Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Show Ολάντ και ραντεβού τον Ιούνιο

Διχασμένη ως προς την στρατηγική υπέρβασης της κρίσης είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη χθεσινή σύνοδο κορυφής, οι «27» κατέθεσαν εντελώς διαφορετικά σχέδια, παραπέμποντας τις αποφάσεις στην επόμενη σύνοδο. 
Ακόμη και η σύγκρουση για την έκδοση ευρωομολόγων, που υπερασπίστηκε με πάθος ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μετατέθηκε για τον ερχόμενο Ιούνιο. Φρανσουά Ολάντ, Άγκελα Μέρκελ και Χέρμαν φαν Ρομπέι υπόσχονται πάντως μέχρι την επόμενη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να έχουν καταλήξει σε συμφωνία και να παρουσιάσουν ένα σύμφωνο ανάπτυξης. Στην κοινή τους ανακοίνωση, οι «27» επαναλαμβάνουν την επιθυμία τους να παραμείνει η Ελλάδα μέρος της Ευρωζώνης, θα πρέπει ωστόσο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 34χρονος για παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε ανήλικο

Συνελήφθη, χθες (23-05-2012) το πρωί, από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 34χρονος Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ειδικότερα, μετά από ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και εβδομήντα εννέα (79) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει, μετά από σχετική καταγγελία, και το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσκόπηση Public Issue: Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ με 30%, ΝΔ 26%, ΠΑΣΟΚ 15%

Πρώτος με το εντυπωσιακό ποσοστό του 30% είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Public Issue, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία με 26%. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 15%.Στην νέα αυτή δημοσκόπηση, η Βουλή παραμένει επτακομματική. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 15% το οποίο έχει ωστόσο σημειώσει αύξηση στα ποσοστά του.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Με 45 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.Θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

Εγκύκλιοι για τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων λόγω της διενέργειας των εθνικών εκλογών

Εγκυκλίους με τις οποίες γνωστοποιείται η διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, λόγω της διενέργειας των Εθνικών Εκλογών την Κυριακή 17 Ιουνίου, απεστάλη στις αρμόδιες Διευθύνσεις σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2012.Σε ό,τι αφορά τα σχολεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ως εξεταστικά κέντρα του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, αυτά θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 17.00 η ώρα.
Λειτουργία σχολείων (pdf)

Δήμος Παιονίας: "Μην κάνετε κινήσεις που οδηγούν στο πουθενά"

Μετά από πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, η δημοτική αρχή Παιονίας έχοντας συναίσθηση της ανάγκης ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου για θέματα που τους αφορούν, αλλά και για την ταυτόχρονη προστασία αυτών από άσκοπες ενέργειες που μπορούν ακόμη και να τους βλάψουν, προβαίνει στην παρακάτω δήλωση:
Μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής ήταν η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που έχουν οι πολίτες διαφόρων δημοτικών περιοχών όπως η Γουμένισσα, το Στάθη, ο Ομαλός, η Γρίβα, η Δογάνη και το Χαμηλό, με την έκδοση τίτλων κυριότητας για τα παραχωρηθέντα οικόπεδα και αγροτεμάχια αυτών.

Σχολικοί αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων του νομού Κιλκίς “Ελευθέρια 2012”

Αγώνες Στίβου για μαθητές και μαθήτριες των Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του νομού Κιλκίς διοργανώνουν ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) νομού Κιλκίς. Οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου των Δημοτικών Σχολείων του νομού υπό τον τίτλο “Ελευθέρια 2012”, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, στο Στάδιο Κιλκίς στις 9 το πρωί. Οι μαθητές θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες.
Στην Α' Κατηγορία θα αγωνιστούν μαθητές και μαθήτριες των Ε' και ΣΤ' τάξεων. Τα αγωνίσματα για τους μαθητές είναι 60μ., 1.000μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι, ενώ για τις μαθήτριες αντίστοιχα 60μ., 600μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι.

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης της Δράσης «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι με την 6882/16-05-2012 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων δόθηκε παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 από 25-05-2012 σε 22-06-2012. Κατά τα λοιπά ισχύουν ότι έχει ανακοινωθεί με το Δελτίο τύπου στις 9/04/2012. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, τηλ. 2341350151. Ηλ. δ/νσεις: u12906@minagric.gr, και στις ηλ. δ/νσεις του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr.

Τροποποίηση του προγράμματος των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων λόγω των εκλογών

Λόγω της προκήρυξης των εκλογών για την Κυριακή 17-6-2012, το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει το τροποποιημένο πρόγραμμα διεξαγωγής των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και των Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων. Επισημαίνεται ότι από αυτή την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5-6-2012 και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν κανονικά τη Δευτέρα 11-6-2012.

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τη δράση «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Με την υπ’ αριθμ. 6876/16-05-12 απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων (ΑΔΑ: Β49ΥΒ-ΚΗΙ) παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δράση 2.3. «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» από 25/05/2012 σε 22/06/2012.

Τον Δήμαρχο Παιονίας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς- Παιονίας

Την αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ του νομού ΚΙλκίς προκάλεσε η απόφαση του Δήμου Παιονίας για δίμηνη ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη. Με σκληρή γλώσσα ο Σύλλογος στην σχετική του ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για εμπρηστικές για τους εργαζόμενους και την κοινωνία πρωτοβουλίες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Σήμερα που το κοινωνικό κράτος κλονίζεται από τις συνεχόμενες πιέσεις των δανειστών της ΤΡΟΙΚΑ και της Ε.Ε. και στέλνει στην κόλαση εκατομμύρια Έλληνες συμπολίτες μας, παρατηρούμε τη συνέχεια της αναλγησίας που διακατέχει τη Διοίκηση του Δήμου Παιονίας, με εμπρηστικές για τους εργαζόμενους και την κοινωνία ανακοινώσεις και πρωτοβουλίες.

Ευχαριστήριο Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων"

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων" ευχαριστούν θερμά τον κ. Μπανάτη Μιχάλη ιδιοκτήτη της Εταιρείας «ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ» για τη δωρεά μιας πλήρους αθλητικής περιβολής στην ομάδα τους.

Ημερίδα για την ενημέρωση αστυνομικών στη λειτουργία ψηφιακών ταχογράφων στα Γιαννιτσά Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (22.05.2012) το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά Πέλλας, ημερίδα για την εφαρμογή και λειτουργία των ψηφιακών ταχογράφων. Σημειώνεται ότι η ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, με στόχο την ενημέρωση αστυνομικών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς με αντικείμενο τους τροχονομικούς ελέγχους.

Δήλωση Π. Ψωμιάδη για την τοποθέτηση του αγάλματος του Φιλίππου του Β’ σε κεντρική πλατεία στα Σκόπια

Σχετικά με την τοποθέτηση αγάλματος του Βασιλιά Φίλιππου του Β΄ σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας των Σκοπίων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για μια ακόμη φορά, οι Σκοπιανοί επιδίδονται σε εξωτερική πολιτική των αγαλμάτων. Ένα χρόνο, σχεδόν, μετά την τοποθέτηση του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, τοποθετούν νέο ανδριάντα του βασιλιά Φιλίππου του Β΄, σε απόσταση μόλις 150 μέτρων.

Έρευνα Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος: «Εξαιρετικά πιθανό νέο κύμα πτωχεύσεων τους επόμενους μήνες»

Γενικεύεται το φαινόμενο της πιστωτικής ασφυξίας από την έλλειψη ρευστότητας για τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδος, τα προβλήματα εντείνονται καθημερινά, ο τζίρος έχει μειωθεί δραματικά, το περιθώριο κέρδους έχει εξανεμισθεί τελείως, το κόστος δανεισμού διαρκώς αυξάνεται, ενώ οι γενικότερες περικοπές που αφορούν το κόστος λειτουργίας προβάλλουν ως η πλέον πρόσφορη απόφαση για την επιβίωση των μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Στη Βεργίνα το Δημοτικό Σχολείου Χέρσου Κιλκίς

Στη Βεργίνα και στην Πέλλα έφτασαν οι τάξεις Γ, Δ και Ε του 6/θ ΔΣ Χέρσου την Παρασκευή 18 Μαίου 2012. Στην αρχή ξεναγήθηκαν στο μουσείο των τάφων στις αρχαίες Αιγές (Βεργίνα) και στη συνέχεια στο χώρο της αγόράς και στο καινούργιο μουσείο της Πέλλας.
Ο θησαυρός, η παγκοσμιότητα και η μοναδικότητα τους λαμπρού ελληνικού μακεδονικού πολιτισμού απλώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών και χαράχτηκε στη μνήμη τους. Αξιοσημείωτο είναι τέλος ότι σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής το Σχολείο είχε μαζί του ως υπεύθυνη για την ενημέρωση και την ξενάγηση των μαθητών την αρχαιολόγο κ. Ελπίνίκη Ναούμ η οποία έδωσε (αφιλοκερδώς) μια άλλη διάσταση στο θέμα της επίσκεψης σχολείου σε μουσείο.

Βούτηξαν χέρι - χέρι στο κενό - Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στην καρδιά της Αθήνας

- Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το πρωί
- Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 48 ώρες
- Άγνωστοι οι λόγοι που τους οδήγησαν να βάλουν μαζί τέλος στην ζωή τους

Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στο Μεταξουργείο πάγωσε. Ενας δυνατός θόρυβος και μετά σιγή.
Μια 90χρονη γυναίκα με τον 50χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους και βούτηξαν στο κενό!
Οι γείτονες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! O θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη ακόμα άγνωστοι.

Κατασχέθηκαν πάνω από 65.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων που βρέθηκαν στο Νέο Πετρίτσι Σερρών

Χθες (23.05.2012) το απόγευμα κατασχέθηκε, σε αγροτική περιοχή του Νέου Πετριτσίου Σερρών, ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες εντός του οποίου υπήρχαν 65.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα τσιγάρα δεν έφεραν ταινίες γνησιότητας, δεν είχαν εισαχθεί νόμιμα στην ελληνική επικράτεια, κυκλοφορούσαν χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι δασμοί και φόροι και τα οποία άγνωστοι δράστες σκόπευαν να τα εξάγουν παράνομα στην Βουλγαρία. Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Απόπειρα ληστείας σε βάρος ημεδαπών στον Τρίλοφο Ημαθίας

Χθες (23.05.2012) το βράδυ στον Τρίλοφο Ημαθίας, δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν σε μονοκατοικία ιδιοκτησίας ζεύγους ημεδαπών και αφού τους κτύπησαν με σιδερολοστό σε διάφορα σημεία του σώματός τους, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, αποπειράθηκαν να τους αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Οι παθόντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα στα Γιαννιτσά και στις Σέρρες

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στα Γιαννιτσά Πέλλας, δύο ημεδαποί 18 και 38 ετών, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα. Αρχικά χθες το πρωί ο 18χρονος τράβηξε και αφαίρεσε ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα από τον λαιμό μίας 60χρονης ημεδαπής αξίας (700) ευρώ και ακολούθως πούλησε την αλυσίδα έναντι του χρηματικού ποσού (150) ευρώ στον 38χρονο που είναι προσωρινά υπεύθυνος χρυσοχοείου-ενεχυροδανειστήριου ιδιοκτησίας μίας 59χρονης. Η 59χρονη ιδιοκτήτρια αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν χθες (23.05.2012) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός 16 ετών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 17 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του σπιτιού του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ομιλία της Προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Συλλόγου

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αγαπητοί γονείς,
Εκ μέρους του Δ.Σ. σας ευχαριστώ που είστε κοντά μας μια τόσο ξεχωριστή ημέρα για μας. 23 Μαΐου 2012, ημέρα δικαίωσης κόπων, στόχων, προσδοκιών, οραμάτων, ημέρα σταθμός, ημέρα που όλο το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς περίμενε 20 χρόνια. 19 Μαρτίου 1993, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς κάνει δειλά την παρουσία του στα λιμνάζοντα τότε πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Μάιος 2012, 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πολιτιστική ζωή του τόπου και αδιάκοπης προσπάθειας για τη διατήρηση και διάσωση του λαϊκού μας πολιτισμού, έχοντας πάντοτε σα γνώμονα το βαθύτατο σεβασμό σ' αυτόν.

