Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ της Τουρκίας για την Eurovision!


Οι Τούρκοι με ένα βίντεο κλιπ υψηλού μπάτζετ έδειξαν ότι φέτος στοχεύουν πολύ ψηλά στο Μπακού! ΤΟ TRT επιστράτευσε περισσότερους από 80 ηθοποιούς, 70 τεχνικούς και τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να φτιάξει αυτό το πολύ όμορφο βίντεο κλιπ, που έτυχε αμέσως αποθεωτικής αποδοχής! Χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 200 κοστούμια, ενώ τα γυρίσματα κράτησαν 3 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
newsit

2.984 οι ψήφοι του Βενιζέλου στο νομό Κιλκίς

Υποτονικά (όπως εξάλλου αναμενόταν σε σχέση με παλαιότερες εποχές), κινήθηκε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στο νομό Κιλκίς κατά τη διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του κόμματος. Ο μοναδικός υποψήφιος Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 2.984 ψήφους σε σύνολο 3.058 ψηφισάντων, ενώ τα άκυρα έφθασαν τα 36 και τα λευκά τα 38. Για τις ανάγκες των εκλογών του ΠΑΣΟΚ στήθηκαν στο νομό Κιλκίς 11 κάλπες, όσες και οι πρώην καποδιστριακοί Δήμοι. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Σκέψεις και διακηρύξεις για το φυσικό περιβάλλον

Γράφει ο Κώστας Μπούζας
Σε παλαιότερες εποχές, τότε που ο άνθρωπος είχε διαθέσιμο χρόνο ν’ αφουγκραστεί, να προσεγγίσει, να γνωρίσει και τελικά να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα, υπήρχε ένας βαθύτατος σεβασμός στην φύση.
Έτσι στην Αρχαία Ελλάδα, ο Αριστοτέλης ονομάζει τον Κόσμο «Ορατό Θεό». Εξάλλου η ύπαρξη τόσων θεοτήτων ποταμών, λιμνών και άλλων στοιχείων του περιβάλλοντος, αποδεικνύει συναισθήματα που αγγίζουν τα όρια βαθύτατης αγάπης. Τόση ήταν αυτή, για κάτι που θεωρούσαν ούτως ή άλλως ζωντανό, ώστε ο Ξενοφών έφτασε ακόμη και στο σημείο να απορρίπτει το πείραμα ως «βάσανον της φύσης».

Δ.Α.Σ. εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκις-Παιονιας, σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη κ. Λαπορδα σε τοπική εφημερίδα

"Μέσα στο γενικό κλίμα μαζικής παραπληροφόρησης για το ρόλο και την προσφορά των Δημοσίων υπαλλήλων, βρήκε ευκαιρία η Δημοτική Αρχή Παιονίας να εξαπολύσει επίθεση στους εργαζομένους. Συγκεκριμένα. σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κ. Δήμαρχος μόνο κολακευτικός δεν ήταν για τους δημοτικούς υπαλλήλους, ενώ δεν δίστασε να συγκρίνει τις συνθήκες εργασίας στο δημόσιο τομέα, με τον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλεται με τον πιο βάναυσο και βάρβαρο τρόπο στον ιδιωτικό τομέα.

Δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την άφιξή του στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ

"O κόσμος του ΠΑΣΟΚ πήρε σήμερα και πάλι στα χέρια του την υπόθεση της δημοκρατικής παράταξης, την υπόθεση της Πατρίδας.
Σήμερα ξανασυναντηθήκαμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, με την ελληνική κοινωνία, με την κοινωνική βάση της παράταξης που φάνηκε πιο ανθεκτική, πιο δυναμική, πιο μαχητική από ό,τι κάποιοι πίστευαν. Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε και σήμερα τον λαϊκό, πατριωτικό και δημοκρατικά υπεύθυνο χαρακτήρα του.

Πολίτες Αριστοτέλη: "Αυτόκλητοι "Σωτήρες" go home! (Γυρίστε πίσω, απ' όπου μας ήρθατε...)"

