Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και το FBI αναζητούν τους ομογενείς «σωτήρες» με τα 600 δισ.

Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για πιλοτικό πρόγραμμα επιτήρησης απωλειών στις αποικίες μελισσών ύψους 360.000 ευρώ

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα η ΚΥΑ για την άμεση εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος επιτήρησης των απωλειών στις αποικίες των μελισσών στη χώρα μας από το Φθινόπωρο 2012 έως το Καλοκαίρι 2013. 

Κινητό πλήρωσε στο διαδίκτυο και κινητό δεν είδε

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 03-02-2012, εξαπάτησε 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατέθεσε σε λογαριασμό της χρηματικό ποσό για αγορά κινητού τηλεφώνου, που πουλούσε η προαναφερόμενη μέσω διαδικτύου, χωρίς όμως να το παραλάβει ποτέ.

Μισό εκατομμύριο Ελληνόπουλα δεν έχουν να φάνε

Τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι ανατριχιαστικά. Πεντακόσιες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ το ποσοστό της παιδικής φτώχειας στη χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat (2010), υπολογίζεται στο 23%.

Έβαλαν δόσεις σε οφειλέτη του ΙΚΑ μέχρι το 2404!

Δεν έχουν τον Θεό τους! Όπως κατήγγειλε στην Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης, το ΙΚΑ έκανε διακανονισμό σε εταιρεία με χρέη άνω των 300.000 ευρώ έως το 2404!

Ομιλία Βενιζέλου σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου να συνεδριάσουμε σήμερα, εδώ και λυπάμαι που καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε τη συνεδρίασή μας γιατί υπήρχαν διάφορες κοινοβουλευτικές διαδικασίες που απασχολούσαν πολλούς από εσάς.
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, η πολιτική ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα το ΠΑΣΟΚ. Η επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της πολιτικής σταθερότητας, μέσα στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο.

Εξοικονόμηση κατ' οίκον: Συνεχίζεται το πρόγραμμα

Το ενδιαφέρον των πολιτών έχει αυξηθεί ιδιαίτερα μετά την τελευταία τροποποίηση του Προγράμματος, η οποία έγινε το Μάρτιο 2012, με τις αιτήσεις για προέγκριση δανείου να φτάνουν τις 1.000 την εβδομάδα, ενώ από τον Σεπτέμβρη και μετά ο αριθμός ξεπερνά τις 1.500 αιτήσεις σε εβδομαδιαία βάση. 

"Δεν θα τσιμπήσουμε κύριε Υπουργέ"

Γιατί δεν συμπληρώνουμε τα ερωτηματολόγια του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση.

Η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς συνεχίζεται στη Γουμένισσα

Συνεχίζει τις διαδικασίες Ανασυγκρότησης το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, καθώς την Κυριακή 7 Οκτωβρίου Κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου στο οποίο συμμετέχουν το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Καρασαββίδου και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών Χρήστος Γεωργιάδης θα επισκεφθεί τη Γουμένισσα. Η συνάντηση με τα μέλη και του φίλους του κινήματος θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας την Κυριακή 7 Οκτώβρη στις 11:30.

Ευχαριστήριο 3ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς

Το 3ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί το Τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης παιδιών του σχολείου κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2011-2012. Ευελπιστούμε ότι το πρόγραμμα σίτισης θα έχει συνέχεια και κατά το τρέχον σχολικό έτος, με την ευγενική συμμετοχή των χορηγών που προσφέρουν τα προϊόντα τους αφιλοκερδώς.

Τα νέα τηλέφωνα του Δήμου Κιλκίς

Δείτε

Στις 21 Οκτωβρίου η συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς στο νυχτερινό πάρτι με δρομείς στη Θεσσαλονίκη

Ένα νυχτερινό πάρτι στους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με δρομείς να πρωταγωνιστούν και τον κόσμο να τους ενθαρρύνει και να τους παροτρύνει, σε μια διαδρομή που ποτέ δεν ήταν ανοιχτή και προσβάσιμη στους πολίτες της πόλης.
Ένας αγώνας για όλους. Όπως είναι και το σλόγκαν της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ,χορηγού των 5 χιλιομέτρων. Ένας αγώνας για μικρούς άνω των 12 ετών και για μεγάλους μέχρι 90 ετών. Όλοι έχουν θέση και μπορούν να συμμετάσχουν στους δύο αγώνες, που θα ξεκινήσουν με τη δύση του ήλιου, το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.

Δελτίο προειδοποιήσεων φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια του ν. Κιλκίς

Στόχοι 1.1 Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.
1.2 Αφορά το διάστημα μετά τη συγκομιδή της βαμβακοκαλλιέργειας.
1.3 Οι κατάλληλες καλλιεργητικές πρακτικές που θα εφαρμόσει ο βαμβακοκαλλιεργητής θα οδηγήσουν σε μείωση των διαχειμαζόντων εντόμων και άρα ελαχιστοποίηση της προσβολής για την επόμενη χρονιά.


Στον τόπο που γεννήθηκα στον Τρίλοφο!

Τον Τρίλοφο μας προσκαλεί να γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα...".  Στην 3η πλέον σεζόν της υπόσχεται ταξίδια μοναδικά πάντα με αγάπη και μεράκι. Ο Τρίλοφος παρά την πληθυσμιακή "έκρηξη" κρατά ακόμα την παράδοση σε πολύ ψηλά σημεία και θα δούμε γωνιές που θυμίζουν το παλιό "Ζουμπάτι" (έτσι έλεγαν παλιά το χωριό).

Παρέμβαση ΚΚΕ στη Βουλή για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Ερώτηση κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Η Ερώτηση, που υπογράφεται από τους βουλευτές του Κόμματος Θανάση Παφίλη, Γιάννη Γκιόκα, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστο Κατσώτη, Διαμάντω Μανωλάκου και Σπύρο Χαλβατζή, απευθύνεται στους υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κι έχει ως εξής: 

Συνελήφθησαν δύο άτομα για χρέη προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (03.10.2012) το πρωί, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 60 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 62.106,17 ευρώ.

Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για διακίνηση λαθρομεταναστών στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν για ξεχωριστές περιπτώσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι Πακιστάν 33 και 26 ετών, που διευκόλυναν την έξοδο έξι μη νόμιμων μεταναστών από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

Η λίστα με τους “φτωχούς” εκατομμυριούχους που έστειλαν χρήματα στο εξωτερικό

- Δήλωναν εισόδημα 400 ευρώ και έστελναν έξω 10.000.000 ευρώ!
- Στην “τσιμπίδα” του ΣΔΟΕ 54.000 άτομα
- Ρεκόρ φυγής χρημάτων το 2010 λόγω φόβου χρεοκοπίας

Μπορεί η λίστα Λαγκάρντ να έμεινε θαμένη, υπάρχει όμως και ένα cd. Αυτό που περιλαμβάνει 54.000 ονόματα Ελλήνων που σήκωσαν λεφτά από τις ελληνικές τράπεζες και τα φυγάδευσαν στο εξωτερικό φοβούμενοι έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ή χρεοκοπία.

Όλοι το Σάββατο Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς


Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κ. Παίχτες, προπονητής και διοίκηση κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της πόλης να βρεθεί στο νέο κλειστό και να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη και ν'αρχίσει με ''θετικό πρόσημο'' τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος. 

Ψεκάστε με με χρυσόσκονη ...

Της Βούλας Ιωαννίδου
Γιατί τα παιδιά δεν έχουν κατάθλιψη;
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί; Τι έχουν τα παιδιά που δεν έχουν οι μεγάλοι και δεν νοσούν από κατάθλιψη;
Η λογική τους είναι "τετράγωνη", το μαρτυρούν τα έκπληκτα μάτια τους στα παράλογα και παράταιρα των μεγάλων.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Δραστικά μέτρα Χατζηδάκη – Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις – Δημιουργία υδατοδρομίων και ίδρυση εταιρειών για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου·Κλείδωσαν οι συντελεστές – 5 οι φορολογικές κλίμακες – Αναλυτικοί πίνακες·Για τη λίστα.. – «Άδειασαν» τον Παπακωνσταντίνου Καπελέρης και Διώτης
ΑΥΓΗ ·Το ΠΑΣΟΚ συμπαρασύρει κυβέρνηση και μέτρα – Μοιραίο χτύπημα για το ΠΑΣΟΚ η δίχρονη συγκάλυψη Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία από την ηγεσία του·Διαμαρτυρία για τον τρούλο του Αγίου Πέτρου (Στη Ρώμη από αγανακτισμένο ιδιοκτήτη εστιατορίου)·ΟΟΑΣΑ: Η ανεργία απειλεί την κοινωνική συνοχή