Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δολοφονία Γρηγόρη Λαμπράκη: Ο θάνατος σε τρίκυκλο!



Μία ιδιαίτερη εκδήλωση, η Δράση "Ζ" του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, 49 χρόνια μετά τη δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη οργανώθηκε χθες 26 Μαϊου 2012 στις 8 το βράδυ στο σημείο του μνημείου, βενιζέλου με ερμού γωνία στη Θεσσαλονίκη.

Τι έλεγε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης το 1996



Μιχάλης Χαραλαμπίδης. Έλεγε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ 

το 1996 όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα

Προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ.  Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο κ. Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, ο κ. Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών και ο κ. Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος.
Από τον ΛΑΟΣ είναι ο κ. Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η κ. Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου.

Χρυσός ο Λευτέρης Κοσμίδης στο ευρωπαϊκό ενόργανης. Χάλκινο για τον Βλάση Μάρα στο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μοντπελιέ

Ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μοντπελιέ. Ο έλληνας αθλητής αν και αντιμετώπισε στον τελικό του εδάφους τον παγκόσμιο πρωταθλητή Αλεξάντερ Σατίλοφαπό το Ισραήλ, κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Συγκεκριμένα ο Κοσμίδης συγκέντρωσε 15,766 βαθμούς. Δεύτερος ήρθε ο ΛευκορώσοςΝτιμίτρι Μπαρκαλάου με 15,300 και τρίτος ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,166.

Με επιτυχία ξεκίνησε σήμερα ο 2ος κύκλος των "Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων" του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς

Με επιτυχία ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου 2012 ο 2ος κύκλος των νέων μουσικών εκδηλώσεων του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς, τα γνώριμα σε όλους "Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα".

Ανησυχούν οι Γερμανοί τουρίστες

Πληθαίνουν τα ερωτήματα γερμανών τουριστών για το τί μέτρα θα πρέπει να πάρουν, εάν βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Η TUI ενημερώνει: "πάρτε περισσότερα ευρώ σε μετρητά".
Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και τα χειρότερα σενάρια που το συνοδεύουν έχουν κάνει τους γερμανούς τουρίστες να ακυρώνουν κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές, ή στην καλύτερη περίπτωση να απευθύνονται στα γραφεία ταξιδίων με ερωτήσεις για τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν, εάν φθάσουν στην Ελλάδα του ευρώ και φύγουν μετά τις διακοπές από την Ελλάδα της δραχμής. Κατόπιν αυτού η TUI, ένας από τους μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορ έχει αναρτήσει οδηγίες και προειδοποιήσεις στην ιστοσελίδα του.

Διπλη δολοφονία στην Εύβοια - Εκτέλεσε πατέρα και γιο!

Διπλό φονικό συγκλονίζει το Λευκαντί Ευβοίας.
Σαραντάχρονος Έλληνας σκότωσε εν ψυχρώ 50χρονο και τον 25 ετών γιο του, που έμεναν ακριβώς δίπλα στο σπίτι του. Η διπλή δολοφονία έγινε σήμερα στις 9 το πρωί. Ο δράστης πήρε μια καραμπίνα, πλησίασε στο σπίτι των γειτόνων του και σκότωσε πατέρα και γιο που βρισκόντουσαν στο μπαλκόνι. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία. Άντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας συνέλαβαν το δράστη, ενώ οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για νεκροψία. Τα αίτια του διπλού φονικού παραμένουν άγνωστα.

Σύλληψη 41χρονου υπηκόου FYROM για κλοπή οχήματος και εκβίαση στο Κιλκίς

Ο 41χρονος εκβίαζε ομοεθνή του για την επιστροφή του κλεμμένου οχήματος
Σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από το 2005, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη χθες (26.05.2012) το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 41 ετών, για κλοπή οχήματος και εκβίαση ομοεθνούς του για την επιστροφή του. Αρχικά προηγήθηκε καταγγελία υπηκόου FYROM ότι ο 41χρονος μέσω SMS απαιτούσε το χρηματικό ποσό των (25.000) ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψει το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του, το οποίο είχε αφαιρέσει ο 41χρονος με ομοεθνή του βραδινές ώρες της 25/26.05.2012 από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

8ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και το 3ο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας στις Σέρρες

Από την Τετάρτη (30.05.2012) έως και την Κυριακή (03.06.2012) από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών θα διεξαχθούν το 8ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και το 3ο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ε.Α.Κ. Σερρών και στο γήπεδο Ομόνοιας Σερρών. Την Τετάρτη (30.05.2012) και ώρα 21:00΄ στο Ε.Α.Κ. Σερρών θα γίνει η τελετή έναρξης των αγώνων.  Το Σάββατο (02.06.2012) την 18:00΄ στο Ε.Α.Κ. Σερρών θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης και την Κυριακή (03.06.2012) και ώρα 10:00΄ θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν οι βραβεύσεις και η τελετή λήξης των αγώνων. Η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη.

Φαρμακοποιοί: συνεχίζουν τουλάχιστον έως 30 Μαΐου-Αποπληρωμή με δόσεις!

Στους Φαρμακοποιούς «πέταξε το μπαλάκι» η υπηρεσιακή κυβέρνηση, καταθέτοντας και εγγράφως πλάνο αποπληρωμής των οφειλών Μαρτίου και Απριλίου, χωρίς να γίνεται λόγος για τα χρέη του 2011. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, μετά τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμο Βουδούρη, ξεκίνησαν οι σχετικές ενέργειες ώστε την Παρασκευή να εκταμιευθούν 75 εκατομμύρια ευρώ.

“ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σήμερα Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το έργο “ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με τον Τάκη Χρυσικάκο και το Λουδοβίκο Των Ανωγείων, την Κυριακη 27 Μαϊου 2012 και ώρα 9 το βράδυ.  Μια μουσικοθεατρική παράσταση με διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, “Μοιρολόγι Φώκιας”, “Έρως – Ήρως” και “Άνθος του γιαλού”. Ο Τάκης Χρυσικάκος και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ερμηνεύουν αρμονικά ένα θεματικό σύνολο λόγου και μουσικήςΓια να μπορέσει ένας ηθοποιός να αποδώσει Παπαδιαμάντη δεν φθάνουν η τεχνική, οι φωνητικές ικανότητες και η συναισθηματική φόρτιση. Χρειάζεται πνευματικότητα, ταπείνωση και ταύτιση με το ύφος του συναξαριστή αφηγητή.Και ο Χρυσικάκος την έχει αυτήν την πνευματικότητα, μείγμα λογιοσύνης και ασκητισμού.

Συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σήμερα Κυριακή

Το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης-ανασύστασης του Κινήματος και της εκλογικής προετοιμασίας ενόψει των εκλογών του Ιουνίου 2012, θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση την Κυριακή 27/05 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, παρουσία των μελών του κλιμακίου ανασυγκρότησης Συλβάνας Καρασαβίδου και Μαρίας Παπαγεωργίου.

Η Σουηδία νικήτρια της Eurovision

Η Σουηδία, με το τραγούδι «Euphoria» («ευφορία») που ερμήνευσε η Λορίν, κατέκτησε την πρώτη θέση στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η Ελευθερία Ελευθερίου, που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac», κατετάγη 17η, ενώ η Κύπρος με την Ήβη Αδάμου και το τραγούδι «La La Love» βρέθηκε στην 16η θέση.
Η νικήτρια Λορίν απέσπασε 372 βαθμούς. Η Ελευθερία Ελευθερίου συγκέντρωσε 64 βαθμούς, ενώ η Ήβη Αδάμου απέσπασε 65 βαθμούς.