Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όταν οι κοινωνιστές (σοσιαλιστές) κατεδαφίζουν κάθε κοινωνική δομή!

Ακούστε κι αυτό! Από το 2008 η Ε. Ένωση είχε διαπιστώσει προβλήματα υποχρηματοδότησης των ψυχικών δομών στην Ελλάδα και είχε δεσμεύσει την τότε κυβέρνηση της ΝΔ να καταβάλει τους απαραίτητους πόρους για την κάλυψη των δαπανών των φορέων ψυχικής υγείας. Τώρα, όμως, με την κρίση η κατάσταση έγινε τραγική. Το υπουργείο Οικονομικών επέβαλε από 1ης Σεπτεμβρίου περικοπές κατά 45% στον ψηφισμένο προϋπολογισμό για την ψυχική υγεία.

η γελοιογραφία της ημέρας


Του Πάνου Μαραγκού, απ` το ΕΘΝΟΣ

Η κρίση θέλει ...Έλενα

Επειδή η κρίση θέλει χιούμορ αλλιώς δεν παλεύεται, δημοσιεύουμε απ` τα χθεσινά ΝΕΑ το χρονογράφημα της Έλενας Ακρίτα. Έτσι, για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας, παρ` όλο που το δικό της δεν λέει να σκάσει με τίποτα, όπως τεκμαίρεται κι απ` την φωτογραφία!
- Σάββατο σήμερα... Δεν περνάει κι η ώρα...
- Πάµε µια βόλτα στο εµπορικό κέντρο;
- Να κάνουμε τι χωρίς λεφτά;
- Να χαζέψουµε βερνίκια...
- Γιατί, βάφεις το σπίτι σου;
- Βερνίκια νυχιών, καλό µου. Τώρα που δεν υπάρχει φράγκο, όλες αυτό κάνουνε. Πάνε στα καλλυντικάδικα και χαζεύουνε µανό. Τα ψάχνουν ένα ένα, τους δείχνει η υπάλληλος τις αποχρώσεις στο χαρτάκι, τις ξαναβάζουνε στη θέση τους και φεύγουνε κυρίες.

Εξαρθρώθηκε στην Αξιούπολη εγκληματική ομάδα διαρρηκτών

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που διέπραξε δεκαοκτώ κλοπές και διαρρήξεις στο νομό μας, καθώς και στη Πιερία, προχώρησαν αστυνομικοί στη περιοχή της Αξιούπολης. Συγκεκριμένα, συνέλαβαν δύο απ` τα τρία μέλη της ομάδας, οι οποίοι είναι
 υπήκοοι FYROM, ηλικίας 38 και 27 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 2 - 5 ετών στο Πολυάνειο Ωδείο