Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ισπανίδα βουλευτής: "Οι άνεργοι να πάνε να γαμηθ..." - ΒΙΝΤΕΟ

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία όπου κάνει την άσεμνη αυτή χειρονομία στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τα σκληρότατα μέτρα λιτότητας που υιοθέτησε η ισπανική κυβέρνηση.

Επισκόπηση Γερμανκού Τύπου: "Η Αθήνα προσγειώνεται στην πραγματικότητα"

Πηγή: Deutsche Welle
Η υστέρηση στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος σύμφωνα με την τρόικα, τα προβλήματα των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου και η ιρλανδική ανάκαμψη απασχολούν τη σημερινή επισκόπηση. «Δύο χρόνια και δύο πακέτα διάσωσης αργότερα, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πιο δυσοίωνη από ποτέ (…). Στην Ελλάδα απλά απουσιάζουν οι κρατικές δομές, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί η χώρα στις προκλήσεις» αποφαίνεται άρθρο γνώμης της Rheinische Post. Η εφημερίδα του Ντίσελντορφ διερωτάται: «πού βρίσκεται η ιδέα της κυβέρνησης να βάλει φραγμό στους φοροφυγάδες; Ποιος να επενδύσει σε μία χώρα, όταν οι ίδιοι οι πολίτες της μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό; Γιατί δεν προχωρούν οι ιδιωτικοποιήσεις»;

Η Δευτέρα χειρότερη ημέρα του καύσωνα. Καυτό το Σαββατοκύριακο, πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Μέχρι και τη Δευτέρα θα διατηρηθεί το κύμα καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα. Ανάσα δροσιάς αναμένεται από την Τρίτη με τον υδράργυρο να κατεβαίνει κατά 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί μέχρι την Πέμπτη
Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου η μέση θερμοκρασία στην Αθήνα θα είναι 40 βαθμοί Κελσίου και θα πέσει στους 35 βαθμούς μετά τις εννέα το βράδυ.

Τέλος το παρεμπόριο στα Φλογητά Χαλκιδικής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μεγάλη από κοινού επιχειρησιακή δράση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου που έλαβε χώρα χθες (13.07.2012) στην περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας του Δ.Δ. Φλογητών Πλαγιών, στη οποία παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τελικά θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης 72 ετών ο Έλληνας διακινητής

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 13.07.2012 στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (72) ετών και συνολική χρηματική ποινή (720.000) Ευρώ για το αδίκημα της προώθησης μη νόμιμων μεταναστών στο εξωτερικό, κατ’ επάγγελμα.

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στη Χαλκιδική για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων

Συνελήφθη χθες (13.07.2012) το πρωί, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 35 ετών, ιδιοκτήτης ατομικής τουριστικής επιχείρησης, για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων χρήσης 2011, συνολικής αξίας 34.400 Ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν τις διατάξεις του άρθρου 19 § 5 του Ν.2523/97.

Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός στο Κιλκίς για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (13.07.2012) το μεσημέρι, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 54 ετών, διαχειριστής εταιρίας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 109.376,00 Ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως αντικαταστάθηκε από τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 23 του Ν. 2523/1997 και περαιτέρω η παράγραφος 1 του άρθρου 25 του Ν. 1882/1990 από την παράγραφο 1 του άρθρου 34 του Ν. 3220/2004 και από την παράγραφο 1 του άρθρου 3 του Ν. 3943/2011.

VIDEO ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ του gnomikilkis.gr


Αναρτήθηκε πρώτη φορά στις 6 Οκτωβρίου 2011.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η Γαλάζια Λίμνη του Σκρά....κι αφήστε τους άλλους να ψάχνουν για παραλίες!

ΠΡΟΣΟΧΗ που κολυμπάτε: Ψάρι τρώει όρχεις!

Μην βιαστείτε να πείτε ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Το γεγονός ισχύει και τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί είναι πολλά. Ψάρι εντοπίζει τους άνδρες και ενώ κολυμπάνε ορμάει και ξεσκίζει τα γεννητικά τους όργανα. Θεωρεί δε τους όρχεις, εξαιρετικό μεζέ. Μείνετε ήσυχοι όμως και απολαύστε τα μακροβούτια σας. Το συγκεκριμένο ψάρι δεν ζει στη Μεσόγειο, άρα δεν έχετε φόβο να... ευνουχιστείτε στις θάλασσες μας.

ΚΕ.Π.ΚΑ.: "Απαιτούμε πραγματικές εκπτώσεις και όχι αλαλούμ"

Αρχίζει η θερινή περίοδος των εκπτώσεων (16 Ιουλίου-31 Αυγούστου). Οι εκπτώσεις δίνουν μία ευκαιρία, στους Καταναλωτές να επωφεληθούν, από τις μειωμένες τιμές των προϊόντων, αλλά, συγχρόνως, κρύβουν αρκετές παγίδες.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. επισημαίνει:- Δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση, μεταξύ εκπτώσεων και προσφορών. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα της σαιζόν, για τα οποία η έκπτωση είναι συνήθως χαμηλή. Για τις προσφορές, η έκπτωση είναι ιδιαίτερα υψηλή, αλλά αφορά είδη παρωχημένης εποχής. Οι 
 Καταναλωτές δεν πρέπει να παρασυρόμαστε, από τις μεγάλες εκπτώσεις.

Με διαταγή της τρόικα: Μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ το χαράτσι - Καμία διευκόλυνση ούτε δόσεις

- Την τρόικα την φόβισε το γεγονός ότι 500.000 πολίτες δεν έχουν πληρώσει ακόμα το χαράτσι
- Μέχρι και πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση μιλούσε για πληρωμή του χαρατσίου σε πέντε δόσεις
- Η υστέρηση εσόδων από τους φόρους ήταν εξίσου ένας σημαντικός λόγος για αυτή την απόφαση
- Θεωρείται σίγουρο πως θα πολλαπλαστιαστούν τα νοικοκυριά που δεν θα το πληρώσουν

Ενδεικτικό των άγριων διαθέσεων της τρόικας είναι η απόφαση να εισπραχθεί το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, παρά το γεγονός ότι στις προεκλογικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν η αποδέσμευση του τέλους ακινήτων από το λογαριαμό της ΔΕΗ.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 14 Ιουλίου 2012

Ζητείται ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
Δείτε ΕΔΩ