Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η πρώτη Ποδηλατάδα Αξιού

Tου Απόστολου Στεργιάδη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ποδηλατάδα Αξιού στην Γέφυρα την Κυριακή 10 Ιουνίου από την "Πολιτιστική Γέφυρα". Εντάχθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή ξεπέρασε και τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους & χρηματική εγγύηση ο Παπαγεωργόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες με επίκεντρο την υπεξαίρεση των 51,4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου. Με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Λάμπρου Τσόγκα και της ανακρίτριας Ανθίας Τσαφίτσα, ο πρώην δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας, ύψους 120.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.

Προσκληση για το 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο στις «Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και ΝανοΙατρική»

Ο Πρόεδρος και η Οργανωτική Επιτροπή του NANOTEXNOLOGY 2012 σας ενημερώνουν σχετικά με το 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο στις «Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και ΝανοΙατρική», (6th International Summer School in Nanosciences and Nanotechnologies, Organic Electronics and Nanomedicine – ISSON12) που θα λάβει χώρα στις 30 Ιουνιου - 7 Ιουλίου 2012 στο Συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης (http://nnconf.physics.auth.gr).

Στον τόπο που γεννήθηκα…στον Μακρύγιαλο!

Θάλασσα, παραδοσιακοί χοροί και φαγητά. Ένα «κοκτέιλ» παράδοσης και ιστορίας και αυτή την Κυριακή 17 Ιουνίου στην εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της 4Ε. Ο Μακρύγιαλος του νομού Πιερίας υποδέχεται τους απανταχού Έλληνες σε μια εκπομπή που ….μυρίζει καλοκαίρι!

Νέα παράταση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως τις 29 Ιουνίου 2012

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, παρατείνεται έως τις 29 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών. Η παράταση αφορά σε οφειλές οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Tελική ημερομηνία για ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ, 29 Ιουνίου

Δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση για την ένταξη των οφειλετών του ΙΚΑ στις ευνοϊκές ρυθμίσεις, μετά τις 29 Ιουνίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ. Οι ρυθμίσεις, δίνουν τη δυνατότητα της έκπτωσης κατά 40% των προσθέτων τελών, προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων του προσωρινού διακανονισμού, καθώς και την εφάπαξ εξόφληση ή ρύθμιση έως και έξι δόσεις με έκπτωση 100% και ρύθμιση από επτά έως δέκα δόσεις με έκπτωση 75%, σύμφωνα με το εδ. β' παρ. 1 του άρθρου 21 του ν.4038/2012.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ : "Ποιός κρατικός παράγων έδωσε (εάν έδωσε) τη σχετική άδεια; "

Άνθρωποι αυτοκτονούν καθημερινά, παιδιά λιμοκτονούν, ο λαός πάσχει, η πατρίδα μας συγκλονίζεται.  Τί εξυπηρετεί κοινωνικά ή οικονομικά και μάλιστα χωρίς ενημέρωση του λαού, παρέλαση ατόμων με ιδιαιτερότητες στο κέντρο των Αθηνών την 9ην Ιουνίου τ.έ.;
Ποιός κρατικός παράγων έδωσε (εάν έδωσε) τη σχετική άδεια; 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Πανελλήνια Ένωση Γυναικών
Ένωση Επιστημόνων Γυναικών
Μητέρες Επιστήμονες Πολύτεκνες
Σύνδεσμος Ορθοδόξων Γυναικών Ευρώπης
Μουσική Συντροφιά

Τελετή λήξης για την ακαδημία μπάσκετ των «Ατρόμητων»

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε την δεύτερη χρονιά της λειτουργίας της η ακαδημία μπάσκετ η οποία έχει αγωνιστική έδρα το κλειστό του Καμπάνη αλλά απευθύνεται σε όλα τα χωριά του πρώην δήμου Γαλλικού. Την Κυριακή 10/6 έγινε μια υπέροχη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας γονείς συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος. Το κλειστό γέμισε με παρά πολύ κόσμο με αποκορύφωμα το τέλος της εκδήλωσης η οποία μεταφέρθηκε στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου όπου ο κόσμος έφαγε χόρεψε και ήπιε έως αργά εντελώς δωρεάν.

Σε αγώνες πυγμαχίας ανδρών-γυναικών με χαρακτήρα σπάρινγκ η "Τόλμη" Κιλκίς

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών με χαρακτήρα σπάρινγκ, εγκεκριμένοι από την Ε.Ο.Π., διεξήχθησαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα πυγμαχίας στο στάδιο της Χαριλάου, όπου στεγάζεται και ο σύλλογος πυγμαχίας Άρης. Υπεύθυνος κλήρωσης και ζύγισης ήταν ο Γεν. Διευθυντής αγώνων για όλη την Ελλάδα ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας. Ο αγωνιστικός χρόνος ήταν 3 γύροι των 2 λεπτών με κανονισμούς διαιτησίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Το επίπεδο και η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή για την χρονική στιγμή αλλά ο στόχος ενός αθλητή-ριας είναι η εμπειρία και η βελτίωση.

Άκαρπη και η δεύτερη προσπάθεια πραγματοποίησης Γενικής Συνέλευσης του "'Αρη" Παντελεήμονα Κιλκίς

Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες πραγματοποίησης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου στις 3/6 και 10/6 με κύριο θέμα την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τα μέλη και τους φίλους σε μια τελευταία προσπάθεια για την μη διάλυση του ιστορικού αυτού σωματείου. Η αδιαφορία για το μέλλον του συλλόγου εκφράστηκε με τον πιο έντονο τρόπο στις δυο συνελεύσεις που προηγήθηκαν με την συμμετοχή ελάχιστου αριθμού μελών σε αυτές. Το Σάββατο 23 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού στις 17:00 θα παρθεί η απόφαση για την ύπαρξη ή μη του συλλόγου καθώς εάν δεν συγκροτηθεί νέο Δ.Σ. το επόμενο βήμα του Πρωτοδικείου θα είναι και το τελευταίο.

Απέχουν από τις εκλογικές εργασίες οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Α’ βαθμού. Απεργία το Σαββατοκύριακο 16 και 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε, αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εκλογική εργασία έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, 16 και 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, αντιδρώντας στο μη καθορισμό αξιοπρεπούς ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για όσους απασχοληθούν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Ομιλία Θ. Κωνσταντινίδη μέλους ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Κιλκίς 8 Ιουνίου 2012

Εργαζόμενοι μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, επαγγελματίες, φτωχοί αγρότες, νέοι και νέες, γυναίκες που ανήκετε στα εργατικά, λαϊκά στρώματα.  Από το ακριτικό Κιλκίς της προσφυγιάς με τη μεγάλη συμβολή στο έπος της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ  Από το Κιλκίς με τη σημαντική συμβολή στους νεώτερους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Αρχαία ελληνικά στα δημοτικά σχολεία της Βρετανίας

Τα αρχαία ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014. Η υποχρεωτική διδασκαλία των ξένων γλωσσών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μία από τις επτά μεταρρυθμίσεις που εισηγείται η βρετανική κυβέρνηση.

Πανηγύρι Ιερού Ναού «Αξιον Εστί» Αξιούπολης

Την Κυριακή 10 Ιουνίου ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας παρευρέθηκε στον Μ. Αρχιερατικό Εσπερινό και την λιτανεία τις ιεράς εικόνας Παναγίας "Αξιον Εστι" στην Αξιούπολη, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Πολυκάστρου, Αξιουπόλεως και Γεφύρης κκ. Δημήτριο. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Δημήτριος Κουλίνας, Γεώργιος Γεωργίτσαρος,η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κα. Εβελίνα Πολυτίδου και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα από τις γυναίκες του Κ.Α.Π.Η. και τραγούδησαν οι χορωδίες "Αγ Ραφαήλ"  Μετεώρων Θεσσαλονίκης και "Αξιον Εστι" Αξιουπόλεως.

Επιδείξεις Τμημάτων Δημοτικού Ωδείου Παιονίας

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας (Επιδείξεις Τμημάτων, Μπαλέτου, Μοντέρνου χορού και Μαθητών Δημοτικού Ωδείου Παιονίας). Ο κ. Λαπόρδας συνεχάρη τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Κων/νο Δανδίνη για το εξαίρετο έργο του. Επίσης τόνισε πως ο στόχος, των προσπαθειών όλων μας είναι, να κάνουμε το Δημοτικό Ωδείο ένα στολίδι για το Δήμο μας και ένα σκαλοπάτι ώστε να μπορούνε οι νέοι να καλλιεργήσουνε το ταλέντο τους και ιδιαίτερα σε έναν τόπο σαν το δικό μας, που φημίζεται γι’ αυτό. Επιπλέον κάλεσε όλους να βρίσκονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές και τους καθηγητές που με το ταλέντο τους και τον ενθουσιασμό τους, ψυχαγωγήσανε και γεμίσανε με αισιοδοξία τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα.

