Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

24ωρη απεργία σε όλες τις τράπεζες στις 30 Ιουλίου

Την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης στις τράπεζες, για την προσεχή Δευτέρα 30 Ιουλίου, αποφάσισε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.
Η ΟΤΟΕ απαιτεί την εφαρμογή μίας άλλης πολιτικής, που θα αφορά στη λειτουργία των τραπεζών στις νέες συνθήκες, που διαμορφώνονται στη χώρα μας, η οποία θα επικεντρώνεται:

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Ταε Κβον Ντο του Α.Σ. "H Τόλμη" Kιλκίς

Εξετάσεις μαύρων ζωνών της ελληνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό ( ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθησαν στις 23 Ιουνίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θες/νίκης, με υπεύθυνο διοργανωτή την ένωση Β. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.ΒΕ) και αντίστοιχα στην Ν. Ελλάδα την Ε.ΤΑ.ΝΕ. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 400 αθλητές-τριες από 1ο έως 4ο Dan. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε τέσσερα ταιρέν με 8 εξεταστές εφ’ όλης της ύλης δηλαδή πούμσε ( ενέργειες σε υποτιθέμενο αντίπαλο), χαμπόν κιρούκι (αυτοάμυνα από πούμσε), ελεύθερη αυτοάμυνα δρόμου, αγωνιστικό, θεωρία και θραύσεις.

Δηλώσεις Σαμαρά και Barosso μετά τη συνάντησή τους

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José Manuel Barroso. Μετά το πέρας της συνάντησης τους προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις: 

Δήλωση Πρωθυπουργού
Αντώνη Σαμαρά «Είχαμε σήμερα συνάντηση εργασίας μαζί με τον παλαιό, πάνω από 20 χρόνια φίλο και Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος ήλθε ειδικά για αυτό το σκοπό σήμερα στην Αθήνα.  Στη συνάντηση συζητήσαμε την πολιτική της κυβέρνησης, την οικονομική μας πολιτική για τον έλεγχο του ελλείμματος αλλά και τις μεταρρυθμίσεις, καθώς και γενικότερα για την κρίση χρέους που σήμερα υπάρχει στην Ευρώπη και τις εξελίξεις.

Δηλώσεις Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Η Ελλάδα θέλει να βγει από την κρίση ως ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης. Αυτό πρέπει να γίνει με έναν τρόπο που διασφαλίζει ταυτόχρονα τη δημοσιονομική προσαρμογή, δηλαδή τη μετάβαση από τη σημερινή εποχή των ελλειμμάτων στην εποχή των πρωτογενών πλεονασμάτων, αλλά και τη μετάβαση το ταχύτερο δυνατό από τη βαθιά σωρευτική ύφεση σε σταθερά θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.  Αυτός ο διπλός στόχος επιτυγχάνεται με την παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής. Δηλαδή, μέσα από ένα νέο επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που θα φτάνει τουλάχιστον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016.

Κουβέλης: «Οριζόντιες εφαρμογές μέτρων δεν θα υπάρξουν"

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φώτης Κουβέλη μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν έχουμε τελειώσει, συνεχίζεται η αντιμετώπιση όλων αυτών των ζητημάτων. Η οικονομική πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά και η κοινωνία από την άλλη πλευρά δεν αντέχει άλλο να ματώνει.

Η Δημιουργία, Ξανά! υπέρ της συμμετοχής της Β. Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης περί μη συμμετοχής της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανεξαρτήτως της αξιολόγησης που ο καθένας μπορεί να κάνει σχετικά με τον ρατσιστικό ή μη χαρακτήρα του σχολίου της, σε ένα ιδιωτικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αθλητής δεν μπορεί να κρίνεται με πολιτικά κριτήρια. Ο αθλητής, ως Έλληνας πολίτης, απολαμβάνει όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων μιας ευνομούμενης πολιτείας, τα οποία κανένα αθλητικό όργανο δεν μπορεί να περιορίσει. Διαφωνούμε κάθετα με το πνεύμα του συγκεκριμένου σχολίου, όμως θεωρούμε ότι η αντίδραση της ΕΟΕ που έκρινε με βάση μόνο αυτό το στοιχείο και αγνοώντας τον χιουμοριστικό χαρακτήρα του σχολίου και την συγγνώμη της αθλήτριας, ήταν υπερβολική και δυσανάλογα αυστηρή. Η Β. Παπαχρήστου συνεχίζει να διαθέτει πλήρως το θεσμικό και ηθικό δικαίωμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Αυλαία για το τουρνουά 8Χ8 στο Μίνι Football Club Κιλκίς

Η αυλαία στο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 έπεσε με τους δυο τελικούς των δυο κατηγοριών να γίνονται με πλήθος κόσμου να τους παρακολουθεί στις εγκαταστάσεις του MINI FOOTBALL CLUB Κιλκίς. Η ομάδα των ALEMAO κατέκτησε την πρώτη θέση για το Champions League κερδίζοντας άνετα στον τελικό ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης το IL POSTO με 7-2 .Στον άλλο τελικό για την κατηγορία του Europa League ο ΚΑΚΤΟΣ επιβλήθηκε με 5-2 του GATE.

Ντοπέ ο Χονδροκούκης - Το ανακοίνωσε ο πατέρας του Έλληνα Παγκόσμιου πρωταθλητή

- Μετά το σάλο και τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου, νέο μεγάλο πλήγμα στον ελληνικό αθλητισμό
- Θετικό το πρώτο δείγμα του Παγκόσμιου πρωταθλητή του ύψους, Δημήτρη Χονδροκούκη
- Ο πατέρας του ανακοίνωσε ότι ο γιος του δεν θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
- Βρέθηκε στανοζολόλη στο αίμα του, όπως και στον Μπεν Τζόνσον πριν από 20 χρόνια. Χρησιμοποιείται για φάρμακα αλόγων

Τα άσχημα νέα δεν έχουν τέλος για την ελληνική αποστολή. Από το πρωί υπήρχε η πληροφορία ότι Έλληνας αθλητής του στίβου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ της WADA. To όνομα δεν είχε δημοσιευθεί μέχρι την ώρα που ο πατέρας του αθλητή, Κυριάκος Χονδροκούκης έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας, 26 Ιουλίου 2012 (β)

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τη Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδας

Τα προβλήματα των χοιροτρόφων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με το προεδρείο της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδας.  Ο Αναπληρωτής Υπουργός βεβαίωσε το προεδρείο ότι, σε κάθε περίπτωση, θα εξετάσει με ενδιαφέρον τα προβλήματα του κλάδου και τις δυνατές λύσεις σε θεσμικό επίπεδο που μπορούν να δοθούν και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συνάντηση φορέων του ν. Κιλκίς με ΥΠΕΚΑ για το θέμα των μεταλλείων στο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23.7.2012 στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου και του Γενικού Γραμματέα κ. Κων/νου Μαθιουδάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Χρήστο Γκουντενούδη, τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς κ. Μιχαήλ Αναστασιάδη, την βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ κα Ειρήνη Αγαθοπούλου, την εκπρόσωπο της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς (ΔΣΚ) κα Ιωάννα Κουφάκη, Δικηγόρο, τον κ. Σαράντη Δημητριάδη, Ομότιμο καθηγητή γεωλογίας ΑΠΘ, επιστημονικό συνεργάτη του ΔΣΚ, την κα Αναστασία Πάγκου, χημικό, επιστημονικό συνεργάτη του ΔΣΚ, ομοίως, με αντικείμενο συζήτησης την επικείμενη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού. Στη συνάντηση συμμετείχαν και στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠΕΚΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Το δημόσιο σύστημα υγείας στο απόσπασμα!

Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση από τις επιπτώσεις των αντικοινωνικών μέτρων, ενώ η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, άξια συνεχιστής των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, επιδίδεται σε μια ανηλεή επίθεση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας το οποίο βρίσκεται υπό κατάρρευση. Ήδη η εφαρμογή των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων έχουν οδηγήσει:

Επίσκεψη Ειρήνης Αγαθοπούλου στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Συνάντηση με το Δ.Σ του Σωματείου των Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του νομού, Ειρήνη Αγαθοπούλου.  Στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ του Σωματείου η βουλευτίνα ζήτησε καταρχήν να της τεθούν τα επίκαιρα και φλέγοντα προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς. Ο πρόεδρος κ. Πασχάλης Μασούρας καθώς και τα άλλα μέλη του Δ.Σ που παρευρέθησαν στη συνάντηση έθεσαν ως κύριο και βασικό πρόβλημα την υποχρηματοδότηση, από την οποία προκύπτουν όλα τα επιμέρους προβλήματα του Νοσοκομείου: ανεπαρκές ιατρικό προσωπικό για να καλυφθεί όλος ο μήνας με εφημερίες βάσει του νόμου Λοβέρδου, απλήρωτες εφημερίες ιατρών και υπερωρίες του υπόλοιπου ιατρικού προσωπικού από την αρχή του χρόνου, κλείσιμο κλινικών (π.χ ουρολογική) λόγω συνταξιοδότησης ιατρών και μη αναπλήρωσή τους και φυσικά τονίστηκε και η πιθανότητα να κλείσει το νοσοκομείο Κιλκίς διότι βρίσκεται στη 13η θέση στη λίστα με τα προς κλείσιμο νοσοκομεία λόγω όμως παραπλανητικών στατιστικών στοιχείων.

“Η όπερα του ζητιάνου” τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Λόφου.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς σας καλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση της θεατρικής ομάδας PASSATEMPO “Η όπερα του ζητιάνου” τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Λόφου.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για το επίδομα παραμεθόριων περιοχών

Σε γνώση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδη περιήλθε η ανακοίνωση – ψήφισμα του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, που αφορά στην τύχη του επιδόματος παραμεθόριων περιοχών. Ο Αντιπεριφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  “Το επίδομα παραμεθόριων περιοχών ήταν ένα πάγιο και μακρόχρονο αίτημα των υπηρετούντων στο νομό μας Δημοσίων Υπαλλήλων. Τελικώς, ύστερα από κινητοποιήσεις των Υπαλλήλων και με την καθολική συμπαράσταση των φορέων του νομού, το ειδικό επίδομα άρχισε να καταβάλλεται μόλις από τον περασμένο Μάρτιο, τη στιγμή που ο νομός μας πληρούσε όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

ΛΑ.Ο.Σ. για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου: « Η Βούλα Παπαχρήστου για όλους εμάς είναι ήδη Ολυμπιονίκης »

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Τα κουνούπια της Ολυμπιακής Επιτροπής με την απόφασή τους αυτή, μοιάζουν με τον Χίτλερ στους Ολυμπιακούς του 1936. Ο ίδιος ρατσισμός από την ανάποδη πλευρά. Η Βούλα Παπαχρήστου για όλους εμάς είναι ήδη Ολυμπιονίκης."

Συνελήφθη 35χρονος για ναρκωτικά στις Σέρρες

Συνελήφθη χθες (25.07.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο Μεγαλοχώρι Σερρών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 35χρονος κατέχει ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης, σε αστυνομικό έλεγχο του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν χθες (25.07.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, τρεις ημεδαποί 22, 23 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Γερμανοί πολιτικοί κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Πηγή: Deutsche Welle
Οι ελληνογερμανικές σχέσεις δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους. Για αυτόν το λόγο ακριβώς, πολλοί Γερμανοί πολιτικοί επέλεξαν φέτος για διακοπές την Ελλάδα ώστε να στείλουν ένα μήνυμα. Νάξος, Πάρος, Μύκονος: κάποιοι από τους κλασικούς προορισμούς των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα. Για την βουλευτή των Πρασίνων Μπεάτε Μίλερ-Γκέμεκε παλαιότερα ο κύριος λόγος των επισκέψεων ήταν ο ήλιος, η παραλία, η θάλασσα. Αυτή τη φορά όμως, οι λόγοι είναι περισσότεροι: «Όταν άκουσα ότι ο αριθμός των τουριστών στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 50% ήταν για μένα αυτονόητο ότι θα πάω στην Ελλάδα».

Π. Ψωμιάδης για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου: «Ας μην πληγώνουμε κι άλλο την Ελληνική κοινωνία»

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με κοινοποίηση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής Ι. Κούβελο και στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σ. Καπράλο έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την απόφαση αποκλεισμού της συμμετοχής της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στην επιστολή του, ο Π. Ψωμιάδης υπογραμμίζει ότι «η ελληνική κοινωνία είναι βαθιά πληγωμένη από πολλά άλλα θέματα. Ας μην την πληγώνουμε κι άλλο.

