Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ……………. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΑ FM KAI TA ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΣΑΝ ΤΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ……

Του Μάκη Πεντζερετζή
Επίκαιρο όσο ποτέ το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας είναι άνευ προηγουμένου και βγάζουν μάτια.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Μας στήσανε μια κυβέρνηση συνεργασίας για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να απορροφηθεί έτσι η λαϊκή οργή.
Μας πιέζουν κάθε φορά για τις περίφημες δόσεις ( Μνημόνιο, τέταρτη δόση, πέμπτη δόση, έκτη δόση κ.λπ.) και συ λαέ σκάσε πλήρωνε και μη μιλάς.

Επίσκεψη του προέδρου της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φ. Κουβέλη στο δήμο Παιονίας

Ο Δήμαρχος Παιονίας, Αθανάσιος Ζ. Λαπόρδας, συναντήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη. Η προγραμματισμένη αυτή συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο περιοδείας του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Β. Ελλάδα. Ο Δήμαρχος Παιονίας καλωσόρισε τον κ. Κουβέλη στο Δημαρχείο λέγοντας ότι «οι τοπικές κοινωνίες στη χώρα μας και ειδικά στην ελληνική περιφέρεια είναι οι πρώτες που νιώθουν τους κραδασμούς από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στα κέντρα εξουσίας...» επισημαίνοντας ότι το μήνυμα που πρέπει να λάβει η Πολιτεία από την ελληνική ύπαιθρο είναι ένα και είναι σαφές: Ανάπτυξη. «Αυτό θέλουν οι δημότες και γι’ αυτό εργαζόμαστε. Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, έργα υποδομής. Χωρίς αυτό το τρίπτυχο οι μικρές κοινωνίες είναι καταδικασμένες σε παρακμή και μαρασμό.

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία «Ερωτική επιθυμία».
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, ώρα 21.00, Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς Σκηνοθεσία – Σενάριο: Kar Wai Wong
Χρονολογία παραγωγής: 2001
Χώρα παραγωγής: Κίνα
Γλώσσα: Καντονέζικα, Γαλλικά
Διάρκεια: 98'