Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνελήφθησαν υπάλληλος και Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ.

Συνελήφθησαν σήμερα (03.08.2012), από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, 50χρονη υπάλληλος και 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ’ εξακολούθηση.

Έφαγε, ήπιε & εξαφανίστηκε -Παρίστανε τον ιερέα και "φέσωσε" ξενοδοχείο!

Εμφανίστηκε ως ιερέας από τη Νέα Σμύρνη, μαζί με την παπαδιά, κατέλυσε σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, όμως γρήγορα η συμπεριφορά του άρχισε να ξενίζει... Ο άνδρας, ο οποίος συστήθηκε ο ιερέας, έφθασε στο ξενοδοχείο, στις 5 Ιουλίου, έχοντας κάνει κράτηση μέσω μεσιτικού γραφείου για διάστημα 10 ημερών. Δύο - τρεις ημέρες μετά, "πετάει" τα ράσα και φοράει "κρεμαστά", θυμίζοντας μάλλον ... παιδί των λουλουδιών, κι αντί για προσευχές, κάνει "τράκα" τσιγάρα από πελάτες του ξενοδοχείου ενώ η σύζυγός του φοράει προκλητικά ρούχα.

Η δήλωση του Νικολόπουλου για τη διαγραφή του

«Οι στίχοι ενός παραδοσιακού τραγουδιού, που ήρθε στο μυαλό μου καθώς ήταν το αγαπημένο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, υπήρξε η αφορμή της διαγραφής μου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, την οποία πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης.

Στον... αέρα η συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα

Η Κυβέρνηση δεν πρόλαβε να περάσει από τη Βουλή την τροπολογία για την χορήγηση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας - Στο "χέρι" της ΕΠΟ και του υπουργείου πολιτισμού πλέον η απόφαση για τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Γιατί οι γυναίκες μας... θάβουν όλους;

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει και θα έχετε παραξενευτεί. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες; Και μην πείτε ότι δεν ισχύει. Ισχύει τόσο εμπειρικά (πόσες φορές δεν έχετε συναντήσει ηλικιωμένες χήρες, αλλά πολύ λιγότερους χήρους), όσο και επιστημονικά.

Τελευταίο φύλλο για την "Παρασκευή και 13"

Στο παρελθόν περνά, έπειτα και από την έκδοση του σημερινού τελευταίου φύλλου της, η εφημερίδα «Παρασκευή & 13», σύμφωνα με τις «Τυπολογίες». Παρά τις προσπάθειες για την εξεύρεση ποσού που πλησιάζει τα 400.000 ευρώ, δεν υπηρξε θετικό αποτέλεσμα, οπότε η εκδοτική εταιρεία, έπειτα πό 9 και πλέον χρόνια έκδοσης του εντύπου, θα προχωρήσει στην αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Φραγγίδης: "Αναζητούνται πολιτικοί νέας κοπής..."

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ
χειρουργού μαιευτήρα – γυναικολόγου

Αν θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα, να την κάνουμε σύγχρονη, να της δώσουμε προοπτική αντάξια των προηγμένων ευρωπαϊκών, πρέπει να αρχίσουμε αλλάζοντας τον τρόπο δομής, λειτουργίας και άσκησης της πολιτικής από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο. Ολα θα γίνουν καλύτερα αν έχουμε πολιτικούς, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, αλλά και κόμματα που θα εξαλείψουν πλέον την απόσταση διοίκησης ή κράτους από την καθημερινότητα των πολιτών. Θα είναι γρηγορότερη η επίλυση των προβλημάτων και θα χαίρουν κοινωνικής αποδοχής οι αποφάσεις σε όλους τους τομείς.

"Εισβολή" της τρόϊκας στο σκληρό πυρήνα της Άμυνας! 25% μειώσεις απαιτούν οδηγώντας σε διάλυση τις ΕΔ!

Τον “αφοπλισμό” της χώρας απαιτούν οι τροϊκανοί οι οποίοι την ίδια στιγμή εξυπηρετούν και προστατεύουν τα οικονομικά συμφέροντα εταιρειών εξοπλισμών των χωρών τους ,οι οποίες επιβίωσαν χάρη στα δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων,πουλώντας εξοπλισμούς που σε πολλές περιπτώσεις ήταν τουλάχιστον ελαττωματικοί.

