Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

H Mέρκελ να πάει στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, Φ.Β. Σταϊνμάιερ θεωρεί αναγκαία μια επίσκεψη της Α. Μέρκελ στην Ελλάδα, ενώ συνιστά επίσης επιμήκυνση του ελληνικού χρέους.

Καίγεται το Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη

Δύο αεροπλάνα και 17 οχήματα με 40 άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο Σέιχ Σου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 17.30, στην περιοχή πίσω από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη πυρκαγιά στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια του καλοκαιριού.

"Όταν οι κατήγοροι και υπονομευτές του Ανδρέα γίνονται τιμητές του!"

Δήλωση Γ. Παναγιωτακόπουλου
Μέλους Πολιτικής Γραμματείας ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με όσους κρύβονται πίσω από το όνομα «Νέος Αγωνιστής», για τη διοργάνωση εκδήλωσης την 3η του Σεπτέμβρη, με συνθήματα που διαχρονικά χαρακτήριζαν το ΠΑΣΟΚ με αναγκάζει να δηλώσω τα εξής: Η ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ούτε να παραχαραχθεί, ούτε να διαστρεβλωθεί από κανέναν. Πολύ περισσότερο από κάποια κρατικοδίαιτα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανακάλυψαν σήμερα την αριστερή του φυσιογνωμία όταν για δεκαετίες φρόντισαν να απομυζήσουν οτιδήποτε μπορούσαν από αυτό.

Κάλεσμα Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης στο συλλαλητήριο στη Δ.Ε.Θ.

Αγρότη – Αγρότισσα
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΡΗ και ώρα 6 το απόγευμα

Η Κοινή Αγροτική Πολιτικής της ΕΕ , που συναποφάσιζαν και οι Ελληνικές κυβερνήσεις και εφάρμοζαν & εφαρμόζουν και σαν συγκυβέρνηση πλέον ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, συνεχίζει το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και την δημιουργία στη θέση των μικρών οικογενειακών αγροτοκτηνοτροφικών νοικοκυριών «ισχυρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων», τα σύγχρονα τσιφλίκια.
Ευρωπαϊκή Ένωση & Τρόικα σε συμφωνία από κοινού με τη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζουν Μνημόνια & δανειακές συμβάσεις σε όφελος του κεφαλαίου και σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων έχοντας και την ουσιαστική συναίνεση από όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, που αποδεχόμενες τη Συνθήκη του Μάαστριχτ στηρίζουν την ΕΕ των ευρωομολόγων & των δανείων.

Διευρυμένη συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει οτι θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 στα νέα γραφεία της πόλης του Κιλκίς επί της Κ. Γαβριηλίδη 8 – 2ος όροφος (Απέναντι από το Cinema ΑΣΤΡΟΝ). Θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και ο σχεδιασμός δράσεων εν όψη Δ.Ε.Θ. Όσο και της τρέχουσας περιόδου. Θα παραστεί το το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κανταράς.

Σοκ στην κοινή γνώμη για το κύκλωμα σκληρής παιδικής πορνογραφίας. Στην δημοσιότητα τα ονόματα

- Συνελήφθησαν με κακουργηματικές κατηγορίες, δεκατέσσερα (14) άτομα, σε έξι πόλεις, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών (3) ακόμη ατόμων.
- Πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός ερευνών και κατασχέθηκε πλήθος αρχείων «σκληρού» παιδικού πορνογραφικού υλικού.
- Με Εισαγγελικές Διατάξεις δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος πέντε (5) εκ των συλληφθέντων.

Παραιτήθηκε ο διοικητής των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας Γρηγόρης Χατζησάββας

Δεκτή από τον Υπουργό Υγείας έγινε η παραίτηση του διοικητή των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας Γρηγόρη Χατζησάββα, σύμφωνα με το φύλλο 403/24 Αυγούστου 2012 της εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο οποίο αναφέρεται συγκεκριμένα:
"Με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π. 72342/23−8−2012 απόφαση του Υπουργού Υγείας, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77, παρ. 5, του άρθρου 80, παρ. 1 του άρθρου 148 του Ν. 3528/07 και του άρθρου 7, παρ. 7 του Ν. 3329/05, γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του κοινού Διοικητή των διασυνδεόμενων Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ & Γ.Ν. − Κ.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, αρμοδιότητας της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Υγείας, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Γεωργίου (με Α.Δ.Τ.: ΑΗ 171388)."