Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Κάρτες μέλους συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος εκδίδει νέες Κάρτες μέλους Τριτέκνων για κάθε έτος για τα μέλη του.
Για την έκδοση καρτών για νέα μέλη χρειάζεται:
Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (μέχρι 4 μηνών)
Από (1) μικρή φωτογραφία προσώπου για κάθε μέλος της οικογένειας. Τα παιδιά δεν εκδίδουν ταυτότητα.

Ανακοίνωση συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο σύλλογος μεταφέρθηκε στα νέα του γραφεία στο κοινοτικό κατάστημα Γοργόπης στον 1ο όροφο και θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή από 19:00 έως 21:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986064006 και 6945861198. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την διανομή – παραλαβή τροφίμων έτους 2012 να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του συλλόγου.
Δικαιολογητικά Α) Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερόμενου ( θα συμπληρώνεται στο γραφείο του Συλλόγου).

Περιφερειακή Γραμματεία Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων: " ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ"

Πριν από λίγες μέρες προκηρύχθηκε δημόσιος διεθνής ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός για το Δημόσιο Μεταλλευτικό Χώρο που περιλαμβάνεται στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας στην Περιφερειακή Ενότητα (Νομό) Κιλκίς από το υπουργείο ΠΕΚΑ, με στόχο «τη συμβολή του Ορυκτού Πλούτου στην εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια».

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Ξεκινούν για το 2012 οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Ενώπιον θεών και ανθρώπων ".

Κι όμως υπάρχει ελπίδα!

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα http://politesaristoteli.blogspot.com                … Ώριμες σκέψεις πάνω σε μία συνέντευξη μνημείο.., που θα αφήσει εποχή σε ιστοσελίδα του Κιλκίς...

Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του 12ου έτους της νέας χιλιετίας. Ενός χρόνου που η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά από πέρσι, αλλά και η εν γένει περιέργεια, ή προσμονή, όπως νομίζετε πείτε το, για το τι μέλλει γενέσθαι αποτελούν για τον περισσότερο κόσμο αυτού του τόπου, ετούτης της χώρας, κινητήριες ή αποθαρρυντικές δυνάμεις αντίστοιχα και ανάλογα με τη ψυχοσύνθεση και την πνευματική ισορροπία του καθενός από εμάς.

Εγκρίθηκε η Β’ φάση του επιχειρησιακού προγράμματος 2012-2014 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας η Β΄φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012-2014 της Π.Κ.Μ., που περιλαμβάνει τον Επιχειρησιακό και Οικονομικό Προγραμματισμό και τους δείκτες παρακολούθησης, καθώς και το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του έτους 2012.

Στις 14 Μαρτίου ο διαγωνισμός για το χρυσό στο Κιλκίς

Στις 14 Μαρτίου θα δεχτεί το ΥΠΕΚΑ προσφορές για την μίσθωση του μεταλλευτικού χώρου στο Κιλκίς, προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες για χαλκό και χρυσό, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη. Η περιοχή είναι μία από τις 3 της Βόρειας Ελλάδας που θα διαθέσει το ΥΠΕΚΑ για έρευνα και εκμετάλλευση, με στόχο την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές στα δύο μέταλλα, ευνοούν την εκμετάλλευση παρόμοιων μεταλλευτικών χώρων.

Ο Γιώργος Ασλάνης Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 στο MOJO KILKIS


Δελτίο τύπου Μετώπου Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια και Πάικο

Με επιτυχία και με γεμάτη την αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για τις επιπτώσεις από την εξόρυξη-μεταλλουργία χρυσού-χαλκού, που έγινε στην Τέρπυλλο Κιλκίς την Τετάρτη 4/1/2012.Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία του διαγωνισμού που θα λάβει χώρα στις 14 Μαρτίου.

Εορτασμός Θεοφανείων στο Δήμο Κιλκίς

Αύριο Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, ανήμερα των Θεοφανείων, στο Δήμο Κιλκίς θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις: Η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Κιλκίς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Μετά το πέρας της Λειτουργίας και περί τις 11:00 π.μ., θα γίνει μεταφορά του Τιμίου Σταυρού στο συντριβάνι του Δημοτικού Πάρκου, όπου θα λάβει χώρα ο αγιασμός και η τελετή της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού. Ακολούθως, μετά τις 12:00 το μεσημέρι και παρουσία τοπικών αρχών και δημοτών, θα λάβει χώρα ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Κιλκίς και συγκεκριμένα στην πλαζ της λίμνης Δοϊράνης του ομώνυμου οικισμού. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δοϊράνης.

Ημερήσια εκδρομή στην Ξάνθη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ξάνθη (Παλιά Πόλη, περίφημο παζάρι) το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012.
Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα: 6 972 214 186 και 6 973 491 502.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία

Την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα χαράς αλλά και συγκίνησης τα παιδιά αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους με το παιχνίδι του <<Κύκλου Γνωριμίας>> ακολούθησε μια απολαυστική παράσταση κουκλοθεάτρου από τα τα παιδιά του Οδηγισμού.

Ανεύρεση πτώματος στην Πέλλα

Χθες (04.01.2011) το μεσημέρι, σε αγροτική έκταση στον Αλωρό Πέλλας, βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένου άνδρα. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 82χρονο ημεδαπό, το οποίο αναγνωρίσθηκε από συγγενικό του πρόσωπο και για τον οποίο την 24.12.2011 είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας από τους οικείους του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο Το συνολικό χρέος ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Συνελήφθη χθες (04.01.2012) το βράδυ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας 51χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας που δραστηριοποιείται σε εκδόσεις - ραδιοφωνία, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 1.045.670,66 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση», καθώς και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Συλλήψεις ατόμων για εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (9) άτομα (από νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής) σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Εξιχνιάσθηκαν (9) διαρρήξεις σε Ιερούς Ναούς και περίπτερο στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 48χρονος ημεδαπός

Δικογραφία σχηματίστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης (8) διαρρήξεων σε Ιερούς Ναούς και (1) διάρρηξης σε περίπτερο στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 48χρονος βραδινές ώρες της 29.12.2011, δρώντας στην περιοχή του Κιλκίς, διαπράττοντας συνολικά (9) διαρρήξεις αφαίρεσε (995) ευρώ από τους πέντε ναούς και (20) κούτες τσιγάρα και διαφορά γλυκίσματα συνολικής αξίας (900) ευρώ από το περίπτερο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 48χρονου υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Πρόσκληση σε χορό για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Σωματείο Φορτηγών Αυτοκινήτων Κιλκίς διοργανώνει χορό για την ενίσχυση του συναδέλφου Γεωργιάδη Γεώργιου για λόγους υγείας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στον πολιτιστικό σύλλογο Σταυροχωρίου
Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ

Συμβουλές για την Δυτική Μακεδονία ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας και των έντονων καιρικών φαινομένων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας και των έντονων καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να εκδηλωθούν από την Παρασκευή 06-01-2012 στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, κρίνει ως απαραίτητη την παροχή των κατωτέρω συμβουλών και οδηγιών, προς τους οδηγούς.

Από την Ελληνική Αστυνομία: Δελτίο καιρικών φιανομένων για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων - παγετών

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20ο έως 30ο χλμ., μέσω Βιτσίου.
Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Επ. Ο. Πτολεμαΐδας – Βλάστης, από 12ο έως 24ο χλμ.
Α.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ. Ο. Καστοριάς -  Φλώρινας, από 18ο έως 28ο χλμ., μέσω Βιτσίου.

Σημεία τοποθέτησης του γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος

Η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, έρχεται σε συνέχεια της ευρείας συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με αντικείμενο την πορεία της χώρας, της κυβέρνησης και φυσικά την πορεία της παράταξης μας.
Έγινε μια πρώτη συζήτηση, για όλα αυτά τα ζητήματα, συζήτηση η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί συντεταγμένα στα όργανα του Κινήματος μας. Θα τα δούμε όλα αυτά στην διάρκεια της συνεδρίασης.

Επιστολή Κιλτίδη προς τον Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος Καρτάλη Κωνσταντίνο με θέμα «Δασική πολιτική»

Η πρόταση που διεπιστημονικά αλλά και διακομματικά έχει αναδειχθεί την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία είναι αδήριτη ανάγκη να υλοποιηθεί.
Αναφέρομαι στο αίτημα επανασύνδεσης των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών με τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος.