Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Δήλωση Παναγιωτόπουλου για τη νέα πρόκληση των Σκοπίων

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, όπου η Σκοπιανή ηγεσία δεν μπόρεσε να πετύχει αυτό που ήθελε, η κυβέρνηση της FYROM προκαλεί και πάλι την Διεθνή Κοινότητα, στήνοντας ένα νέο άγαλμα της Μακεδονικής δυναστείας, αυτή τη φορά του Φιλίππου Β΄, στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων. Η κυβέρνηση Γκρούεφσκι οφείλει να γνωρίζει ότι και αυτή η προκλητική ενέργεια δεν πρόκειται να της αποδώσει τίποτα. Αντίθετα θα επιτείνει την απομόνωση του καθεστώτος και θα κάνει ακόμη πιο ορατά τα στοιχεία της μισαλλοδοξίας, της φαιάς προπαγάνδας και της αδιαλλαξίας, που χαρακτηρίζουν την πολιτική του».

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων στους απόρους έτους 2013

Τις προτάσεις του για το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες πολιτών απέστειλε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το Υπουργείο ζητά να περιληφθούν στο πρόγραμμα αυτό γαλακτοκομικά προϊόντα και ειδικότερα τυριά, ζυμαρικά, ρύζι και ελαιόλαδο, που θα διανεμηθούν κυρίως σε κοινωφελή ιδρύματα, προγράμματα της εκκλησίας και των Δήμων, άπορους, άστεγους και πολύτεκνες οικογένειες. Το Υπουργείο ζητά επίσης να αυξηθεί ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος στα 30 περίπου εκ. €, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Τροποποίηση του προγράμματος των εξετάσεων λόγω των εκλογών

Λόγω της προκήρυξης των εκλογών για την Κυριακή 17-6-2012, το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει το τροποποιημένο πρόγραμμα διεξαγωγής των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και των Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων. Επισημαίνεται ότι από αυτή την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5-6-2012 και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά τη Δευτέρα 11-6-2012.

Πρόγραμμα Πολυκαστρινών 2012


Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων Δημοσιογράφων από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μ.Ε.Π.Ε.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μ.Ε.Π.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Κατάρτισης Ανέργων Δημοσιογράφων με Επιταγές Κατάρτισης (Training Vouchers), πρόκειται να υλοποιήσει τμήματα εκπαίδευσης για «Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)», στις εξής πιστοποιημένες δομές:
-      Δήμος Κιλκίς / Δοϊράνης 56, Κιλκίς
-      Δήμος Παιονίας / Εθνικής Αμύνης 37, Πολύκαστρο
-      Δήμος Θεσσαλονίκης / Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη

«Εφικτή η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο, όπως και η εξασφάλιση ενός πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος ανάκαμψης και θέσεων εργασίας»

ΑΣΗΜΙΝΑ ΞΗΡΟΤΥΡΗ–ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ
Βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ, Α΄ Θεσσαλονίκης
Προχωρώντας για νέες εκλογές, ο πολίτης θέλει αυτή τη φορά καθαρές εξηγήσεις και δεσμεύσεις. Θα ακούσει περισσότερο τα προγράμματα και λιγότερο τα συνθήματα. Απέναντι στο δίλημμα που θα προβάλλει η δεξιά «ευρώ ή δραχμή» και στο δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ «μνημόνιο – αντιμνημόνιο», στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεσμευόμαστε να κινηθούμε σταθερά στις δύο αλληλοσυμπληρούμενες κατευθύνσεις: Μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ και σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο. Θα αξιοποιήσουμε το ευνοϊκότερο κλίμα που υπάρχει στην Ευρώπη μετά την εκλογή του Ολάντ και την υποχώρηση των συντηρητικών δυνάμεων στην Γερμανία, θα διαπραγματευτούμε σκληρά για τα συμφέροντα των εργαζομένων και δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την θέση της χώρας μέσα στην ευρωζώνη. Άμεση προτεραιότητα:

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων γλωσσών ν. ΚΙλκίς

Μετά την παραίτηση της κυρίας Σαγματοπούλου Κυριακής από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ακολούθησε η ψηφοφορία των μελών του Δ.Σ. και η νέα σύστασή του έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗ-ΣΙΔΕΡΑ ΜΑΡΙΑ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΡΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γιορτή του ντολμά στον Ευρωπό Κιλκίς

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 και στις 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Ευρωπού στο Κιλκίς η δημοτική κοινότητα διοργανώνει τη "Γιορτή του ντολμά". Η γιορτή είναι αφιερωμένη στον ντολμά, ένα παραδοσιακό φαγητό που οι γιαγιάδες μας έφεραν από τις Αλησμόνητες Πατρίδες.
Αυτήν την εποχή του χρόνου παραδοσιακά οι γυναίκες του χωριού πάνε στα αμπελοχώραφα και περισυλλέγουν τα αμπελόφυλλα που χρειάζονται για την παρασκευή των ντολμάδων, για όλη τη χρονιά. Τα ντολμαδάκια παρασκευασμένα με αμπελόφυλλα (γιαλαντζί ή με κιμά) είναι το "εθνικό" παραδοσιακό φαγητό του Ευρωπού. Σερβιριζόταν και εξακολουθεί να σερβίρεται σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις-συνεστιάσεις των κατοίκων είτε εκπρόκειτο για εκδηλώσεις χαράς (γιορτές, αρραβώνες, γάμοι, βαπτίσια), είτε λύπης (κηδείες, μνημόσυνα).

"Χρυσός στη Βόρεια Ελλάδα - Ευλογία και Κατάρα"

Η  Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Χρυσός στη Βόρεια Ελλάδα - Ευλογία και Κατάρα". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα
Τελετών του Α.Π.Θ. την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012. Η ώρα έναρξης είναι 11:00 το πρωί.

Συγχαρητήριο μήνυμα Διονύση Ψωμιάδη στο «Χρυσό» πρωταθλητή κολύμβησης Άρη Γρηγοριάδη

Σχετικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα ύπτιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης από τον πρωταθλητή Άρη Γρηγοριάδη στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς: "Απεργούμε και αναστέλλουμε τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση"

Ο ΕΟΠΥΥ καταρρέει αβοήθητος από την Πολιτεία.  Η κρατική χρηματοδότηση είναι η μισή από αυτή που απαιτείται.  Υπερχρεωμένα ταμεία εντάσσονται σωρηδόν.  Οι «αρμόδιοι υπουργοί» αδιαφορούν αφήνοντας ανασφάλιστους χωρίς περίθαλψη, 9.000.000 Έλληνες. Τα συσσωρευμένα χρέη προς τα φαρμακεία ανέρχονται συνολικά σε 540.000.000 €. Οι φαρμακοποιοί είναι σε απόγνωση και αδυνατούν να πληρώσουν τις συνεχόμενες αυξανόμενες υποχρεώσεις τους.  Κατά την έκτακτη κοινή συνεδρίαση του Π.Φ.Σ., των Συλλόγων Αττικής και Πειραιά και παρουσία πολλών προέδρων μεγάλων συλλόγων
ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ

Σύλληψη τριών ατόμων για διευκόλυνση ακολασίας άλλων στην Καλλιθέα Πιερίας

Συνελήφθησαν σήμερα (23.05.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 42 και 41 ετών και μία αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων. Ειδικότερα, εντός καταστήματος (κέντρο διασκέδασης) στην Καλλιθέα Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη επιχείρηση διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενεργώντας από κοινού με άλλους δύο εργαζόμενους, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία διευκόλυναν εντός ειδικού χώρου του καταστήματος την ασέλγεια χορεύτριας του καταστήματος με πελάτη έναντι αμοιβής. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν συνελήφθη και αναζητείται εντός ορίων του αυτοφώρου. Επίσης, σε βάρος της 30χρονης αλλοδαπής χορεύτριας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί εκδιδόμενων προσώπων». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Συνελήφθη 30χρονος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων στα Γιαννιτσά Πέλλας

Συνελήφθη χθες (22.05.2012) το απόγευμα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας υπήκοος Ουκρανίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συστηματική έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον προαναφερόμενο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα προέβη σε δύο περιπτώσεις συναλλαγών και στη μία από αυτές πλήρωσε έναν 28χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος στο Σταυροδρόμι Σκύδρας, με ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας πενήντα ευρώ αμφίβολης γνησιότητας. Το παραχαραγμένο χαρτονόμισμα κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στα Γιαννιτσά Πέλλας Κατασχέθηκαν πάνω από τρία κιλά κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας πέτυχαν χθες (22.05.2012) το βράδυ τη σύλληψη, δύο ημεδαπών 30 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι ανωτέρω διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε τοξικομανείς της περιοχής, σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Φορτηγού του 38χρονου όπου επέβαιναν οι δύο δράστες, εντοπίστηκαν ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένα στην καρότσα του οχήματος κάτω από πλαστικές κλούβες με φρούτα. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Οργανωτική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 24 Μαΐου  και ώρα 20:30 στα εκλογικό κέντρο της πόλης του Κιλκίς του συνδυασμού "ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο" (Αθηνών 1 - 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί οργανωτική συνέλευση για τον καταρτισμό του προγράμματος περιοδειών, δράσεων, εκδηλώσεων και γενικά θέματα παρουσίας όλων των υποψηφίων στον ν. Κιλκίς. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι να συμμετάσχουν με την παρουσία τους και με την κατάθεση ιδεών και προτάσεων για την ακόμη πιο πλήρη παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Κιλκίς ενόψει των εκλογών στις 17/6/2012.

Τα σχεδιαζόμενα μεταλλεία στο Κιλκίς

Δημοσιεύθηκε από τον EJOLT*
Οι πραγματικοί μισθοί έχουν μειωθεί κατά 25%. Η ανεργία των νέων είναι πάνω από 50%. Ο αριθμός των ανθρώπων που τρώνε σε συσσίτια μεγαλώνει. Τα φαινόμενα υποσιτισμού στα μικρά παιδιά αυξάνουν, ενώ νοσοκομεία κλείνουν. Αντιπροσωπείες του Ο.Η.Ε. και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μιλούν για ανθρωπιστική κρίση. Πρόκειται για κάποια χώρα της υποσαχάριας Αφρικής; Όχι, αναφερόμαστε στην Ελλάδα, μία χώρα η οποία κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων - και ακόμη και σήμερα - κυβερνάται κατά κύριο λόγο από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον.

Καλύτερα στην υγεία του το 6χρονο αγοράκι, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα στον Βόλο

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, με απόφαση του Δήμου Βόλου, το 14ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, προκειμένου να γίνουν εργασίες απολύμανσης των χώρων
Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου συνεχίζει να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, το οποίο προσβλήθηκε από μικροβιακή μηνιγγίτιδα, με την κατάστασή του μέχρι και αυτή την ώρα, όπου ολοκληρώνεται το πρώτο 24ωρο νοσηλείας του, να κρίνεται αρκετά καλή, αφού από το μεσημέρι της Τρίτης, εξαιτίας της άμεσης θεραπείας, υποχωρούσαν τόσο ο πυρετός όσο και τα εξανθήματα που είχε εμφανίσει στο σώμα και το πρόσωπό του.

Δύο αξιωματικοί του στρατού συνελήφθησαν για το κύκλωμα με τα καύσιμα στη Λάρισα

Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα διακίνησης καυσίμων από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Λάρισα σε ιδιώτες πρατηριούχους υγρών καυσίμων της περιοχής. Το κύκλωμα μετάγγιζε τα υγρά καύσιμα του Στρατού σε μεγάλες δεξαμενές που είχαν τοποθετηθεί σε αγρόκτημα στο Ομορφοχώρι Λάρισας και σε βυτιοφόρα των ιδιωτών πρατηριούχων μέσα σε αποθήκη της περιοχής. Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι, το κύκλωμα έχει διακινήσει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον 45.000 λίτρα καυσίμων για τα τελευταία δύο έτη.