Πρόγραμμα περιοδειών και εκδηλώσεων ΣΥΡΙΖΑ Ν Κιλκίς

H εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν Κιλκίς ενημερώνει το πρόγραμμα περιοδειών και εκδηλώσεων για την τελευταία προεκλογική εβδομάδα των εκλογών της 17 Ιουνίου 2012
Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 20:00 ομιλία στο Π. Γυναικόκαστρο από υποψηφίους του συνδυασμού
Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 18:00 ομιλία στο Καμπάνη από υποψηφίους του συνδυασμού
Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 20:30 συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού με νέους του Κιλκίς και διάλογος μαζί τους στο καφέ Space monkeyz – Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς
Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 20:00 γιορτάζουμε την ανατροπή με μουσική εκδήλωση στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Κάθε απόγευμα το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην διασταύρωση 25ης Μαρτίου με 21η Ιουνίου (Αρχή πεζοδρόμου), για την προμήθεια προεκλογικού υλικού.

Τελετή αποφοίτησης – ορκωμοσίας τριάντα πέντε (35) νέων Υπαστυνόμων Β

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας) ανακοινώνεται ότι, την 13-06-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης – ορκωμοσίας τριάντα πέντε (35) νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικού έτους 2011-2012, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 10-10-2011 έως 13-06-2012.

Εγκαίνια τμημάτων Φωτογραφίας και Ζωγραφικής Ενηλίκων ΟΠΟΝΓΑ δήμου Κιλκίς

Το υψηλό επίπεδο δουλειάς που επιτελείται στα καλλιτεχνικά τμήματα Φωτογραφίας και Ζωγραφικής ενηλίκων του Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.) του Δήμου Κιλκίς, έδειξαν για μια ακόμη φορά φέτος οι μαθητές των εν λόγω τμημάτων.
Τα 15 μέλη της Ομάδας Φωτογραφίας και οι ισάριθμοι μαθητές του τμήματος Ζωγραφικής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εκθέσεών τους, παρουσίασαν στο κοινό του Κιλκίς επιλεγμένα έργα τους, που σχολιάστηκαν θετικά τόσο για την αισθητική όσο και την αρτιότητά τους.

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» σε Έβρο και Κύπρο από την NOTESIS

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος (άνοιξη 2012) σεμιναρίων και διαλέξεων με θέμα την ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης, που διοργάνωσε η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στον Έβρο και στην Κύπρο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο Σουφλί, περιλαμβάνοντας θεωρητική κατάρτιση 40ωρών των εργαζομένων 18 επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος (διαμονής, εστίασης, αναψυχής) και 4ωρη ενδοεπιχειρησιακή πρακτική άσκηση, διοργανώθηκε δε με την υποστήριξη της Ε.Β.Ε. Σουφλίου & Περιφέρειας.

Ο ρόλος του Πατέρα: Γιορτή ζωής

Γράφει η Ντίνα Συμεωνίδου-Τσιβρεμετζή
Υπεύθυνη Γυναικών ΝΟΔΕ Ν. Κιλκίς

Η γιορτή του πατέρα δεν είναι μια τυχαία ημέρα η οποία καθιερώθηκε για εμπορικούς και μόνο λόγους, ούτε καθιερώθηκε επειδή υπήρχε η γιορτή της Μητέρας. Το 1909, η Τζον Μ. Ντοντ, θέλοντας να τιμήσει τον πατέρα της, πρότεινε την καθιέρωση της γιορτής του πατέρα. Η πρότασή της έγινε δεκτή και στις 19 Ιουνίου 1910 γιορτάστηκε για πρώτη φορά επισήμως η "Γιορτή του Πατέρα". Ας δούμε λοιπόν, με αυτή την γιορτινή αφορμή, την πατρική φιγούρα και το ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη του παιδιού.

"Η ψήφος της 17ης Ιουνίου και η σημασία της για την επόμενη ημέρα"

Γράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς

Την Κυριακή 17 Ιούνη ο λαός καλείται για μια ακόμη φορά να επιλέξει με την ψήφο του και να καθορίσει το πλαίσιο και τις πολιτικές που θα μας οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση. Μια κρίση που είναι πολύπλευρη και αφορά την οικονομία, το πολιτικό μας σύστημα, την κοινωνική συνοχή και την ηθική διάσταση της δημόσιας ζωής της χώρας.
Τα μηνύματα της 6ης Μαΐου που έστειλαν οι πολίτες ήταν σαφή και ηχηρά. Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του αλλά και στη χώρα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποδέχτηκε τα λάθη του και τις οδυνηρές και δύσκολες αποφάσεις για την κοινωνία, που την έβαλαν απέναντι του.

«Σαν Παλιό Σινεμά» από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση «Σαν Παλιό Σινεμά» για τη λήξη του σχολικού έτους. Η παράσταση έλαβε χώρα στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Επισκέψεις και συναντήσεις της υποψήφιας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" Άννας - Μαρίας Γιάντση

Το Νοσοκομείο Κιλκίς επισκέφτηκε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα Άννα-Μαρία Γιάντση. Στη συνάντησή της με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Χατζησάββα και τον Πρόεδρο των εργαζομένων κο Μασούρα ενημερώθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Μέγαρο της Αστυνομίας και την Δ.Ο.Υ. Κιλκίς.Χθες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετείχαν συμβολικά στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε στο Ιατρείο Καμπάνη με πρωτοβουλία του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου

Βρέθηκαν δύο πτώματα στη λίμνη Κερκίνη Σερρών

Χθες (10.06.2012) το απόγευμα, στη λίμνη Κερκίνη Σερρών, βρέθηκαν νεκροί δύο ημεδαποί, πατέρας και γιος, 73 και 32 ετών, οι οποίοι είχαν μεταβεί από τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας για διενέργεια αλιείας με χρήση μεταλλικής λέμβου.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ποροϊων Σερρών.

Εκπνέει σήμερα Δευτέρα η προθεσμία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη

Εκπνέει σήμερα Δευτέρα η προθεσμία για την υπαγωγή στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο και από την Τρίτη θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται όλα τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, με κίνδυνο οι οφειλέτες να αντιμετωπίσουν ακόμη και το φάσμα της κατάσχεσης μισθών και περιουσιακών στοιχείων. Δεν αποκλείεται βεβαίως, κατά την πάγια πρακτική που ακολουθείται, να δοθεί μία ολιγοήμερη «σιωπηρή» παράταση.

Δήλωσε πρώην υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας «Οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας και σήμερα κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της χώρας, Χάνες Αντρός, των κυβερνήσεων (1970-1983) του ιστορικού καγκελάριου Μπρούνο Κράισκι, υποστήριξε σε συνέντευξή του πως «οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν».

Βέροια: Δικάζονται σήμερα οι 8 συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας θα δικαστούν σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουνίου, τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα μετά από συμπλοκή με αναρχικούς. Οι οκτώ συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης, οδηγήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στην εισαγγελέα της Βέροιας η οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρους τους και τους απήγγειλε κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Η COSMOTE στηρίζει τα προγράμματα του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς





Το κατάστημα ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣ - ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ Ο.Ε. COSMOTE CORNER 21ης Ιουνίου 115-117 στο Κιλκίς χρηματοδοτεί προγράμματα του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς και τους ευχαριστούμε για την οικονομική συμπαράσταση.
Ο Δ/ντής του σχολείου
Παπαδόπουλος Αριστείδης

Τίτλοι εφημερίδων Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·»Αντάρτικο πόλεων» και δολοφονίες ακόμη και με τσεκούρια! – Από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Τι καταγγέλλει η Ν.Δ. ·Πυρά Σαμαρά στα αντιμνημονιακά κόμματα – Ανακοίνωσε μέτρα ανακούφισης για όλους τους πυρόπληκτους – Προεκλογική περιοδεία σε Ηλεία, Μεσολόγγι, Αγρίνιο·Και άλλο ξέσπασμα ΚΚΕ κατά Τσίπρα.. – Αλέκα Παπαρήγα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ»!
ΑΥΡΙΑΝΗ ·100 δις ευρώ πήρε ο Ραχόϊ- Ενώ οι Έλληνες πολιτικοί υποθήκευαν την Ελλάδα, κατέστρεψαν την Οικονομία, εξευτελίστηκαν οι ίδιοι βάζοντας υπογραφές για να πάρουν μετά από μήνες το δάνειο το οποίο κατέληξε στα χέρια των τοκογλύφων..·Σαμαράς: Θάνατος της χώρας η επιστροφή στη δραχμή·Υποχωρούν τα ενοίκια – Φεύγουν από τα ακριβά προάστια για το κέντρο των πόλεων