρ` όλα αυτά, γεγονός θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη του Κιλκίς, στις 7 το απόγευμα (αμάν ρε Πάολα, τί αντισυναδελφική ώρα είναι αυτή! Τότε θα φλέγεται η Θεσσαλονίκη! Άσε, που θα παίζει κι η ΠΑΟΚΑΡΑ, δηλαδή!). Παρ` όλα αυτά όλοι θα `μαστε εκεί.
Να ζήσετε καλά κι ευτυχισμένα, ρε παιδιά, κι εσείς κι οι απόγονοί σας. ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΚΡΙΣΕΩΝ!
Γιάννης Καραγιαννίδης

Άρχισαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κιλκίς

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Κιλκίς, οι εγγραφές στο σχολείο έχουν ήδη αρχίσει, ενώ οι μετεγγραφές από τα γενικά λύκεια θα γίνονται μέχρι 31 Μαρτίου και από τα ΕΠΑΛ μέχρι 15 Οκτωβρίου. 
Η φοίτηση είναι τετραετής, το ωράριο είναι από τις 18.45 ως τις 22.10, τα μαθήματα ίδια μ` αυτά που διδάσκονται στο ημερήσιο γενικό λύκειο, ενώ το Εσπερινό Λύκειο λειτουργεί με όλες τις κατευθύνσεις στη Γ΄και Δ΄τάξη. 

ΚΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 42-46

Θετικό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ της Ανδρικής ομάδας του "ΑΕΤΟΥ" στον εκτος έδρας αγώνα με την ΚΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟ στο γήπεδο της Θέρμης. Η νίκη δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο το ότι έδειξε μεγάλη διάθεση στην άμυνα και πολύ μεγάλη ενέργεια και παρά την κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις ανταποκρίθηκε θετικά σε αρκετά μεγάλα διαστήματα.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα της ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ και οι δύο ομάδες δοκίμασαν πολλά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Για τον "ΑΕΤΟ" αγωνίστηκαν : ΗΜΕΡΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΒΑΦΕΙΔΗΣ-ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΑΤΣΗΣ-ΚΑΠΝΙΔΗΣ-ΠΑΤΣΙΟΥΡΗΣ-ΛΙΑΠΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.-ΔΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ. Επόμενο δύσκολο τεστ για την ομάδα του "ΑΕΤΟΥ" είναι πάλι εκτός έδρας την Τετάρτη 14-9 στο γήπεδο της Μίκρας,τον Μεγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης

 Πρόγραμμα «Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων» Σεπτεμβρίου

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν το φετινό καλοκαίρι, τα «Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα» που διοργανώνουν ο Δήμος Κιλκίς και ο ΟΠΟΝΓΑ συνεχίζονται και τον Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011, θα παρουσιάσει τη δουλειά της η Λαϊκή Ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς που διευθύνει ο Γιώργος Γεωργός, ενώ την επόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου τη "σκυτάλη" θα πάρει η Σοφία Κουρτίδου με το ακορντεόν της.