Ευχαριστήριο Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Κιλκίς ευχαριστεί τον Δ/ντη του γραφείου Υπηρεσίας Εφέδρων του Νομού Κιλκίς Σχη εα Βαρδάκα Γεώργιο και τον βοηθό του εφ.Ανθλγό Γραμματικόπουλο Όθωνα για την χρηματική και εθελοντική προσφορά τους για την αποψίλωση και ευπρεπισμό του χώρου της εστίας μας.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.: «Για την Ελλάδα δεν ξεχνώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ βρίσκεται στην πιο δύσκολη και στην πιο κρίσιμη καμπή της τριανταοκτάχρονης ιστορίας του. Τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου έδειξαν με καθαρό τρόπο ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ των τριών τελευταίων χρόνων δεν πείθει. Λαϊκισμός, κυβερνητισμός, αλαζονεία και άκομψος πολιτικός ναρκισσισμός υποκατέστησαν την προοδευτική πολιτική ταυτότητα του κινήματος και το οδήγησαν στην εκλογική συντριβή. Όμως το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι ο ιδεολογικός αχταρμάς του νεοφιλελευθερισμού που κάποιοι προέταξαν για να δηλώσουν τον νεωτερισμό του αστόχαστου, του ευκαιριακού και του καιροσκοπικού.

Με τέσσερα μαθήματα συνεχίζονται οι πανελλαδικές σήμερα

Με τέσσερα μαθήματα συνεχίζονται την Τετάρτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Α').Συγκεκριμένα την Τετάρτη οι μαθητές εξετάζονται: στη Βιολογία Γενικής Παιδείας, στη Φυσική Γενικής Παιδείας, στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας και στην Ιστορία Γενικής Παιδείας.Στις εξετάσεις υπενθυμίζεται ότι μετέχουν μαθητές θεωρητικής, θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Μόνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία σήμερα- τέλος και στα δωρεάν φάρμακα!

Μπλόκο στη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου βάζουν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας λόγω μη εξόφλησης των τεράστιων οφειλών από τον Οργανισμό. Επίσης κατεβάζουν ρολά για 24 ώρες όλα τα φαρμακεία της χώρας με εξαίρεση όσα εφημερεύουν. Ούτε η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο έπεισε τους φαρμακοποιούς ότι θα πληρωθούν.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 

Δείτε ΕΔΩ

Διοργανώνει αγώνα με τους παλαίμαχους ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 17:00 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα θα αναμετρηθεί με την ομάδα παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του. Στην αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση της περιόδου θα απονεμηθεί στον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 14 τέρματα, Ρωσσίδη Άκη, το καθιερωμένο αναμνηστικό έπαθλο "ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ" ενώ θα τιμηθεί από την διοίκηση, για την προσφορά του στον σύλλογο, ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα, Στυλιανόπουλος Αντώνης.  Την ίδια ημέρα ορίστηκε η Γενική συνέλευση του συλλόγου με ώρα έναρξης τις 21:00 και τόπο διεξαγωγής τα γραφεία του στο γήπεδο. Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διετίας 2010-12 καθώς και η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι τα κυριότερα θέματα προς συζήτηση και ψήφιση.

2ο τουρνουά «Ανέστης Παπαδόπουλος» στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στο Κιλκίς

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ” πραγματοποιήθηκε το 2ο ετήσιο Τουρνουά ποδοσφαίρου «ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ». Για ακόμη μία φορά η Ακαδημία μέσα σε πλήθος κόσμου (γονέων και αθλητών) τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου αθλητού της, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Στο τουρνουά παρέστη η μητέρα του Ανέστη και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Ακαδημίες ΛΗΤΗΣ και ΧΕΡΣΟΥ. Όλοι μαζί ευχήθηκαν "ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Ανέστη" και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.

Τίτλοι εφημερίδων Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ξέσπασμα του Αντώνη Σαμαρά μετά την επίθεση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στον Γάλλο Πρόεδρο… - «Αφελής και επικίνδυνος ο Αλ. Τσίπρας»! –Με απίστευτη αλαζονεία καταστρέφει τις συμμαχίες της Ελλάδας!·Διαβεβαιώσεις του Γερμανού ΥΠΕΞ στον ομόλογό του Π. Μολυβιάτη – Στο πλευρό της Ελλάδας θα σταθεί το Βερολίνο·Ημερολόγιο Άκη Τσοχατζόπουλου – Τι αναφέρει για τον Γιώργο Παπανδρέου
ΑΥΓΗ ·Καθαρό μήνυμα Τσίπρα σε Βερολίνο – Παρίσι, χθες και προχθές – Το μέλλον της Ευρώπης περνάει από την Αριστερά·ΟΟΣΑ- Η Ελλάδα σε ύφεση και το 2013·Σήμερα – Κλειστά τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα