Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση Χατζηγεωργιάδη για το Επιμελητήριο: «Χρέος η συσπείρωση όλων των υγειών δυνάμεων»

"Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, επιχειρηματίες.
Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε επιβάλουν ως πατριωτικό χρέος μας, την συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου στον αγώνα για την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση. Ο κόσμος της αγοράς πρέπει να ξαναβρεί τον δυναμισμό του και να τεθεί επικεφαλής αυτής της ωραίας προσπάθειας. Στον αγώνα αυτόν δεν έχουν θέσει εγωισμοί, ατομικισμοί και η παθητική νοοτροπία του χθες.

Δημοπρατήθηκε η μελέτη αντικατάστασης των αντλιοστασίων Αρτζάν – Αματόβου

Με το υπ’ αριθμ. 325820/3877/25-10-2011 έγγραφό της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ζητεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, την προέγκριση των Τευχών Διακήρυξης και Δημοπράτησης για το έργο  
“Αποκατάσταση Λειτουργικότητας – Αναβάθμιση – Εκσυγχρονισμός των Αποχετευτικών Αντλιοστασίων Αρτζάν – Αματόβου”.

Δήλωση Παναγιώτη Ψωμιάδη για το δημοψήφισμα


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εξαγγελία δημοψηφίσματος από τον Πρωθυπουργό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Δυστυχώς, ο Γ. Παπανδρέου για μία ακόμη φορά έβαλε το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον του λαού και του τόπου.  
Ότι το δημοψήφισμα είναι διχαστικό για το λαό, είναι προφανές εξαρχής. Επιπλέον έχει ήδη οδηγήσει την οικονομία και την κοινωνία σε μια χαώδη κατάσταση.

Μουσική εκδήλωση από το ΚΑΠΗ Κιλκίς

Μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή της χορωδίας και του χορευτικού συγκροτήματος του ΚΑΠΗ Κιλκίς, διοργανώνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ). Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 6 το απόγευμα.

Εκδηλώσεις Μνήμης Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων 2011 στο Κιλκίς

Τα κατάφερε πάλι ο Γιωργάκης!

Στην ανακοίνωση ότι θα διενεργήσει δημοψήφισμα για το νέο πακέτο στήριξης προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωση που πυροδοτότησε σωρεία αντιδράσεων στην Ευρώπη και χαρακτηρίστηκε από όλους το λιγότερο... περίεργη και αιφνιδιαστική. Τα κατάφερε πάλι ο Γιωργάκης! 
Και αν ήταν να το κάνει, γιατί δε μας ρωτούσε πιο νωρίς, να γλιτώναμε και κόπο και χρόνο και την έρμη την αξιοπιστία μας;; Ρητορικό το ερώτημα...

Συναντήσεις Μητροπολίτη Γουμένισσας

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία συνεργασίας με τον επικεφαλής της ενιαίας Διοίκησης των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας κ. Γρηγόριο Χατζησάββα παρουσία και του διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Γουμένισσας κ. Νικόλαο Καπουτζή. Αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων πολλών στα προκύψαντα προβλήματα (μέσα από τον πρόσφατο δημόσιο θόρυβο και τις διαμαρτυρίες των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων, αλλά και των εργαζομένων) και η πορεία λειτουργίας του Νοσοκομείου.