Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Αφύλακτα τα σύνορα στο Ν. Κιλκίς"

Αφύλακτα αφήνει ουσιαστικά τα σύνορά μας στο Ν. Κιλκίς ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη. Με την απόσπαση των 1900 περίπου συνοριοφυλάκων από όλη την Ελλάδα προς τον Έβρο, έχει αποδυναμώσει κατά 240 άτομα τη δύναμη αστυνόμευσης στο Ν. Κιλκίς.

Η Πετρούλα Κωστίδου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στο Space Club στη Γουμένισσα


Φεστιβάλ εκδηλώσεων στην Ευκαρπία Κιλκίς


Ο Στάθης Ξένος με όλο το επιτελείο του στο River Club στο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς


Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον Αντώνη Σαμαρά

Σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012, η Διοίκηση του ΣΒΒΕ συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Α. Σαμαρά, στο πλαίσιο των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης της Θεσσαλονίκης ενόψει της ΔΕΘ.

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον Αλέξη Τσίπρα

Η Διοίκηση του ΣΒΒΕ συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επαφών της με τον Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενόψει της ΔΕΘ.

Οργανωτική δομή του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ν. Κιλκίς

Στα πλαίσια της οργάνωσης του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία συμπλήρωσης αιτήσεων για συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο κίνημα. Η αίτηση συμμετοχής παραλαμβάνεται, συμπληρώνεται και παραδίδεται από/στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ή στα μέλη των Τομέων Κοινοβουλετικής Ευθύνης από το Νομό Κιλκίς. (Οι Τομείς Κοινοβουλευτικής Ευθύνης απαρτίζονται από μέλη προερχόμενα από όλη την Ελλάδα).  Τη Συντονιστική Ετιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ν. Κιλκίς αποτελούν οι:

Έρχονται πρόστιμα σε εισπρακτικές που δεν σέβονται τον πολίτη

Το ενδεχόμενο να επιβληθούν, το προσεχές διάστημα, υψηλά πρόστιμα σε εισπρακτικές εταιρείες που παραβαίνουν το νόμο, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γ. Στεργίου σε συνέντευξή του σε ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, καθώς φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν εταιρείες που ακολουθούν πρακτικές παρενόχλησης, χωρίς να σέβονται την προστασία της ιδιωτικής σφαίρας και την προσωπικότητα των πολιτών.

Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο 2ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς στην πόλη του Κιλκίς με τη στήριξη του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς. Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 150 από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από γειτονικές χώρες (π.χ. Βουλγαρία), με τους αθλητές να συγχαίρουν τα μέλη του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση.

Πληρώνονται για Μάιο οι Φαρμακοποιοί! Τι θα κάνει ο κλάδος

Ενημερώθηκαν τελικά σήμερα με sms οι φαρμακοποιοί από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) ότι αρχίζουν να καταβάλλονται τα υπόλοιπα ποσά του Μαΐου από τον ΕΟΠΥΥ στους Συλλόγους που δεν είχαν πληρωθεί. Τι θα κάνουν τώρα οι φαρμακοποιοί.

Παρουσίαση Καλών Πρακτικών από Νέους

Γράφει
ο Δημήτρης Μιχαηλίδης 
Η τελετή έναρξης του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι, 7 Σεπ 2012, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους Νέους Αγρότες, το μέλλον του αγροτικού κόσμου και την προοπτική της ΥΠΑΙΘΡΟΣ 2020.

Τσίπρας προς Σώματα Ασφαλείας: Δίκαια τα αιτήματά σας




Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστικό Σώμα). Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε τους ένστολου λέγοντας πως η κινητοποίησή τους αυτή είναι το έναυσμα για μεγαλύτερη συσπείρωση των κοινωνικών δυνάμεων. 
enikos.gr

Χρυσαυγίτες “υπερασπίζονται” νησίδα


Μέλη του πυρήνα Κυκλάδων της Χρυσής Αυγής αποβιβάστηκαν χθες στη νησίδα Δίδυμη και ύψωσαν την ελληνική σημαία, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα πως "Η Ελλάς δεν πωλείται". Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίδυμη συγκαταλέγεται στις προς ενοικίαση νήσους του Αιγαίου.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε"


Στο 24,4% εκτοξεύθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούνιο

Νέο ρεκόρ σημείωσε η ανεργία τον Ιούνιο και διαμορφώθηκε στο 24,4% έναντι του αναθεωρημένου 23,5% για τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Πέμπτη.
Τον Ιούνιο του 2011 ήταν 17,2%.Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.216.410 άτομα, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 358.334 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο του 2011 (+41,8%) και κατά 50.666 άτομα σε σχέση με το Μάιο (+4,3%).

