Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Με 5 αγώνες το Σαββατοκύριακο για τον Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ 89

Πλούσιο το πρόγραμμα για τον Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89 για ακόμα ένα σαββατοκύριακο με 5 αγώνες αυτή τη φορά.Τον χορό των αγώνων ανοίγουν αύριο στις 13:00 οι παμπαίδες με αντίπαλο τον Α.Ο. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι όπου με νίκη οι ομάδα του Β. Παμπορίδη και Λ. Πελίδη θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία στην κατηγορία για το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Χ.Θ. Την σκυτάλη παίρνει στις 14:30 η ομάδα των παγκορασίδων με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΣ. στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στο πρωτάθλημα. Στόχος αυτής της ομάδος του Β. Παμπορίδη και Β. Κοβλακά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχής χρονιά (τα δύο προηγούμενα ήταν στην κατηγορία των μίνι ) και η πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Κιλτίδης: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης, διέπραξε ατόπημα»

"Χθες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα η τελετή απονομής βραβείων σε διακριθείσες επιχειρήσεις από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Χρυσοχοΐδης, ως κεντρικός ομιλητής διέπραξε ατόπημα στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια και την ανεξήγητη στάση των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για την ύπαρξη του Υπουργείου ή Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης.

Γενική συνέλευση της Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς με θέμα τη συμμετοχή και εκπροσώπηση στο μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία της περιοχής των Κρουσίων και Πάικου

Φίλοι και μέλη της Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς                                            Αναστατωμένη η κοινωνία του νομού μας πληροφορείται το τελευταίο διάστημα ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί η εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου περιοχών του νομού μας. Η όλη διαδικασία εκ μέρους του κράτους γίνεται με την διαδικασία του κατεπείγοντος, εν κρυπτό και μόνο μετά την αντίδραση φορέων και της κοινής γνώμης αναγκάστηκε το υπουργείο να καλέσει στην Αθήνα τους εκπροσώπους του νομού μας προς ενημέρωση. Η προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων, της εν λόγω επένδυσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπάρχουσας νομοθεσίας και τις εμπειρίες παρόμοιων μεταλλευτικών εκμεταλλεύσεων, δημιούργησαν έντονη ανησυχία στους κατοίκους του νομού μας.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές ρούχων στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν χθες (20.01.2012) τι μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 26, 33 και 56 ετών, για κλοπές ρούχων από υποκαταστήματα αλυσίδων με είδη ρουχισμού. Αρχικά, στην Κατερίνη, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου όπου επέβαιναν οι ανωτέρω δράστες, βρέθηκε στην κατοχή του 33χρονου μικροποσότητα κάνναβης. Ακολούθως, βρέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών ρουχισμού συνολικής αξίας ( 4.134,28 ) ευρώ, τα οποία έφεραν τα bar code των εταιρειών με τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς.