Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές από την ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ


Ευχές Στέφανου Τσιόνκη


Μέτωπο Αγώνα κατά των Μεταλλείων στο νομό Κιλκίς: «Γεωλόγος καταστροφέας ή σωτήρας της γης του ν. Κιλκίς»

Μια ενδιαφέρουσα πρόκληση η οποία φέρνει στο προσκήνιο και το …λεξοπλαστικό ταλέντο του γνωστού Κιλκισιώτη (!) γεωλόγου μεταλλειολόγου Δρ κ. Π. Τσαμαντουρίδη την 20 Δεκεμβρίου 2011 στην εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ», ο οποίος απευθυνόμενος στους «Μεταλλειοσκεπτικιστές», όπως τους ονομάζει, προτείνει ως τίτλο της θέσης του το «και εκμετάλλευση των μεταλλείων και προστασία του περιβάλλοντος» !

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς 2011

Ευχές Τριτέκνων Πολυκάστρου

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ 

ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΚΟΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Ευχές από τους "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ"

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς, σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2012. Και τη νέα χρονιά ραντεβού "Απάν σο Ρακανόπον" με νέες διοργανώσεις, εκδηλώσεις και εκπλήξεις. Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη σας. η συνεργασία και η αλληλεγγύη αυτή την εποχή είναι τα μεγαλύτερα όπλα για την διατήρηση της μνήμης και τη διάδοση της παράδοσης των προγόνων μας. "Υείαν, Ευλοΐαν και Καλοχρονίαν".

Ευχές από τα Έπιπλα SIGMA


Ευχές Ελληνιικής Ορνιθολογικής Εταιρείας


Ευχές ΚΕΘΕΑ


Ευχές από την περιβαλλοντική οργάνωση για την άγρια ζωή και τη φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ


Στο διαδίκτυο οι ειδοποιήσεις τελών κυκλοφορίας

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει ότι σήμερα 23/12/2011 αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι ειδοποιήσεις τελών κυκλοφορίας έτους 2012. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΓΓΠΣ έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβάλουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και να εκτυπώσουν τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις που τους αφορούν.

Ό,τι λάμπει… δεν είναι χρυσός

Δημοσιεύτηκε στο “ΠΟΝΤΙΚΙ”, 22-12-11         Η αλήθεια είναι ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδείχθηκε γουρλίδικο για την εταιρεία European Goldfields (συμφερόντων και Μπόμπολα), που έχει τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, αφού, δυο μήνες μετά την πανηγυρική φωτογραφία με τους Καταριανούς επενδυτές υπό το βλέμμα του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, απορροφήθηκε προς 1,8 δισ. ευρώ από την καναδική εταιρεία Eldorado Gold!

Φαρμακετυτικός Σύλλογος Κιλκίς: «Με αγωνιστική ενότητα εφαρμόζουμε τις συλλογικές αποφάσεις. Όχι στην εξαφάνιση του φαρμακείου της γειτονιάς»

Η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν πρώτης τάξης ευκαιρία να αμφισβητηθεί το θεσμικό πλαίσιο ύπαρξης και λειτουργίας των φαρμακείων σε όλες τις χώρες της νότιας Ευρώπης, τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κοινωνική ασφάλιση και με τον Φαρμακοποιό να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας. Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές σε όλη την Ε.Ε έχουν σαν στόχο την ελαχιστοποίηση ή και την εξαφάνιση της κοινωνικής ασφάλισης και των κοινωνικών παροχών στο χώρο της υγείας.
Η Κυβέρνηση με τις μέχρι τώρα κινήσεις της έχει δείξει ότι επιδιώκει την εξαθλίωση μεγάλης μερίδας φαρμακείων σε όλη την χώρα, με στόχο την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και με αυτήν την δικαιολογία να επιτρέψει την εγκαθίδρυση πολυεθνικών απρόσωπων αλυσίδων στον χώρο της υγείας.