Ηρακλής Φύσκας - Κιλκισιακός την Κυριακή στη Φύσκα


Εκδρομή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς στην Κωνσταντινούπολη

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει στις 5 Οκτωβρίου 2012 τετραήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Επισκέψεις: Αγία Σοφία, Δρόμος Μεταξιού, Βόσπορος, Ντολμά Μπαχτσέ, Kanyon και μοναδική βραδινή διασκέδαση…

Αγορά Βιολογικών Προϊόντων στο Α.Π.Θ.

Μετά την περίοδο των διακοπών, από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 ξεκινάει και πάλι σε εβδομαδιαία βάση η Αγορά Βιολογικών Προϊόντων που διοργανώνει το Γραφείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας (ΕΑΒΒΕ) στο χώρο του Α.Π.Θ. Η αγορά πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις16:00, στον περιβάλλοντα χώρο του Κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Α.Π.Θ, με βιοκαλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι θα διαθέτουν προς πώληση πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα. Για την εξυπηρέτηση των βιοκαταναλωτών έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook http://www.facebook.com/BioMarketAUTh στην οποία παρουσιάζονται τα νέα της αγοράς και δημοσιεύεται ο κατάλογος των παραγωγών που συμμετέχουν.

Παναγιωτακόπουλος: «16 χρόνια μετά το θάνατό του εφιάλτες προκαλεί ο Ανδρέας Παπανδρέου στη Δεξιά Παράταξη»

"Μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι για την κρίση φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου!
Δεν προκαλεί εντύπωση ούτε η λογική υπέρβαση που επιχειρεί ούτε η προσπάθεια να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της παράταξής του.
Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου.

Τα κόκκινα εσώρουχα της παπαδιάς, τα βιάγκρα στους εραστές και το τηλεφώνημα–παγίδα στο συνεργό της

Αδίστακτη αποδείχθηκε πως είναι η παπαδιά, αφού οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν πως έκανε ότι ήθελε το συνεργό της. Αφού η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς ως θλιμμένη σύζυγος που θρηνεί το δολοφονημένο άντρα της και αναγκάστηκε να ομολογήσει τη συμμετοχή στο έγκλημα, έστησε παγίδα και στο συνεργό της.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr η παπαδιά αμέσως μετα την ομολογία της τηλεφώνησε -της το ζήτησαν οι αστυνομικοί- στον δράστη και του ζήτησε να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν από την Ηλεία. «Τελείωσα έλα στο ΚΤΕΛ να φύγουμε», του είπε χαρακτηριστικά στο τηλέφωνο.

Eπιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης & Συμβουλευτικής για τη στήριξη της εξωστρέφειας

Έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων που αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) υλοποιεί Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο, αυτοκίνητο και πινακίδες κυκλοφορίας

Χθες (05.09.2012) το βράδυ, στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Νάουσας - Σ.Σ. Νάουσας, τρεις άγνωστοι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό και επιταγές, ενώ από τον προαύλιο χώρο αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και τις πινακίδες κυκλοφορίας έτερου Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που ανήκουν στην επιχείρηση. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Πιάστηκαν δύο βουλγάρες για ναρκωτικά στην Αριδαία

Συνελήφθησαν χθες (05.09.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας 20 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην Αριδαία Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού των προαναφερόμενων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους (314) γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η εισαγωγή της ανωτέρω ποσότητας πραγματοποιήθηκε από έναν 27χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος δε συνελήφθη διότι διαμένει στην Βουλγαρία. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Άρχισαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς


Οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς άρχισαν στις 3 Σεπτεμβρίου 2012. Περισσότερες πληροφορίες  στη γραμματεία του ωδείου καθημερινά από 9.30π.μ.-1.30μ.μ. και το απόγευμα από 6.00μ.μ.-8.00μ.μ.. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2341028623. Υπεύθυνη κ. Ζωή Νάνου

Συγχαρητήριο για τους σπουδαστές του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, συγχαίρουν τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές τους για την επιτυχία τους στις πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις τον Ιούνιο του 2012 και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία και καλλιτεχνική δημιουργία στον κόσμο της μουσικής.

