Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν άλλα τέσσερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα

Συνελήφθησαν άλλα τέσσερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα
Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον οκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων Ιερών Ναών σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Βόλο και Σέρρες καθώς και πλήθος κλοπών από πολυκαταστήματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς λύση η συνάντηση υπουργείου Υγείας φαρμακοποιών! Χωρίς φάρμακα οι ασθενείς

Μπορεί η συνάντηση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά να κράτησε με τους φαρμακοποιούς κοντά στις 3,5 ώρες, δεν φάνηκε όμως αυτές να είναι αρκετές για να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών. Θα συνεχίσουμε διαμηνύουν οι φαρμακοποιοί γιατί δεν πήραμε σαφές χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής. «Σταματήστε τις κινητοποιήσεις» τους τόνιζε ο αναπληρωτής υπουργός θέλοντας μάλλον να φανεί ως ο διπλωμάτης της υπόθεση. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της συνάντησης, το μεγάλο παζάρι αλλά και τη στάση όλων των πλευρών.

"Το θέμα είναι ...να έχετε μισθό"! "Ατάκα"-σοκ Στουρνάρα και οι νέες περικοπές 200 εκ.που ανακοίνωσε

“Το θέμα είναι να έχετε μισθό”. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας άφησε άφωνους τους συνδικαλιστές μ΄ αυτή τη φράση. Ειλικρίνια ή κυνισμός; Ότι κι αν είναι ο Γιάννης Στουρνάρας κυριολεκτικά πάγωσε τους εκπροσώπους των αστυνομικών, με όσα τους είπε. Μεταξύ των οποίων ήταν ότι το 2013 θα πρέπει να κόψει άλλα 200.000.000 από τη μισθοδοσία!!!

Το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ




Πάθαμε σοκ όταν είδαμε το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ. 
Δεν θυμίζει σε τίποτε το παλιό.
Ο Βενιζέλος αλλάζει τα πάντα!

Ομιλία Βενιζέλου στην εκδήλωση για 38η επέτειο της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Την ερμηνεύω με τρεις τρόπους:
- Ως τιμή στην ιστορική διαδρομή της παράταξης που την συνδιαμορφώσατε πολλοί από εσάς,
- Ως ενθάρρυνση των προσπαθειών μας κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για τον τόπο,
- Ως διάθεση συμμετοχής σε έναν ανοικτό διάλογο για την ανασύσταση και το μέλλον της ευρύτερης δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης.

Πρόσκληση της Ιεράς Μονής Παναγίας Γουμερά, στη Μακρυνίτσα Σερρών

Επί τη ευκαιρία του Γενεθλίου της Θεοτόκου σας προσκαλούμε στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Γουμερά, στη Μακρυνίτσα των Σερρών, που αναλυτικά έχουν ως ακολούθως:

Πανελλαδική Έρευνα για τη Διατροφή από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, διεξάγει, έρευνα για να διαπιστώσει πόσο σημαντική, για τους καταναλωτές, είναι η αναγραφή της χώρας προέλευσης στη σήμανση των τροφίμων.Οι έρευνες θα διεξαχθούν, μέσω διαδικτύου, (ιστοσελίδα ΚΕ.Π.ΚΑ., λογαριασμό ΚΕ.Π.ΚΑ. στο facebook και στο twitter κ.λπ.), μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, με διανομή ερωτηματολογίων, σε μαζικούς χώρους (εργασίας, συλλόγους κ.λπ.) και με συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, από τους καταναλωτές, που επισκέπτονται τα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ..

Σιγή ιχθύος από το Βερολίνο για την Ελλάδα

Εν αναμονή των αυριανών συναντήσεων του έλληνα υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τους Β. Σόιμπλε και Γκ. Βεστερβέλε, η προσοχή είναι στραμμένη στα όσα πρόκειται να λεχθούν για τις νέες περικοπές.

«Αντίο, Ελλάδα»

Kορυφαίoι μάνατζερ σε Ευρώπη και Ιαπωνία πιστεύουν πως η Ελλάδα σύντομα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάζεται σήμερα από την Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Μεσολόγγι: 43χρονος μαθηματικός κρεμάστηκε γιατί δεν άντεξε την ανεργία

Άφησε σημείωμα, το οποίο βρέθηκε στην τσέπη του παντελονιού του.
Κρεμάστηκε με μπαλαντέζα από μια πορτοκαλιά στην αυλή του πατρικού του...
Μεγάλος είναι ο πόνος για την οικογένεια του 43χρονου, που ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός 6χρονου κοριτσιού!

Τι είπε ο άνθρωπος...



30 Σεπτεμβρίου 2011
Ακούστε τη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της τότε κυβέρνησης. Δεν θα πιστεύετε αυτά που βλέπετε και ακούτε...
Φτάσαμε στο σημείο ο κόσμος να μην ξέρει τι του τι ξημερώνει αύριο...
Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τι τραβάει ο κόσμος....
exomatiakaivlepo.blogspot.com

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Οι αντοχές μας τελείωσαν»

Τη ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή και των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των συνδικάτων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.), το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 6.00 το απόγευμα στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:"Απαιτούμε την άμεση κατάργηση της χρέωσης για ραντεβού στον Ε.Ο.Π.Y.Υ"

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Ε.Ο.Π.Y.Υ. να προχωρήσει σε διενέργεια διαγωνισμού με σκοπό να αναθέσει σε ιδιωτικές εταιρείες τη διαχείριση του αριθμού τηλεφωνικών ραντεβού για ιατρικές επισκέψεις και πληροφορίες. Κόστος που θα επιβαρύνει τους δοκιμαζόμενους ασφαλισμένους.

Εξαφάνιση ηλικιωμένου από το Ηράκλειο Κρήτης

Π. Ψωμιάδης: «Αν δεν αλλάξει η οικονομική πολιτική θα βρούμε μπροστά μας μια πραγματική εθνική τραγωδία»

Με αφορμή την παραπομπή στις καλένδες του θέματος της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ήταν μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού. Μάλιστα αμέσως μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου όλοι περιμέναμε τη μείωση του συντελεστή.

Άμεση αντίδραση Σαμαρά σε επιστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Μια θετική εξέλιξη σ΄ ένα αίτημα του Επιμελητηρίου Κιλκίς σημειώθηκε πρόσφατα.
Συγκεκριμένα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου είχε αποστείλει επιστολή στους Υπουργούς του Οικονομικού κύκλου, με την οποία ζητούσε την τήρηση των δεσμεύσεων του τότε αρχηγού της Αντιπολιτεύσεως κ. Αντώνη Σαμαρά, όσον αφορά στην συνέχιση των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου για τις ασφυκτικές δανειακές υποχρεώσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 24 παραμεθόριους και πυρόπληκτους νομούς

Έναρξη ομάδας εφήβων από το «ΝΗΡΕΑ»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» οργανώνει την υλοποίηση νέας ομάδας εφήβων, ηλικίας 12-17 χρονών, στο διάστημα Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2012. Στην ομάδα εφήβων τα θέματα που συζητιούνται αφορούν την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους άλλους(φίλους, γονείς, σχολείο) αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τους εφήβους και τα οποία οι ίδιοι μπορούν να επιλέξουν να συζητήσουν και να μοιραστούν μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και οικειότητας.

Πενθήμερο τέλος – Εξαήμερη εργασία και ωράριο λάστιχο

- E-mail-φωτιά της τρόικας ζητάει αλλαγές στα εργασιακά εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων
- Μειώσεις-σοκ στις αποζημιώσεις που παίρνουν οι εργαζόμενοι όταν απολύονται
- Τσεκούρι και στις αποζημιώσεις για συνταξιοδότηση
- Στο τραπέζι το ωράριο-λάστιχο και οι αμοιβές πείνας

Δεν έχουν βρει ακόμη... πάτο στο βαρέλι της μείωσης των αποδοχών των εργαζόμενων στην Ελλάδα οι τροϊκανοί. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από το e-mail-φωτιά που απέστειλαν την περασμένη Παρασκευή στους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας με τις “προτάσεις”-απαιτήσεις της για τα εργασιακά με σκοπό να επέλθει η... διαβόητη πια ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα.

Έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για τις θερινές εκπτώσεις 2012

Ο θεσμός των εκπτώσεων ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από την προσπάθεια των εμπόρων να ρευστοποιήσουν τα αποθέματά τους, ώστε να χρηματοδοτήσουν τις νέες τους αγορές. Δυστυχώς, στη συγκυρία της κρίσης οι περίοδοι των εκπτώσεων λίγο διαφέρουν από τις υπόλοιπες περιόδους στο βαθμό που πλέον όλοι οι συνάδελφοι προσφέρουν χαμηλές τιμές για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις νέες οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών.

Χειρόσφαιρο στο Δρόμο από τον Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 89



Με την άνοδο των ομάδων μας Ανδρών & Γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία ,
ο σύλλογος μας για να γιορτάσι την διπλή του επιτυχία, επιτυχία για το άθλημα και για την πόλη, διοργανώνει ΤΟ 3ο STREET HANDBALL (ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ) για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών την ΚΥΡΙΑΚΗ 09.09.12 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 - 14:00 στην 21η ΙΟΥΝΙΟΥ στο χώρο ανάμεσα στα φανάρια στο ύψος της εμπορικής τράπεζας.

Ευχαριστήριο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς (Ε.Α.Σ.Υ.Ν.Κ.) εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους υπευθύνους της εταιρίας «ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ Ε.Π.Ε. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων» για τη δωρεάν παραχώρηση προς χρήση αυτοκινήτου για κάλυψη των αναγκών της.
Αναμφίβολα τέτοιες πράξεις αποδεικνύουν την ευαισθησία και την συμπαράσταση στον αγώνα που δίνεται τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!

Αρχίζουν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Παιονίας

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, αρχίζουν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Παιονίας και στα Πολιτιστικά τμήματα για το διδακτικό έτος 2012 - 2013.  Οι εγγραφές θα γίνονται στη Γραμματεία του Ωδείου, στο κτίριο του Κέντρου Πολιτισμού & Πληροφόρησης Παιονίας (κεντρική πλατεία Πολυκάστρου), από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 με 1 το πρωί και 5 με 8 το απόγευμα.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στη Γραμματεία του Ωδείου στα τηλ. 23430.20353 και 6988914989

Εβδομάδα αγάπης από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Για τρίτη συνεχόμενα χρονιά η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς διοργανώνει την εβδομάδας αγάπης . Ο θεσμός που έχει ως σκοπό την αλληλοβοήθεια και την υποστήριξη διαφόρων συλλόγων και ομάδων που δραστηριοποιούνται στην προσφορά στους συνανθρώπους μας. Και φέτος λοιπόν βρείτε τα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς, στο χώρο της εμποροπανήγυρης από την Τετάρτη 5 έως και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και βοηθήστε μας να προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, αγοράζοντας σε συμβολικές τιμές διάφορα αντικείμενα. Επίσης μπορείτε να μας προμηθεύσετε με ενδύματα και υποδήματα με σκοπό να τα προσφέρουμε στο Σύλλογο Πολυτέκνων Κιλκίς αλλά και στο Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου. Ελπίζουμε και φέτος να είστε δίπλα μας αλλά κυρίως δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Βράβευση επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου θα βραβεύσει τα παιδιά των μελών του που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου οι επιτυχόντες να προσκομίσουν στον σύλλογο βεβαίωση βαθμού πρόσβασης απο το σχολείο αποφοίτησης και την σχολή εισαγωγής. Τηλ Συλλόγου 6986064006 για οποιαδήποτε πληροφορία από τους ενδιαφερόμενους

Εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία

Ο Σύλλογος φίλων Ιερού Ιδρύματος "Αγία Τριάδα" διοργανώνει εκδρομή στην Αν. Ρωμυλία στις 27 Σεπτεμβρίου 2012και επιστροφή 1 Οκτωβρίου. Πληροφορίες Ελένη Χαμουρούδη 6977274941
Πρόγραμμα εκδρομής
ΠΕΜΠΤΗ

6 πμ: Αναχώρηση από Λευκό Πύργο με προορισμό το Ορμένιο ‘Εβρου
Με ενδιάμεσες στάσεις.
Επίσκεψη στο Μοναστήρι Αγίας Τριάδος–Καφέ στο Καβακλί (Τοπόλβγράντ)
7μ.μ. ‘Αφιξη και διανυκτέρευση στον Πύργο (Μπουργκάς )
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο
9μμ Δείπνο στο Ξενοδοχείο
Περιήγηση στην πόλη

Η αντιρατσιστική ταινία TERRAFERMA στο Κιλκίς, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου

TERAFERMA
(Ιταλία, 2011, διαρκεια: 88')
Σκηνοθεσία: Emanyele Crialese
Υπόθεση: μία σφιχτοδεμένη οικογένεια που ζει σ` ένα νησί νότια της Σικελίας νιώθει τους δεσμούς της να κλονίζονται όταν μια ομαδα λαθρομεταναστών από την Αφρική εμφανίζεται στην κοινότητά τους. Οι Ιταλοί τους προσψέρουν καταψύγιο: είναι ο αρχαίος νόμος της θάλασσας. Ωστόσο, οι νεοι νόμοι, ψτιαγμένοι από τον ανθρωπο, δεν το επιτρέπουν και η ζωη της οικογένειας αναστατώνεται.

Tο στοιχείο εκείνο που διαφοροποιεί τον Emanyele Crialese ως δημιουργό είναι η αναγωγή της θάλασσας ως μέσο κάθαρσης των ηρώων, ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σύμβολο, που σε κάθε ταινία παίρνει και διαφορετική μορφή.