Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Περικλής Κολότσιος αναπληρωτής Δήμαρχος

Ο δημοτικός σύμβουλος Περικλής Κολότσιος θα είναι ο αναπληρωτής του Δημάρχου Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα για όσο διάστημα ο τελευταίος θα τελεί υπό αργία μετά την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση των πάσο των ΑΜΕΑ που αποφάσισε το δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Αυτό δήλωσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο ίδιος ο Δήμαρχος Κιλκίς, προσθέτοντας παράλληλα όμως ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τόσο απλά την θέση που του εμπιστεύθηκαν οι Κιλκισιώτες και ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το δήμο.

Στο Κιλκίς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Επίσκεψη στην πόλη του Κιλκίς προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τη μνήμη των πολιούχων μας Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, θα πραγματοποιήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος θα παραμείνει στο Κιλκίς για δύο ημέρες (μάλλον κατά το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου).

Η φωτογραφία της ημέρας

Γράψτε μόνοι  σας τη λεζάντα στο χώρο των σχολίων!

Ερώτηση Κιλτίδη προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Υπουργό Οικονομικών με θέμα: «Οικονομική ασφυξία για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ελλιπής υλικοτεχνική υποστήριξη »

"Κύριε Υπουργέ είναι γνωστή η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, καθώς και τα σκληρά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται και οδηγούν τους πολίτες σε ανυπέρβλητες θυσίες. Γινόμαστε μάρτυρες της πρωτοφανούς αποδόμησης του κοινωνικού κράτους, με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Μεταξύ των κλάδων του Δημόσιου Τομέα που πλήττονται σημαντικά, είναι δυστυχώς και οι αστυνομικοί της χώρας. Είναι οι Δημόσιοι Λειτουργοί που χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του «φύλακα», της τήρησης του νόμου και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα.

Από 14 έως 20 Νοεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την δημιουργία της Τράπεζας αίματος, εθελοντική αιμοδοσία. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων αποφάσισε να συστήσει Τράπεζα αίματος με την επωνυμία "Τράπεζα αίματος Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα" και έδρα το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Η Τράπεζα αίματος έχει ως σκοπό τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση αναγκών των μελών της, την παροχή βοήθειας για ανεύρεση αίματος στις έκτακτες ανάγκες των μελών της (όταν δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με διάθεση από την τράπεζα) και την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών του σωματείου. Επίσης η Τράπεζα αίματος θα εξυπηρετεί, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη της ή όχι, το σύνολο των κατοίκων του χωριού και τις ανάγκες για αίμα όσων ανήκουν στην οικογένεια του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα.

Διαβάστε την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος


"Προχθές, ο Πρωθυπουργός κατέθεσε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του και εξήγγειλε δημοψήφισμα για τη δανειακή συμφωνία.
Το πρώτο - η πρόταση εμπιστοσύνης - είναι κραυγή αγωνίας ενός Πρωθυπουργού που νιώθει να έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση μέσα στην κοινωνία. Το ζήτησε και τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα το ξαναζητάει…
Το δεύτερο – η εξαγγελία δημοψηφίσματος – είναι απόδειξη έσχατου αδιεξόδου και αποκάλυψη ακρότατης ανευθυνότητας.
Εξαγγέλλεται δημοψήφισμα, με το οποίο ο ελληνικός λαός καλείται να απαντήσει, με ένα ναι ή με ένα όχι, πάνω σε μια ευρωπαϊκή συμφωνία, που σήμερα ακόμα…δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν υφίσταται, ουσιαστικά δεν υπάρχει!
Και επειδή η συμφωνία αυτή τίθεται ξαφνικά υπό την αίρεση του ελληνικού δημοψηφίσματος, είναι πιθανό να μην υπάρχει ούτε σε δύο μήνες από τώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή και νομοθεσία περί ραδιοσταθμών

Συνελήφθη χθες (01-11-2011) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή και νομοθεσία περί ραδιοσταθμών. Ειδικότερα, στη Μικρόβρυση Κιλκίς, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 46χρονος κατέχει παράνομα και διατηρεί στην οικία του οπλισμό, σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2011

To αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2011 που θα διενεργηθούν στις 5-6 Νοεμβρίου 2011 στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική επιπέδων B (B1 & B2)  και Γ1.

Ενημερωτική συνάντηση στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κιλκίς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Ασθένειες και εχθροί καραντίνας στην καλλιέργεια πατάτας», την Τρίτη 8/11/2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αξιούπολης και ώρα 10πμ. και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους καλλιεργητές να συμμετέχουν.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Δροσάτο του δήμου Κιλκίς