Διεθνής Έκθεση από την Επιμορφωτική Κιλκίς στο Συνεδριακό Κιλκίς με θέμα την «Αξιοποίηση των Άχρηστων Υλικών».

Από αύριο 7 Σεπτεμβρίου 2012 και για 2 μέρες στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.ΕΠΕ διοργανώνει μια Διεθνή Έκθεση με θέμα την «Αξιοποίηση των Άχρηστων Υλικών». Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο του Διακρατικού έργου Leonardo da Vinci με τίτλο “The Value of Wasted Materials” με εταίρους από την Γερμανία και την Γαλλία.

Σχολικά Κυλικεία: Κερδοσκοπία ή Υγεία;

Με βάση την Υγειονομική Διάταξη, 93828/31.07.2006, για τους κανόνες υγιεινής και τον καθορισμό των προϊόντων, που διατίθενται, από τα κυλικεία δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, όπως αυτή δημοσιεύτηκε, στο ΦΕΚ 1183/31.08.2006, τα σχολικά κυλικεία των σχολείων της χώρας μας πρέπει να πωλούν:

Συμβουλές για τις σχολικές μας αγορές

Η πολύχρωμη αγορά των τετραδίων, των μολυβιών, των βιβλίων και των άλλων μικροπραγμάτων συναρπάζει τη φαντασία των παιδιών. Αρκετές εταιρίες παραγωγής σχολικών ειδών εκμεταλλεύονται αυτή τη φαντασία, για να δημιουργήσουν, στα παιδιά μας, λανθασμένα καταναλωτικά πρότυπα και, τελικά, να τα οδηγήσουν, στον υπερκαταναλωτισμό.

Γλυκαίνει η προκαταβολή των 2,75 ευρώ στα καπνά από το δεύτερο «χέρι»

Η Καπνική Μιχαηλίδης επαναλαμβάνει την περσινή τακτική της δίνοντας στους καλλιεργητές 2,75 ευρώ το κιλό προκαταβολή, ανεξάρτητα από τις ποιότητες του πρώτου και του δεύτερου «χεριού», με σκοπό να «καθαρίσει» το συνολικό ποσό μετά το τέλος της συγκομιδής.Στο τέλος της συγκομιδής του δεύτερου «χεριού» βρίσκεται η καπνοκαλλιέργεια σε όλη την Ελλάδα και ήδη οι έμποροι έχουν δείξει ότι προτίθενται να τηρήσουν τα συμβόλαια που έκλεισαν πριν από μερικούς μήνες με τους παραγωγούς.

«Καταστροφική για την Ευρώπη η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη»

«Καταστροφικό» χαρακτηρίζει ο γερμανός συγγραφέας Μάρτιν Βάλζερ το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η Ελλάδα το ευρώ. Σε συνέντευξή του προς την Kölner Stadt-Anzeiger, υπογραμμίζει ότι η διαχείριση αυτής της μεγάλης πολιτικής συγκυρίας δεν θα έπρεπε να ανατεθεί μόνο σε ειδικούς για θέματα οικονομίας.

Ζητούν από το ΕΣΡ να απαγορευθεί η προβολή του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή

Στην ανακοίνωσή τους μιλούν για "θράσος του ΑΝΤΕΝΝΑ".Μεγάλες αντιδράσεις είχε προκαλέσει στην Τουρκία πριν από ένα χρόνο η προβολή της υπερπαραγωγής, Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, αντιδράσεις φαίνεται να προκαλεί και στη χώρα μας. Με τον τίτλο: "ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»", ζητάει από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών την διακοπή της προβολής της σειράς, η Κίνηση Πολιτών ΑΡΔΗΝ.

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: "Οικονομική κρίση - Ο ρόλος της Εκκλησίας"

Γράφει ο  Ἀναστάσιος, 
Ἀρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου καί πάσης Ἀλβανίας
1. Ἡ οἰκονομική κρίση πού ζοῦμε σέ πολλές χῶρες τοῦ κόσμου, καί ἰδιαίτερα ἐμεῖς στόν Νότο τῆς Εὐρώπης, ἔχει ὁδηγήσει ἑκατομμύρια ἀνθρώπων σέ κατάθλιψη καί συχνά σέ ἀπόγνωση. Σήμερα ὅλο καί περισσότερο συνειδητοποιεῖται ὅτι ἡ οἰκονομική αὐτή κρίση εἶναι ἀποτέλεσμα μιᾶς γενικότερης κοινωνικῆς κρίσεως, μιᾶς κρίσεως ἀξιῶν. Ἀποτελεῖ συνέπεια μιᾶς θεωρητικῆς ἀντιλήψεως σχετικά μέ τόν ἄνθρωπο καί τή φύση, ἡ ὁποία, στήν ἐποχή τοῦ εὐδαιμονισμοῦ, κινήθηκε σέ ἐντελῶς διαφορετική κατεύθυνση ἀπό τή χριστιανική.

Μηνιαία δραστηριότητα της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Αυγούστου 2012

Κατά τη διάρκεια του μηνός Αυγούστου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήτοι: Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -557- άτομα και ειδικότερα:
- Για απόπειρα ανθρωποκτονίας: -2-
-  Για παραβάσεις του Ν. «περί Ναρκωτικών»: -94-
-  Για κλοπές-διαρρήξεις: -43-

Μηνιαίος απολογισμός Αυγούστου 2012 της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Αυγούστου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Π. Ψωμιάδης προς Κυβέρνηση: "Σταματήστε να διασύρετε τους θεσμούς"

Σχολιάζοντας τις διαρροές για περαιτέρω περικοπές στις αποδοχές ενστόλων, δικαστικών, κληρικών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάθε περαιτέρω περικοπή σε μισθούς και συντάξεις οποιουδήποτε πολίτη είναι αντίθετη με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κυβερνητικών κομμάτων. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για θεσμούς - θεμέλια για τη δημοκρατία και το έθνος. Υποβαθμίζοντας και απαξιώνοντας τα Σώματα Ασφαλείας, το Στρατό, την Εκκλησία, τους Δικαστικούς οδηγείται ο τόπος στο χάος και την καταστροφή. Πρέπει να σταματήσει ο διασυρμός των θεσμών. Να πάψει η προσβολή της αξιοπρέπειας χιλιάδων συμπολιτών μας που δίνουν τη ζωή τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, για να έχει αυτή η χώρα δημόσια και εθνική ασφάλεια, για να έχει δικαιοσύνη, για να έχει πρόνοια».

Χειροσφαίριση στο δρόμο από τον Γ.Α.Σ.Κιλκίς σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση χειροσφαίρισης στο δρόμο (street handball) θα πραγματοποιήσει ο Γ.Α.Σ.Κιλκίς για τους μικρούς του φίλους, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου από τις 7 το απόγευμα εώς τις 10 το βράδυ. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι η οδός 21ης Ιουνίου στο ύψος της πιάτσας των ταξί. Μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια σχηματίζοντας ομάδες από πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά δωράκια. Όσοι επιθυμούν μπορούν την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Εγγραφές θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εμποροπανύγηρης, στο περίπτερο που θα λειτουργήσει το τμήμα χειροσφαίρησης του συλλόγου.

Φτηνότερα τα Ταξί στο Κιλκίς

Ο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΙΛΚΙΣ» εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική περίοδο και θέλοντας να συμβάλλει στην καλύτερη και φθηνότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έλαβε στη γενική συνέλευση της 2ης Μαΐου 2012 τις εξής αποφάσεις:
1) Την κατάργηση της χρέωσης της τηλεφωνικής κλήσης.
2) Την κατάργηση της διπλής ταρίφας κατά τις νυχτερινές ώρες 24:00-5:00
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να προηγείται συνεννόηση με τον διαχειριστή του τηλεφωνικού κέντρου σχετικά με τις χρεώσεις.

Δωρεάν Παιδεία: Τέλος, με αρχή από τους παιδικούς

Επιπτώσεις στη λειτουργία των παιδικών σταθμών (ιατρική περίθαλψη παιδιών, θέρμανση, αύξηση αριθμού παιδιών ανά δάσκαλο κ.λπ.) και τα βαλάντια των γονέων φαίνεται ότι θα έχει η συμφωνία υπουργείου Εργασίας - ΚΕΔΕ με την οποία μειώνεται κατά 15% η επιδότηση ανά παιδί στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και κατά 50% στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).