Πρόσκληση σε ανοικτή συγκέντρωση στην Κρηστώνη

"Αγαπητοί συγχωριανοί και συνδημότες, το νέο Δ.Σ. ΠΑΟΚ-ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ σας προσκαλεί σε ανοικτή συγκέντρωση στις 8-8-2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00μ.μ., στο γήπεδο μας, με κύριο θέμα τον προγραμματισμό της ομάδος για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, σχετικά με την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής Κατηγορίας."

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς


14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς 28 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου 2012

Με ένα πλούσιο, πολυθεματικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα, συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και πλέγμα δράσεων τόσο καλλιτεχνικών όσο και κοινωνικών, το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας γιορτάζει φέτος 14 χρόνια ζωής.

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς & Gyeonggi Suwon Puppet Festival (Νότια Κορέα)

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη στις 25 Ιουλίου, στην πόλη Sowon της Νότιας Κορέας, ανάμεσα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς και το Gyeonggi Suwon Puppet Festival.

Φίλιπ Ρέσλερ: «Είναι στο χέρι των Ελλήνων»

Πηγή: Deutsche Welle
Σκεπτικισμό για τις εξελίξεις στην Ελλάδα εκφράζει εκ νέου ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και επικεφαλής του κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP) Φίλιπ Ρέσλερ. Σε σημερινή συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Ruhr Nachrichten ο Ρέσλερ επισημαίνει: «Θα περιμένουμε κατ΄αρχήν την έκθεση της τρόικα και σε αυτή τη βάση θα αποφασίσουμε. Ωστόσο οι εξελίξεις στην Ελλάδα προκαλούν σκεπτικισμό. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά ελλείμματα στην Ελλάδα, για παράδειγμα δεν έχει γίνει παρά ελάχιστη πρόοδος σε θέματα όπως η υπεσχημένη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και οι ιδιωτικοποιήσεις».

Εκτός Κ.Ο. της ΝΔ ο Ν.Νικολόπουλος - Τι έγραψε στο twitter

Μαξίμου: Από την ημέρα της παραίτησής του από υφυπουργός επιδιώκει συστηματικά και προκλητικά την διαγραφή του
- Παραπέμπεται και στο πειθαρχικό της ΝΔ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής
- Το μοιραίο tweet που άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τον βουλευτή
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν ένα σχόλιο του Νίκου Νικολόπουλου στο twitter και λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ανακοινώθηκε επίσημα ότι τίθεται εκτός Κ.Ο. της ΝΔ.

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Θερμά Σερρών

Σήμερα (03.08.2012) το πρωί, στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νιγρίτας – Σκεπαστού Σερρών (Θερμά Σερρών), σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 55χρονος υπήκοος Τσεχίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 76χρονος οδηγός, σοβαρά η 80χρονη συνεπιβάτιδα του και ελαφρά ο 55χρονος οδηγός. Οι τραυματίες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Συνελήφθη 68χρονος ημεδαπός στην Κατερίνη Πιερίας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (03.08.2012) το πρωί, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 68 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 01.10.2011 – 01.03.2012. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 77.522,24 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός στην Κατερίνη Πιερίας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (03.08.2012) το πρωί, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 48 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 01.09.2008 – 01.03.2012. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 698.552,03 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων ενημερώνει για τις ακόλουθες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος:
Α. Ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων του οποίου η θητεία λήγει στις 30 Ιουνίου 2014. Η προκήρυξη έχει δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΟJ C228/31-07-2012) με προθεσμία υποβολής την 21η Σεπτεμβρίου 2012.

Στη Βουλή το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Την πρόταση νόμου υπογράφει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα. Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη πρόταση νόμου προβλέπει την περικοπή των δόσεων των τοκοχρεολυσίων των δανείων κάθε νοικοκυριού έως του 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους και την απαλλαγή τους από το υπόλοιπο ποσό της δόσης.

Η δημοτική αρχή Κιλκίς στο πλευρό των αστυνομικών υπαλλήλων

Τη συμπαράστασή της στους αστυνομικούς υπαλλήλους των 20 και πλέον νομών της χώρας-μεταξύ των οποίων και ο νομός Κιλκίς- που θα δουν 1.881 συνάδελφούς τους να μετακινούνται για δύο μήνες σε Αστυνομικές Διευθύνσεις της Θράκης μετά από σχετική κυβερνητική αιφνίδια απόφαση, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Κιλκίς.

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Κιλκίς: "Σε νευρική κρίση οι καταναλωτές"

Ένα θερμό καλοκαίρι μεταφορικά και ουσιαστικά βιώνουν φέτος οι Ελληνες καταναλωτές. Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά ή και κάθε συμπολίτης μας μεμονωμένα λόγω της οικονομικής κρίσης και της επαναλαμβανόμενης λιτότητας (είτε εντός είτε εκτός μνημονίου) δεν έχει τελειωμό και δυστυχώς μέρα με τη μέρα συνεχώς διευρύνεται.

Χειροπέδες μέσω... Facebook για παιδική πορνογραφία!

Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 23χρονος ημεδαπός για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, παραβίαση στοιχείων ηλεκτρονικών υπολογιστών και προσωπικών δεδομένων.
Παραβίασε το προφίλ ανήλικης στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης « facebook », και συνομιλούσε με τις φίλες της υποδυόμενος την ανήλικη.
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη προχθές (01.08.2012) το πρωί, στο Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, παραβίαση στοιχείων υπολογιστή και προσωπικών δεδομένων.

Ακόμη 1 δις περικοπές από την Άμυνα ζητά η τρόϊκα! Που θα βρεθούν;

Ένα δις ευρώ ακόμη απαιτεί η τρόϊκα να περικοπεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από που θα βρεθεί αυτό το 1 δις παραμένει μέγα ερώτημα που εξετάστηκε σε σύσκεψη που έγινε στο ΥΕΘΑ, αλλά φυσικά απάντηση δεν δόθηκε. Οι περικοπές που έχει υποστεί ο προϋπολογισμός της Εθνικής Άμυνας είναι ασύλληπτες,αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί την τρόϊκα που δεν δείχνει να συγκινείται από τις “κόκκινες γραμμές” που επιχειρούν να τεθούν από την κυβέρνηση.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·10 μεταρρυθμίσεις για επανεκκίνηση της Οικονομίας – Και μείωση φόρου των επιχειρήσεων στο 15% (Κωστής Χατζηδάκης)·Στον απόηχο της συμφωνίας των τριών αρχηγών – Δεν θα υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές – Δήλωση –δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου (Σίμου Κεδίκογλου)·Μετά τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτη – Εισαγγελική παρέμβαση για το Μνημόνιο
ΑΥΓΗ ·Κόβουν τις συντάξεις από τα 600 ευρώ – «Εξαιρετική» χαρακτήρισε τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ο επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας Πολ Τόμσεν, παρέχοντας ένα μέτρο της «διαπραγμάτευσης» που κάνει η κυβέρνηση·Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Ρουμελιώτη (για το Μνημόνιο)·Χαλυβουργία Ελλάδος – Ο ρεβανσισμός του Μάνεση

Το σχόλιο αναγνώστη της ημέρας

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Λεμόνια Τουρκίας, πατάτες Αλβανίας. Λύσεις εκτός Δ...":

Αγαπητέ Παναγιώτη σεβαστή και αποδεκτή η γνώμη σου αλλά για να υπάρξουν Ελληνικά προϊόντα θα πρέπει κάποιοι να δουλέψουν την γη και να τα παράγουν. Το όνειρο όμως όλων είναι τα παιδιά τους να μην βασανιστούν, να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, να μην χαλάσουν τα χέρια τους, να γίνουν διευθυντές. Έτσι κάπως άρχισε να διαφεύγει στο εξωτερικό το Ελληνικό χρήμα ανεξέλεγκτα και να μεγαλώνει ο αριθμός των νέων ανέργων που τώρα ξενιτεύονται για ένα καλύτερο αύριο...

Ξύπνα Αρναιώτη. Άσε τα ρακιά και σώσε το σπίτι σου πριν να είναι ΑΡΓΑ. Δες το παρακάτω βιντεο για να καταλάβεις τι γίνετε.....

Το βίντεο είναι από το Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης 

Αναρτήθηκε από Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας