Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσσια-Πάικο: “Σκεφτόμαστε – δεν είναι παράνομο ακόμα”

Τα χρόνια που οι πολίτες εμπιστεύονταν τυφλά τους όποιους πολιτικούς ρήτορες και το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων διαχείρισης εξουσίας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μετά από δεκαετίες άσκησης εγκληματικών πολιτικών και καθεστώτων παντελούς ατιμωρησίας, οι πολίτες πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται από τις δικές τους πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις.

Πρόγραμμα 3ου Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Αφιερώματος στο Συνεδριακό του Κιλκίς από την Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς

Σάββατο 7 Απρίλη 2012 
Προβολές ταινιών.
21.00: Το ρόδι - Σκηνοθεσία : Χρήστο Καρτέρης (Ελλάδα, 2011)
Παρέμβαση από τη Λίνα Κυργιαφίνη εκπρόσωπο της
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
22.30: Skinning - Σκηνοθεσία: Stefan Filipović (Σερβία, 2010)
Το ρόδι - 39 Λεπτά -( Ασπρόμαυρο - Ψηφιακό) -κοινωνικός αποκλεισμός
Η ταινία είναι μια προσωπογραφία ενός άνδρα γύρω στα 45. Μετά από εφτά χρόνια απουσίας από την καθημερινότητα έχοντας την ταμπέλα του κοινωνικού αποκλεισμού, προσπαθεί να ενταχθεί και να επιβιώσει σε αυτήν.

Πρόσκληση για τη γιορτή σαλιγκαριού στη Βάθη Κιλκίς


Διδάσκοντας τη Γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. (Μια πρώτη προσέγγιση)

Του Βλάση Αγτζίδη 
1. Το Σκεπτικό - Οι στόχοι
1.1. Η Γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού έχει αναγνωριστεί επισήμως από τη Βουλή των Ελλήνων, την Κύπρο, τη Σουηδία, πολιτείες των ΗΠΑ και περιφερειακές κυβερνήσεις στην Αυστραλίας. Από το 1994 είναι επίσημη Εθνική Επέτειος στην Ελλάδα, ενώ από το 1998 η Γενοκτονία στο σύνολο της Μικράς Ασίας ανακηρύχτηκε σε δεύτερη επίσημη Εθνική Επέτειο.
1.2. Η 19η Μαϊου έχει οριστεί ως συμβολική Ημέρα Μνήμης, εφόσον εκείνη τη μέρα του 1919 ο Μουσταφά Κεμάλ πασά αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα του Πόντου, αυτονομήθηκε από την κεντρική Οθωμανική κυβέρνηση και συγκρότησε τα εθνικιστικά του στρατεύματα, τα οποία εν τέλει θα κατανικήσουν τους Έλληνες (ελληνικό στρατό στην Ιωνία και Πόντιους αντάρτες στο Βορρά της Μικράς Ασίας). Θα ολοκληρώσουν την προαποφασισμένη από τους Νεότουρκους (1911) εθνική εκκαθάριση με τη σφαγή και την πυρπόληση της Σμύρνης το Σεπτέμβριο του 1922. Η 14η Σεπτεμβρίου, ημέρα πυρπόλησης της Σμύρνης από τους κεμαλικούς εθνικιστές, ορίστηκε ως Ημέρα Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "Κομματική προπαγάνδα στα σχολεία"

Τον τελευταίο μήνα έφθασαν στο κίνημα μας πολλές καταγγελίες από γονείς μαθητών σε σχολείο (Γυμνάσιο - Λύκειο) του νομού μας, για προπαγάνδα από καθηγήτρια υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Στις καταγγελίες οι γονείς αναφέρουν ότι γίνετε σχεδόν καθημερινά αναφορά σε θέσεις πολιτικές. Έγινε εκδρομή σε σχολείο μεταναστών (λαθρομεταναστών για να μη γελιόμαστε). Τους γέμισαν τα μυαλά ενοχές για τους καημένους λαθρομετανάστες που ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ τους μισεί.

Συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν πάνω από τρία (3) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (04-04-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψη του δράστη είναι αποτέλεσμα συστηματικής αστυνομικής έρευνας και οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάστηκε και διενεργήθηκε από κοινού με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Χώρο για skate θα δημιουργήσει ο Δήμος Κιλκίς


Τη δημιουργία χώρου skate σε κοινόχρηστο οικόπεδο πίσω από το ΙΚΑ, αποφάσισε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση του δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς. Το έργο είναι προϋπολογισμού 26.000 ευρώ (χρηματοδότηση από δημοτικά έσοδα), και αναμένεται σε συνδυασμό με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το κλειστό Γυμναστήριο να αποτελέσει έναν σημαντικό αθλητικό πυρήνα για την πόλη.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Το περιεχόμενο, η φιλοσοφία και το πνεύμα το οποίο θα πρέπει να διαπνέει τον εορτασμό των 100 χρόνων ελεύθερου ελληνικού βίου στο Κιλκίς, συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση (Τετάρτη 4 Απριλίου 2012) του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς στο δημοτικό κατάστημα.
Κατά τη συζήτηση του θέματος τονίστηκε για μια ακόμη φορά η πρωτεύουσας σημασίας ανάγκη τόσο για τη δημοτική αρχή όσο και την Οργανωτική Επιτροπή, στη κορυφαία αυτή διοργάνωση που προετοιμάζει ο Δήμος για τα 100 χρόνια Κιλκίς (1913-2013) να δραστηριοποιηθούν και να συμμετάσχουν ενεργά όλοι οι δημότες και ιδίως οι νέοι, καθώς και το σύνολο των φορέων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου το 2013 να αποτελέσει ορόσημο και αφετηρία επανεκκίνησης της ανάπτυξης και της προόδου του τόπου.

Αύριο τα εγκαίνια των γραφείων του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Κιλκίς


Αύριο Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Κιλκίς θα εγκαινιάσει τα γραφεία του στην οδό Γεωργίου Καπέτα 11 (πρώη Επιμελητήριο Κιλκίς, είσοδος από Μοσκώφ). Η τελετή θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ενώ θα μιλήσουν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΕΕ Κιλκίς.

Eκδικάζεται στην Ολομέλεια του ΣτΕ η προσφυγή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά της αντισυνταγματικότητας του Ν. 4024/2011

Την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 και ώρα 9.00 το πρωί, εκδικάζεται στην Ολομέλεια του ΣτΕ η προσφυγή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά της αντισυνταγματικότητας του Ν. 4024/2011 και ιδιαίτερα κατά της παράνομης ρύθμισης που εμπεριέχεται στο συγκεκριμένο Νόμο και αφορά την πρόωρη απομάκρυνση των δημοσίων υπαλλήλων από τις Υπηρεσίες τους, διά της μεθόδου της εφεδρείας και της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας.
Η έκβαση της παρέμβασης της Οργάνωσής μας έχει τεράστια σημασία, ειδικά σήμερα και ενόψει των σχεδιασμών της παρούσας Συγκυβέρνησης για απόλυση δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) εργαζομένων μέσα στο τρέχον έτος και απομάκρυνση συνολικά εκατόν πενήντα και πλέον χιλιάδων (150.000) εργαζομένων από το Δημόσιο έως το τέλος του 2015, στο πλαίσιο των μνημονιακώνδεσμεύσεών της προς την Τρόικα.

Μαρτυρίες Μεταλλείων Χρυσού – Βουλγαρία (1)

Σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους του νομού για τις καταστροφικές συνέπειες της εγκατάστασης μεταλλείων χαλκού - χρυσού στον νομό μας, έχουμε αρχίσει να συγκεντρώνουμε και να μεταφράζουμε μία σειρά σχετικών με το αντικείμενο άρθρων από διάφορες περιοχές του κόσμου. Στα κείμενα αυτά καταγράφονται από δημοσιογράφους και κατοίκους μεταλλευτικών περιοχών οι εμπειρίες που έχουν τόσο από αυτή καθ' αυτή τη λειτουργία των μεταλλείων όσο και από τη συμπεριφορά των μεταλλευτικών εταιρειών.
Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο


10.000 άνθρωποι από το Krumovgrad και τα γειτονικά χωριά υπέγραψαν ενάντια του σχεδίου το 2006.
Ο σύζυγος της Pavlina Pavlova είναι ένας από τους 70 ανθρώπους από το χωριό που δουλεύουν στο μεταλλείο Chelopech και δεν ήταν έκπληξη ό,τι δεν ήθελε να μας μιλήσει. «Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, τα πουλιά θα τραγουδούν τριγύρω, οι κύκνοι θα επιπλέουν.

Ευχαριστήριο


Το φιλόπτωχο ταμείο του Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Ιεράς  Μητροπόλεως Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ για την δωρεά του ποσού των 120€ αντί στεφάνου για το χαμό του Άτσαλα Νικολάου.

Αναστολή μέχρι νεοτέρας για την τύχη του ΣΕΓΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με βάση την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης στις 24/3 αποφάσισε ομόφωνα στη σημερινή του συνεδρίαση την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στο εσωτερικό, μέχρι να αναθεωρηθούν οι αποφάσεις των άδικων και επιλεκτικών περικοπών της χρηματοδότησης του ΣΕΓΑΣ για το 2011 και 2012. Ο ΣΕΓΑΣ καλεί την αθλητική ηγεσία και ιδιαίτερα τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να παρέμβει αποτρέποντας το οικονομικό αδιέξοδο και τη διάλυση του οικοδομήματος του κλασικού αθλητισμού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες σε ετοιμότητα, προκειμένου να επανεξετάσει τη θέση του για περαιτέρω κλιμάκωση ή αποκλιμάκωση των αποφάσεων του, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει το μείζον αυτό πρόβλημα.

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα χθες

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Λάρισας (ύψος κοιλάδας Τεμπών), από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, τρεις ημεδαποί 22, 38 και 43 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 26 ετών, διότι αφαίρεσαν από εταιρεία κατασκευής και συντήρησης οδικού δικτύου στο Λιτόχωρο (11) κουλούρες καλωδίων συνολικού μήκους 630 μέτρων, τα οποία μεταφόρτωσαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και διέφυγαν. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της εταιρείας.Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτόχωρου Πιερίας.

Σύλληψη εννέα (9) ατόμων για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κατερίνη. Κατασχέθηκαν (7) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές.

Συνελήφθησαν χθες (04.04.2012) το βράδυ, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 63 ετών, υπεύθυνοι καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, και επτά (7) άτομα, (6) ημεδαποί και (1) αλλοδαπός υπήκοος Ουγγαρίας, πελάτες του καταστήματος, για παράνομο «τζόγο». Ειδικότερα, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης για παράνομα παίγνια, στο συγκεκριμένο κατάστημα κατελήφθη ο 43χρονος ιδιοκτήτης να έχει επιτρέψει στους επτά συλληφθέντες παίκτες τη συμμετοχή στο τυχερό και απαγορευμένο ηλεκτρονικό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ». Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, ο 63χρονος ως τσιλιαδόρος προσπάθησε ανεπιτυχώς με τη χρήση τηλεκοντρόλ να αποτρέψει τον έλεγχο.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη χθες (04.04.2012) το απόγευμα, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. Αναλυτικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (141) κροτίδες διαφόρων τύπων, (2.350) παιδικά αθύρματα και (3) πυρσοί φλόγας, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Συνελήφθη 35χρονος για ναρκωτικά στα Άνω Πορόϊα Σερρών

Συνελήφθη χθες (04.04.2012) το μεσημέρι στα Άνω Πορόϊα Σερρών, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κερκίνης Σερρών, ένας ημεδαπός 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 35χρονος κατέχει ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, στην κατοχή του και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
(14) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (6) έως (14) εκατοστών και
(4,6) γραμμάρια κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς

O ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς σας προσκαλεί την Τετάρτη 18/04/2012 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τους Παναγιώτη Κουρουμπλή (Ανεξάρτητος βουλευτής), Τάσο Κουράκη (Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ) και Δημήτρη Βίτσα (Γραμματέας ΚΠΕ Συνασπισμού)

Στις παρυφές του Ολύμπου και στο Κάστρο του Πλαταμώνα το δημοτικό σχολείο του Χέρσου Κιλκίς

Το κάστρο Πλαταμώνα επισκέφθηκαν οι τάξεις Ε και ΣΤ του 6/θ ΔΣ Χέρσου στα πλαίσια προγράμματος για τα κάστρα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του ΚΠΕ Α. Ολύμπου Πιερίας. Στη συνέχεια τα 2 τμήματα περιηγήθηκαν στα μονοπάτια του Ολύμπου και έκλεισαν αυτην την πολύ όμορφη πειρβαλλοντική τους εκπαίδευση με ένα περίπατο στα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού Π. Παντελέημονα.

Προβολή της ταινίας Ernesto “CHE” Guevara με Συντροφικό Μπουφέ!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς «Ανοιχτή Οθόνη» και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Κιλκίς διοργανώνουν την προβολή της ταινίας Ernesto “CHE” Guevara το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Παράλληλα με την προβολή και με την συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να προσφέρουν, θα υπάρχει στην είσοδο ένας «Συντροφικός Μπουφές» και πριν αλλά και κατά την διάρκεια της προβολής της ταινίας με μεζεδάκια, κρασάκι και ότι θέλει ο καθένας να ετοιμάσει και να φέρει.Όσοι θέλουν φέρνουν αλλά όλοι μαζί θα τα δοκιμάσουμε! Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στοιχεία ταινίας : GUERRILLA CHE / THE ARGENTINE

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας σε όλη τη Χώρα

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των θέσεων του, με νέες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στις 6 Απριλίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης στη Ραφήνα και στο Μαρούσι Αττικής, στις 8 Απριλίου σε Νέο Ηράκλειο και Παπάγου. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 70 και πλέον συγκεντρώσεις μελών και φίλων, σε κατάμεστες αίθουσες, με το ενδιαφέρον των πολιτών να αυξάνεται συνεχώς και να εμφανίζεται επιτακτική η ανάγκη, όπως οι καθαρές θέσεις του Συνδέσμου, που αφορούν στον έλεγχο και τιμωρία των υπευθύνων που οδήγησαν την Πατρίδα μας στην υποδούλωση του μνημονίου και στην απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, στην ριζική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης , στην ανάκτηση της χαμένης Αξιοπρέπειας μας κλπ, να υλοποιηθούν άμεσα στις επερχόμενες εκλογές.

Αιμοδοσία εργαζομένων ΟΤΑ την Τρίτη 10 Απριλίου 2012


Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 10 Απριλίου 2012 θα γίνει αιμοδοσία των μελών του συλλόγου μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς από 9.00 π.μ. έως 12.00 π.μ.

Ευχές Πάσχα από το Kinesis gym


Εκστρατεία «Αλκοόλ; Όχι Απόψε, Οδηγώ» από το Δίκτυο Σχολών Οδηγών Κιλκίς, σε συνεργασία με την Τροχαία Κίνησης Κιλκίς και το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ

Το νεοσύστατο «Δίκτυο Σχολών Οδηγών Κιλκίς», στα πλαίσια των δράσεων της κοινωνικής του ευθύνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Κίνησης Κιλκίςκαι το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) ξεκινούν την πρώτη εκδήλωση μίας σειράς δράσεων για την οδική ασφάλεια.

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός πεπραγμένων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για το 2011

Δύο περίπου χρόνια μετά την ψήφιση του Νόμου 3852/2010 (πρόγραμμα «Καλλικράτης» και 15 μήνες μετά την εφαρμογή του, αποδεικνύεται -σε μεγάλο βαθμό- η προχειρότητα σχεδίασης και υλοποίησής του, η οποία περιελάμβανε πλήθος αστοχιών και παραλείψεων. Περίτρανη απόδειξη η προτεινόμενη τροποποίηση του 1/3 των άρθρων του Νόμου στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή.
Μεγάλες καθυστερήσεις υπήρξαν, επίσης, στην υπογραφή των Προεδρικών Προγραμμάτων και στην ψήφιση των αναγκαίων νομοθετημάτων που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος.

Συμμετοχή Α.Σ. "Τόλμη" σε αγώνες πυγμαχίας

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών (Πραβατζή ) διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 από την Ένωση Βορείου Ελλάδος (Ε.Ο.Π.).
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών ( Α. Β. Γ. ).
Η συμμετοχή στην κάθε κατηγορία επιτρέπεται σύμφωνα με τον αριθμό αγώνων που έχει ο κάθε αθλητής-ρια για λόγους προστασίας.

Συνάντηση του Γιώργου Φραγγίδη με την επιτροπή ελληνογερμανικής φιλίας

Συνάντηση του Γιώργου Φραγγίδη και της επιτροπής Ελληνογερμανικής φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας εντεταλμένου της Καγκελαρίου κ. Ανγκελα Μέρκελ για θέματα της Ελληνογερμανικής συνέλευσης κ. Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 4 μ.μ σε αίθουσα της Βουλής όπου έγινε συζήτηση για τη συνεργασία των δύο χωρών.

Τίτλοι εφημερίδων Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) · · · (σε απεργία)
ΑΥΓΗ ·Κραυγή αφύπνισης – Συνταξιούχος φαρμακοποιός 77ετών αυτοπυροβολήθηκε χθες μπροστά από τη Βουλή… (η εφημερίδα δημοσιεύει το σημείωμα του αυτόχειρα) ·Αλ. Τσίπρας: - Αδιανόητη η αναβολή των εκλογών·ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ – Πρόεδρος της Επιτροπής Συντονισμού της Πολιτικής Συνεργασίας (ανέλαβε ο Μανώλης Γλέζος)
ΑΥΡΙΑΝΗ ·Αυτοί με οδήγησαν στον τάφο – Ο 77χρονος συνταξιούχος αυτοκτόνησε αφού προηγουμένως κατήγγειλε την «κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου»·Μεγάλες αντιδράσεις για τα κέντρα των μεταναστών – Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι·Το ελληνικό παράδοξο –Οι μισθοί πέφτουν, οι τιμές ανεβαίνουν