Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δραγανίδης: «Ο Λαπόρδας αποδιοργανώνει την ΔΕΥΑΠ»

Συνεχίζεται ο οργανωτικός κατήφορος της ΔΕΥΑ Παιονίας. μετά τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις του δημάρχου κ.Λαπόρδα στη λειτουργία της, με την αφαίρεση από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Θ.Απουσίδη την οικονομική διαχείριση της εταιρείας, ,προκαλώντας αντιδράσεις από την πλειοψηφία του Δ.Σ. με παραιτήσεις μελών του ,καθώς και του διειυθντή της εταιρείας.

Ευχαριστήριο ομάδας χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Κιλκίς, το Δήμο, καθώς και το γυμναστήριο yoga pilates house για την βοήθεια που προσέφεραν στην άψογη και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης του street handball, τη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου. Συμμετείχαν περισσότερα από 100 παιδιά διαφόρων ηλικιών, πολλά από τα οποία πραγματοποίησαν και την εγγραφή τους στις ακαδημίες του συλλόγου. Με το πέρας της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια. Πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το τουρνουά και έδειξαν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στα τμήματα υποδομής του Γ.Α.Σ.Κιλκίς.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες του Γ.Α.Σ.Κ.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ομάδας χειροσφαίρησης του Γ.Α.Σ.Κ. Παράλληλα με τις προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς από τις 3 εώς τις 4.30 το απόγευμα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται ή να ζητούν περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες. Στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση είναι οι προπονητές των ομάδων:
Γεωργιάδης Νίκος 6948509844
Δημάκης Στέλιος 6973721942
Ορμανίδης Βασίλης 6975365651

Προϊόντα Amita Motion με δυσάρεστη γεύση

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Κεντρική Υπηρεσία, καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, απέβησαν αποδέκτες σχετικών πληροφοριών όσον αφορά στη διακίνηση  φυσικού χυμού με δυσάρεστη γεύση.

Αστυνομικά μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα, έχει προγραμματίσει σειρά μέτρων, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την Οδική Ασφάλεια. Ειδικότερα, τα μέτρα αφορούν μεταξύ άλλων:

Αγαθοπούλου: "Ασαφείς και αόριστες οι απαντήσεις του Υπουργείου Υγείας"

"Σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης (τα πρακτικά όλης της συνεδρίασης της βουλής, στο σύνδεσμο http://www.hellenicparliament.gr/ Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?sessionRecord=4620d89b-ed08-4e96-aa1d-2019b64308bd ) σχετικά με τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων των πολιτών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ο αναπληρωτής υπουργός Μ. Σαλμάς αρνήθηκε για μια ακόμη φορά το

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι ανάγκες όλων των ανθρώπων υπερβαίνουν τις μνημονιακές πρακτικές στην υγεία»

Σχετικά με την παρουσίαση των κυβερνητικών θέσεων για τη χρηματοδότηση του ΕΣΥ, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την κατάρρευση του ΕΟΠΥΥ και την πολιτική για το φάρμακο που έγινε την 5-9-12 στην διαρκή επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, δηλώνουμε τα εξής:

Η κατάσταση στην Εκπαίδευση με τη έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Έναρξη της σχολικής χρονιάς με νωπά τα τελευταία (;) μέτρα όπως είδαν “κλειδωμένα” ή όχι το φως της δημοσιότητας. Η ποιοτικότερη εκπαίδευση, που επαγγέλλονται και ευαγγελίζονται όλες οι τελευταίες πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Παιδείας, βρίσκει αυτή τη σχολική χρονιά τους συντελεστές της στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, επιστρέφοντάς μας σε παλιές “αξέχαστες” εποχές. Αναλυτικότερα: