Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο νομό Κιλκίς

ΚΙΛΚΙΣ
ΒΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΣΙΑΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Για τους υποψηφίους όλης της Ελλάδας  δείτε ΕΔΩ

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Πολύκαστρο


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι. Σημαντική μερίδα των υποψηφίων ήταν μέχρι πρότινος στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά πολλοί ήταν είτε ανένταχτοι είτε προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους. Τέλος η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ανακοινώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού που προβλέπει η νομοθεσία αφού φτάνει το 40,55 %. Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Υποψήφιοι για το νομό Κιλκίς
1 Εδίρνελης Σωκράτης Εργοδηγός- Μηχανικός
2 Σαββίδης Κώστας Εκγληματολόγος

Υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα δείτε ΕΔΩ

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος της Α΄ κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της πόλης

Την Παρασκευή 06/04/11 παραμονές της Mεγάλης εβδομάδος, οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος της Α΄ κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της πόλης μας, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς.
Η επίσκεψη έγινε έπειτα από αίτημα του προεδρείου του τμήματος και συνοδεία καθηγητριών τους, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσαν σε προηγούμενη επίσκεψη τους.

Χρήσιμες συμβουλές για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.
Με αφορμή περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων σε διάφορες περιοχές της χώρας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος, απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Κατερίνη

Σήμερα (22.04.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κατερίνη Πιερίας, το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό υποστήριγμα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του επιβάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης Πιερίας.

Σήμερα, «Κυριακή στο Βαφειοχώρι»

Σας προσκαλούμε στον ανοιξιάτικο χορό «Κυριακή στο Βαφειοχώρι» που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος «Άγιος Γεώργιος», με αφορμή τον εορτασμό της ίδρυσής του, σήμερα  Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και ώρα 12:00 στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.
*Παραδοσιακή μουσική από το συγκρότημα «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ», εδέσματα από τις νοικοκυρές του χωριού, ψητά της ώρας, σούβλες, κόκκινα αυγά αλλά και άφθονο κρασί για όλους τους παρευρισκομένους εντελώς δωρεάν.

Εκδρομή του Συλλόγου Νέα Ματσούκα "Οι ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ" Αγίου Μάρκου

Τό Διοικητικό Συμβούλιο τοῦ ‘Πολιτιστικοῦ καί Μορφωτικοῦ Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Οἱ Μωμόγεροι», Ἁγίου Μάρκου Κιλκίς’ διοργανώνει ἡμερήσια ἐκδρομή γιὰ
· Μουσεῖο Σκρὰ, γαλάζιες σπηλιές, Μοναστήρι Ἃγιος Ἀρχάγγελος, Ἀριδαία Λουτρὰ Μπόζαρ, καταρράκτες Ἐδέσσης καὶ επιστροφὴ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας με ψηφοδέλτια σε όλη τη Χώρα

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας πιστός στη δέσμευσή του, ολοκλήρωσε την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών του σε όλη την επικράτεια. 
ΚΙΛΚΙΣ
1. Ακριτίδης Νικόλαος του Ιωάννη
2. Γεωργουλάς Βασίλειος του Δημητρίου
3. Δανιηλίδης Χρήστος του Αγγέλου 

Αυτοκτόνησε 45χρονος στη Σταυρούπολη Ξάνθης – κρεμάστηκε στην αποθήκη του!

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη Ξάνθης, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου.  Ο 45χρoνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική κατάσταση.