Αυτόκλητοι "σωτήρες"....
Κάντε μας τη χάρη...
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση, οι πολίτες των Μαδεμοχωρίων της Χαλκιδικής (μεταλλωρύχοι και κάτοικοι της Μ. Παναγίας) σε αυτούς τους λίγους, που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Μ. Παναγία για την συνάντηση των επιτροπών αγώνα ενάντια στα μεταλλεία. Μια «σύνοδος» 70 περίπου συμμετεχόντων, που αν δεν είχε τη συνδρομή 40 περίπου ατόμων, (ενός λεωφορείου από το Κιλκίς), θα θύμιζε «πρωϊνο καφέ» της γνωστής ολιγάριθμης παρέας...

Αξιόλογες οι εμφανίσεις του αθλητικού συλλόγου "ΑΘΛΟΣ" Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή στις 18 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παιδών -Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Μυλοτοπου του Δήμου Πέλλας.

Αγία Παρασκευή Κιλκίς: Σύλληψη 46χρονου για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Αγία Παρασκευή Κιλκίς, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς, ένας ημεδαπός 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του 46χρονου, στην κατοχή του και εντός του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Ο ποιητής των υπονόμων(1) – Η αισθητική της μοναξιάς.

Γράφει ο Φώτης Μισόπουλος                                                       Άναψε μ' ένα ασημένιο αναπτήρα. Κομψά, ένα τσιγάρο <> και συνέχισε:
<<Τώρα δεν γράφω πια. Διαβάζω, όμως, συχνά. Κάθομαι εδώ μόνος μου, σαν άλιωτος δεσπότης. Νιώθω σαν ντάμα που δεν τη χορεύει κανείς. Κάθομαι και γλυκά μελαγχολώ. Νιώθω, βέβαια, ότι η μελαγχολία μου είναι μεγαλύτερη απ' το πρόβλημα. Αλλά κατά βάθος μ' αρέσει. Γιατί η μοναξιά είναι πάντα μια καινούρια αρχή. Ξεύρετε, πότε δεν θέλησα να μ' αγαπήσουν.

Έμεινε μία ολόκληρη ημέρα τραυματισμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγο της [βίντεο]


Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Σαβάλια του Πύργου σε τροχαίο δυστύχημα. Βρήκαν μία μέρα μετά νεκρό τον οδηγό και δίπλα του την τραματισμένη γυναίκα του που δεν μπορούσε να κινηθεί για να καλέσει βοήθεια. Τ

Οι ταινίες που βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης

Οι ταινίες "Encardia, η πέτρα που χορεύει" σε σκηνοθεσία του Άγγελου Κοβότσου και "Ιταλία: αγάπα την ή παράτα την" σε σκηνοθεσία Γκούσταβ Χόφερ και Λούκα Ραγκάτσι βραβεύτηκαν στο 14ο φεστιβαλ. Ενα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει τραγούδια απο την πλούσια παράδοση της Κάτω Ιταλίας και δυο Ιταλοί νεαροί φίλοι που προβληματίζονται αν θα μείνουν στη χώρα τους ή θα φύγουν για να αναζητήσουν στο εξωτερικό την τύχη τους, ηταν τα θέματα των δύο ταινιών (ελληνικής και ξένης ανω των 45") που κέρδισαν τα βραβεία Κοινού στο 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης. Η τελετή λήξης του φετινού φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε απόψε στον κινηματογράφο "Ολύμπιον" της Θεσσαλονίκης.

Πρωτάθλημα Ανδρών: ΑΟΚ Βέροιας - "ΑΕΤΟΣ" 64 - 80

Με νίκη έφυγε από το κλειστό γυμναστήριο του Μακροχωρίου η ομάδα μας έχοντας όμως μαζί της αυτήν τη φορά κάτι παραπάνω από μία απλή νίκη. Την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που ήταν ο μεγάλος στόχος και που μετά τον άδοξο και άδικο υποβιβασμό της κατά την περσινή περίοδο επιστρέφει και πάλι σ΄ αυτήν μέσα από αρκετές δυσκολίες, που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζουνε όλες οι ομάδες κατά την διάρκεια ενός πρωταθλήματος, έμεινε όρθια και κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση.