Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στην αγορά του Κιλκίς οι υποψήφιοι βουλευτές και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Την αγορά του Κιλκίς θα επισκεφθούν αύριο Σάββατο οι υποψήφιοι βουλευτές και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τις 10,00 π.μ. έως 2,00 μ.μ.

Επισκέψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ Νομού Κιλκίς

Την προγραμματισμένη του επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης πραγματοποίησε εχθές Πέμπτη 14/06 κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ Νομού Κιλκίς, στα πλαίσια του προεκλογικού Αγώνα ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Με επικεφαλής τους υποψήφιους Βουλευτές Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, Θόδωρο Παραστατίδη Λεωνίδα Δημητριάδη και Γιώργο Φραγγίδη, το κλιμάκιο που απαρτίζονταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κιλκίς Χρήστο Ανθρακίδη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Κώστα Ραμπίδη και το μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργο Παναγιωτίδη επισκέφτηκε τις κοινότητες Άνω και Μέσων Αποστόλων, Ανθόφυτου, Μικρόκαμπου και Παλιού Αγιονερίου.

House & RnB Music Party την Κυριακή στο Venga


Λυπούμαι πολύ…

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος
Για όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα σε βίντεο και ηχητικά αλλά και όσα λέγονται σε προσωπικό επίπεδο.. ένα έχω να πω: Λυπούμαι πολύ! Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα ως Ειδικός Σύμβουλος υπήρξε και υπάρχει, εκατέρωθεν, ευπρέπεια στις πολιτικές μας “σχέσεις”, ανεξάρτητα από συμφωνίες ή διαφωνίες. Αν κάποιοι θεωρούν ότι από τον λαό αντλούν δύναμη για να προωθούν την αναξιοπρέπεια κι όχι το καλύτερο αύριο αυτής της κοινωνίας… εύχομαι αυτή τη δύναμη ο λαός να τους τη στερήσει.

Το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στο Παρανέστι

Με εξαιρετικές εντυπώσεις και νέες εμπειρίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Κιλκίς από το Παρανέστι. Στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου στο θεματικό δίκτυο του ΚΠΕ Παρανεστίου «Υπαίθρια ζωή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» τα παιδιά παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σκασιαρχείο στη Φύση» και ταξίδεψαν στο Παρανέστι με τρένο, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς Παναγιώτη Σαρηγιαννίδη και Αφροδίτη Ντίνου.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου

Σήμερα 15.06.2012 το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου (ύψος Σταυροχωρίου), το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 84χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Σήμερα 15.06.2012 το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Κλειδίου Ημαθίας), το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος, παρέσυρε έναν 67χρονο και μία 62χρονη, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει το όχημά τους για αντικατάσταση ελαστικού αυτού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό της 62χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!...” στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζει στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς το μουσικοθεατρικό έργο του Πέτρου Ζούλια “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!...” την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 και ώρα 9μ.μ.

Η «Σύγχρονη Λυσιστράτη» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς από την θεατρική ομάδα του 2ο Γυμνασίου Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς η θεατρική ομάδα του 2ο Γυμνασίου Κιλκίς σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς παρουσιάζουν την παράσταση «Σύγχρονη Λυσιστράτη» τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς. Πρόκειται για πρωτότυπη διασκευή βασισμένη στο γνωστό έργο του Αριστοφάνη από τις καθηγήτριες Νατάσα Αβούρη, Ζωή Λεβαντή, Ελένη Νικολακάρου του ΕΠΑΛ Λαυρίου και από τους καθηγητές Θεόφιλο Γουλτίδη και Μαρία Κωνσταντινίδου του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς. Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Θεόφιλου Γουλτίδη και οι μουσικές επιλογές – χορογραφία είναι της Ελένης Τσίγγαρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επίσκεψη Βορίδη στο Δήμαρχο Παιονίας

Την Τετάρτη 13/06/2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη στο Δημαρχείο Παιονίας με στελέχη και φορείς από την περιοχή. Ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Αθανάσιος Λαπόρδας είχε την ευκαιρία στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Βορίδη να τον ενημερώσει για θέματα του Δήμου που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Μεγάλη εμφάνιση του Γ.Σ. Μανδρών Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών

Το Σάββατο 09-06-12 και την Κυριακή 10-06-12 έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα (Α – Γ ). Ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ κατέβασε στους αγώνες 10 αθλητές από τους οποίους κατάφεραν να βαθμολογηθούν οι οχτώ και κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια. Εντυπωσίασε η αθλήτρια Δήμητρα Ζώτου κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ (51,75μ.) στη σφυροβολία κατακτώντας την 3η θέση παρότι ανήκει ακόμη στην κατηγορία κορασίδων. Μετά από απουσία ένα και πλέον χρόνο από τους αγώνες ο Ιωάννης Βογιατζής απέδειξε για άλλη μια φορά το μεγάλο του ταλέντο στην σφύρα και με επίδοση 48,48μ. κατέκτησε την 3η θέση.

