Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ’’Ιδίωμα Γυναίκας’’. Έκθεση Ζωγραφικής του Χρήστου Τσιλιγκερίδη

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 8μ.μ., στην αίθουσα ’’Κούρος Ευρωπού’’ της ΤΕΧΝΗΣ θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής του συντοπίτη μας Χρήστου Τσιλιγκερίδη με θέμα ’’Ιδίωμα Γυναίκας’’. Η ιστορικός Τέχνης κ.Χρύσα Δανέλλη αναφερόμενη στις τελευταίες δημιουργίες του καλλιτέχνη, γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:

Ερώτηση του Γιώργου Φραγγίδη προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα: «Υλοποίηση του Μέτρου 2.1.4. για τις Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις»

"Σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, όπου και παρατηρείται στροφή χιλιάδων ανθρώπων κυρίως νέων στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, μέσω και μιας αναστροφής της κουλτούρας της αστικοποίησης και επιστροφής στην ύπαιθρο, η αγροτική παραγωγή είναι αυτή που πρέπει να στηριχθεί με τα αναγκαία μέσα ώστε να αναδειχθεί σε μια από τις ατμομηχανές στην προσπάθεια για την οικονομική ανάταξη της χώρας. Το Μέτρο 2.1.4. για τις Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις είναι ένα από τα πλέον φιλόδοξα επενδυτικά προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με προοπτική να αποτελέσει το πιο σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για χιλιάδες παραγωγούς που το αναμένουν εδώ και καιρό.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ. Παπανδρέου

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα γίνει δεκτός σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 12:00, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. (Προεδρικό Μέγαρο)