Οργασμός συναντήσεων για το δικαστικό μέγαρο

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και τον πρόεδρο της «ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική» συναντήθηκαν χθες Τετάρτη 25 Ιουλίου ο Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Ευρώπη Αρτόγλου.

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς 28 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου 2012

Με ένα πλούσιο, πολυθεματικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα, συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πλέγμα δράσεων τόσο καλλιτεχνικών όσο και κοινωνικών, το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας γιορτάζει φέτος 14 χρόνια ζωής. Στη φετινή κεντρική διοργάνωση θα συμμετάσχουν θίασοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τσεχία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Αργεντινή και το Περού.

ΔΗΜΑΡ για τα μεταλλεία χρυσού στο Κιλκίς

Αναφορικά με την ανοιχτή επιστολή του «Μετώπου αγώνα ενάντια στα μεταλλεία», που απευθύνεται στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Κουβέλη, υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς διαφοροποίησε τη θέση του σχετικά με το θέμα της δημιουργίας μεταλλείων χρυσού στο νομό Κιλκίς. Η Δημοκρατική Αριστερά, σταθερά προσηλωμένη στην άποψη της δημιουργίας προϋποθέσεων ανάπτυξης με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, συμπαρατάσσεται με όλες εκείνες τις δυνάμεις της κοινωνίας του Κιλκίς που αντιμάχονται την καταστροφή και ερήμωση περιοχών του νομού μας στο όνομα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με καταστροφικές συνέπειες στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Αγώνας ποδηλασίας βουνού στο Κιλκίς, 2 Σεπτεμβρίου 2012


Ο ΣΕΓΑΣ για την Παπαχρήστου



Θέση πήρε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου...
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ.

Aνεξάρτητοι Ελληνες: Να ανακληθεί ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου

Την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της αθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων ζήτησε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μπάμπης Αποσκίτης.
«Από πότε μια ατυχής δήλωση ή ένα αστείο κακής ποιότητας, έστω, μπορεί να επισύρει την βαρύτερη των ποινών» διερωτήθηκε. «Γιατί αυτή είναι η «εσχάτη των ποινών» για έναν αθλητή που ετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για την Ολυμπιάδα», συνέχισε.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Εργου του ΣΥΡΙΖΑ για το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής

Με την υπ' αριθμ. 398/2012 απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας άναψε χτες το πράσινο φως για την παραχώρηση δημόσιας έκτασης στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στη Χαλκιδική, απορρίπτοντας προς το παρόν τις ενστάσεις των κατοίκων που ζητούσαν να ανασταλούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Κλειστά σήμερα όλα τα καταστήματα οπτικών

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα καταστήματα οπτικών ειδών, σε όλη τη χώρα. Ο λόγος είναι η επίσημη αργία της εορτής της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδος των οφθαλμών και του κλάδου των Ελλήνων Οπτικών.

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας, 26 Ιουλίου 2012

Τϊτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Οι τρεις κρίσιμες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά – Σήμερα με Μπαρόζο και με Βενιζέλο –Κουβέλη και αύριο με την Τρόικα – Ποια θέματα θα συζητηθούν·Με κονδύλια του ΕΣΠΑ που θα «ξεπαγώσουν»- Έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της Αθήνας – Παραγωγική συνεργασία του υπουργού Κ. Χατζηδάκη και του δημάρχου Γ. Καμίνη·Με σύνθημα «Η θέση της Ελλάδας είναι στην κορυφή»- 18 Έλληνες ορειβάτες στα Ιμαλάια
ΑΥΓΗ ·Άλμα στο κενό από την κυβερνητική τρόικα – Αφανισμό συντάξεων, δραματικές μειώσεις μισθών και εισοδημάτων, αιματηρές περικοπές στην Πρόνοια και τη δημόσια Υγεία ετοιμάζεις οι τρεις συγκυβερνώντες, εγκλωβισμένοι στον ρόλο του καλού μαθητή·Ευρωζώνη – Διευρύνεται το χάσμα Βορρά - Νότου·Έρευνα ΓΣΕΒΕ- 190.000 επιχειρήσεις, 260.000 θέσεις στο «κόκκινο»