Ανανέωση και έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως: Ημερομηνία έναρξης για την ανανέωση, αλλά και για την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) ορίζεται η 20η Ιουνίου 2012 και ημερομηνία λήξης η 31η Δεκεμβρίου 2012. Ημερομηνία λήξης ισχύος των δελτίων του έτους 2011 ορίζεται η 31η Ιουλίου 2012.  Η έκδοση καθώς και η ανανέωση των ΠΑΣΟ θα γίνεται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) του Δήμου στον οποίο ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι. Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, θα εκδίδει και θα θεωρηθεί ΠΑΣΟ ενδιαφερομένων που στην περιοχή τους δεν λειτουργεί Κ.Ε.Π και για ιδιάζουσες ή περίπλοκες περιπτώσεις που θα αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι των Κ.Ε.Π.

Έκλεψε γάλα για να ταϊσει τα παιδιά της και την έπιασαν!

Την εποχή των 'αθλίων' ξαναζεί η Ελλάδα και το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θηλυκό Γιάννη Αγιάννη. Μια 32χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνει από την πείνα το παιδι της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα. Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι πολυεθνικού σουπερ μάρκετ έξω από το Ηράκλειο μήνυσαν 32χρονη Ηρακλειώτισσα γιατί έκλεψε δύο κουτιά γάλα και λίγα τρόφιμα για το παιδί της, όπως είπε. Η σύλληψη της 32χρονης η οποία κατάγεται από χωριό του νομού Ηρακλείου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, καθώς η πλευρά του σούπερ μάρκετ επέμενε ζητώντας τη σύλληψη της. Η Ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια, οπως ορίζει ο νόμος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive πρόκειται για συγκλονιστική υπόθεση. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν συγκλονιστεί.

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας (12-6-2012)

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας (13 Ιουνίου 2012)

Λόγω αδυναμίας καταβολής των φόρων: Μεγαλώνει η λίστα με τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες

Περίπου 1,1 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα προστεθούν στη λίστα με τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του δημοσίου εξαιτίας της αδυναμίας τούς να καταβάλουν τους φόρους που προβλέπονται έως το τέλος του έτους. Σημειώνεται ότι μόνο από το τριπλό εκκαθαριστικό - φόρος εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης και τέλος επιτηδεύματος- οι φόροι έχουν υπολογιστεί στα 5,1 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό πενταπλάσιο από αυτό που εισπράχθηκε το 2011. Αν συνυπολογιστούν οι φόροι στην ακίνητη περιούσια, τότε οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου, επιστρέφονται από σήμερα (15.06.2012) οι άδειες οδήγησης καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η Απόφαση αφορά τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και την 14.06.2012.

Κατάπτωση στοάς μεταλλείου στο Στρατώνι – Τα όξινα νερά τρέχουν στους δρόμους και τη θάλασσα ανεξέλεγκτα

Πηγή: antigoldgreece
Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13 Ιουνίου, όξινα νερά των μεταλλείων “Μαντέμ Λάκκος” και “Μαύρες Πέτρες” των Μεταλλευτικών Εγκαταστάσεων Στρατωνίου ξεχύθηκαν ανεξέλεγκτα από την είσοδο της στοάς “53″ που βρίσκεται στο ΒΔ όριο του οικισμού Στρατωνίου. Τα “νερά”-βιομηχανικά απόβλητα τρέχουν στους δρόμους του χωριού και καταλήγουν στη θάλασσα. Στην παραλία Στρατωνίου – δίπλα στη Γαλάζια Σημαία - η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ άνοιξε εσπευσμένα ένα μεγάλο λάκκο για να αντλεί από εκεί τα όξινα νερά στις παρακείμενες εγκαταστάσεις διαχείρισης τους.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

Τίτλοι εφημερίδων Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ενθουσιώδης η υποδοχή του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη – «Οι εκλογές δεν είναι για τη Ν. Δ., για τον Σαμαρά… Είναι για την ΠΑΤΡΙΔΑ»!! – Σήμερα στις 8 μ. μ. θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα·Δήλωση Γιάννη Μιχελάκη: « Ο Τσίπρας τζογάρει στο λόμπι της δραχμής»!·Ν. Δ. Εθνικό Σχέδιο Δράσης και ενσωμάτωσης για τους Τσιγγάνους –Ποια τα μέτρα και οι προτάσεις
ΑΥΓΗ ·Συγκέντρωση – σταθμός στην Αθήνα – Νίκη της Αριστεράς και του Λαού·Ευρωζώνη –Αναζητούνται λύσεις την ύστατη ώρα..·Α΄ Τρίμηνο 2012 – Η ανεργία καλπάζει με 22,6%