Το Υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει

Tο Υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν, πως στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Euro Working Group, ζητήθηκε απο τα κράτη μέλη να ετοιμάσουν σχέδια αντιμετώπισης ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας απο το ευρώ. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα όχι μόνο δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, αλλά κάνουν κακό στην προσπάθεια που καταβάλει η χώρα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 
ΘΕΜΑ 1 : Επικύρωση Πρακτικών 2ης/19-01-2012, 3ης/09-02-2012 ,4ης/16-02-2012, 5ης/08-03-2012 και 6ης/15-03-2012 Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τροχαίο αποκάλυψε... 111 κιλά αλβανικής κάνναβης

Φορτίο με 100 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 111 κιλών, αποκαλύφθηκαν μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο 3ο χλμ. τού επαρχιακού δρόμου Κεφαλόβρυσου – Ιωαννίνων. Το ιχ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Ο οδηγός του και τυχόν επιβαίνοντες σε αυτό, το εγκατέλειψαν και αστυνομική περίπολος που το εντόπισε, ελέγχοντάς το, διαπίστωσε ότι ήταν έμφορτο με 100 δέματα.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

- ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Δείτε ΕΔΩ
- ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Δείτε ΕΔΩ

Η "Τόλμη" Κιλκίς σε αγώνες πυγμαχίας στη Θεσσαλονίκη

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών (Πραβατζή) διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 από την Ένωση Βορείου Ελλάδος ( Ε.Ο.Π. ). Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών ( Α. Β. Γ. ). Η συμμετοχή στην κάθε κατηγορία επιτρέπεται σύμφωνα με τον αριθμό αγώνων που έχει ο κάθε αθλητής-ρια για λόγους προστασίας.

Τίτλοι εφημερίδων Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ένα απέραντο τρελοκομείο η Ελλάδα!..- Απίστευτα επιδόματα παραμένουν στο Δημόσιο!!! – «Επίδομα κεραίας» 750 ευρώ τον μήνα στους ΗΣΑΠ! (αναλυτικά τα επιδόματα)·Σύνοδος Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος – Αντώνης Σαμαράς: «Αναγκαία η ανάπτυξη για να βγούμε από την κρίση»- ΟΙ Ευρωπαίοι ηγέτες υιοθέτησαν τις προτάσεις του·Μήνυμα των Ευρωπαίων στη Σύνοδο Κορυφής της Ε. Ε. – Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας για να σας στηρίξουμε
ΑΥΓΗ ·Συνάντηση Ρουπακιώτη – Τσίπρα για μισθούς, συντάξεις, συμβάσεις – Κι όμως, ξηλώνονται οι αντεργατικοί νόμοι·Βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα – ΣΕΒ: Ο κ. Βενιζέλος συμφώνησε με την τρόικα τη μείωση των μισθών·Άτυπη Σύνοδος Κορυφής –Παρέμειναν όλοι στις.. θέσεις τους για Ελλάδα – Ευρώπη

Φαρμακοποιοί εναντίον Ε.Ο.Π.Π.Υ.

Την αναστολή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., λόγω των χρεών του τελευταίου προς τα φαρμακεία αποφάσισαν από χθες Τετάρτη ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καθώς και Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και αυτός του νομού Κιλκίς. Τι σημαίνει αυτό; Οι συνταγές φαρμάκων θα εκτελούνται μεν, αλλά οι ασφαλισμένοι  θα αγοράζουν οι ίδιοι από την τσέπη τους τα φάρμακα που χρειάζονται και στη συνέχεια θα διεκδικούν τα χρήματά τους από τον Οργανισμό.