Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δυναμικοί οι Κιλκισιώτες οπαδοί του Ηρακλή!

Τελικά, οι Κιλκισιώτες οπαδοί του Ηρακλή αποδείχθηκαν πολύ δυναμικοί. Στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κιλκίς, που έκαναν για μια περίπου ώρα την περασμένη Παρασκευή, απαίτησαν από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκδώσουν ψήφισμα συμπαράστασης στην ομάδα τους για την απόφαση υποβιβασμού της.

Το σχέδιο της Αστυνομίας ήταν απλό!

Το σχέδιο της Αστυνομίας χθες στη Θεσσαλονίκη, ήταν απλό: Αφού θα γίνουν που θα γίνουν επεισόδια, ας γίνουν μια ώρα αρχύτερα, για να φοβηθεί κι ο πολύς ο κόσμος και να μην κατέβει στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας! Έτσι, φρόντισε από νωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της σε διάφορους τόπους συγκεντρώσεων και πριν ακόμα αρχίσουν οι πορείες. Οπότε οι προκλήσεις δεν άργησαν και ο μαρμαρο-χημικο-πόλεμος να ξεκινήσει ...πριν την ώρα του!
Βέβαια, το ξύλο έπεσε ...κανονικά και σε κάποια σημεία όπως η Φιλοσοφική Σχολή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, η γενικότερη εκτίμηση είναι ότι το σχέδιο της Αστυνομίας περιόρισε τα επεισόδια, τουλάχιστον ως προς την αναμενόμενη έκταση, που όλοι την περίμεναν μεγάλη.
Άντε και του χρόνου!

Άτυπο Υπουργικό για λήψη και νέων μέτρων!

Μια μέρα μετά τα επεισοδιακά εγκαίνια της ΔΕΘ, η χώρα ζει και πάλι δραματικές στιγμές, με τελεσίγραφο που παρέδωσε η τρόικα στη κυβέρνηση για λήψη και νέων έκτακτων μέτρων! Τελεσίγραφο, που ανάγκασε την κυβέρνηση να συγκαλέσει άτυπο υπουργικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη για να παρθούν αποφάσεις. Για το λόγο αυτό θα καθυστερήσει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται ακόμα και να ματαιωθεί!
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου θα αποφασιστούν κι άλλες περικοπές στις κρατικές δαπάνες, αυξήσεις φόρων και άλλα δυσάρεστα.Τα νέα μέτρα θα ανακοινώσει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τέλος της συνεδρίασης.

ERRARE HUMANUM EST

Γράφει ο κ. Ηλίας Βεζδρεβάνης                                                                                  Το έχομε διακηρύξει πολλές φορές – και πρόσφατα – ότι αποτελεί Ηράκλειον άθλον η έκδοση και η κυκλοφορία ενός εντύπου στην Ελληνική Περιφέρεια.
Ο Εκδότης της Περιφερειακής εφημερίδας δεν είναι ο «κεφαλαιούχος», που επενδύει τα χρήματά του αποβλέποντας σε κέρδη ή σε απόκτηση πολιτικής δύναμης. Είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός που αισθάνεται χρέος να υπηρετήσει τον Τόπο του και τους Συμπατριώτες του με μόνο «όπλο» του την αγάπη γι’ αυτούς και το μεράκι!



Δήλωση Τσιτουρίδη για την ενίσχυση της απασχόλησης μέσω ΜΚΟ

Κάνοντας λόγο για "μια ακόμη απόπειρα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από το καταρρέον σύστημα εξουσίας", ο πρώην Υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, σε δήλωσή του τονίζει ότι “η ενίσχυση της απασχόλησης στην χώρα μας και μέσω δράσεων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κατά την περίοδο 2000 – 2006 έγινε στο πλαίσιο του 3ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης με ανάληψη υποχρέωσης τέτοιων δράσεων από την χώρα μας το 2002 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ".