Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Νέες τιμές στα κυλικεία

Σύμφωνα με την 3/2012 Αγορανομική Διάταξη, που ισχύει, από τις 30 Αυγούστου 2012, οι τιμές ορισμένων ειδών, που πωλούνται, σε κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, καφέ μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα, που βρίσκονται, σε αεροδρόμια, αθλητικούς χώρους (στάδια, γήπεδα κ.λπ.), αρχαιολογικούς χώρους, επιβατικά πλοία (που εκτελούν πλόες εσωτερικών γραμμών – όχι κρουαζιερόπλοια), επιβατικές αμαξοστοιχίες ΟΣΕ, κινηματογράφους, θέατρα, Δικαστήρια, Νοσοκομεία, Κλινικές, Ευαγή Ιδρύματα, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, Ιδρύματα Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Τεχνικές και λοιπές Σχολές, διαμορφώνονται ως εξής:

Ευρωπαϊκός Τύπος: "Δίκαιη η βράβευση της ΕΕ ή θράσος;"

Η απονομή του βραβείου Νόμπελ για την Ειρήνη στην ΕΕ είναι το κύριο θέμα στα σχόλια των ευρωπαϊκών εφημερίδων. Δίκαιη η βράβευση, υποστηρίζει η SZ, για θράσος κάνει λόγο η Liberation.

ΚΚΕ(μ-λ) Κιλκίς: "Όχι στα μεταλλεία του θανάτου - Νίκη στο λαό του Κιλκίς και της Χαλκιδικής

Εκφράζουμε αμέριστη υποστήριξη του στον αγώνα του λαού και της νεολαίας του Κιλκίς για ζωή.Καλούμε στην δημιουργία ενός πλατιού μετώπου αλληλεγγύης τους μαζικούς λαϊκούς φορείς και συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα. 

Μοναχοί σε Μπουτάρη: "Τούρκε θα πεθάνεις!" - Video


Πρωτοφανές επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της υποδοχής της εικόνας του «Αξιον Εστί» στο Λευκό Πύργο. Δύο παλαιοημερολογίτες μοναχοί τα έβαλαν με το Γιάννη Μπουτάρη αλλά και με τους μοναχούς του Αγίου Όρους...

Τους πήρε χαμπάρι η 93χρονη γιαγιά

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, σε βάρος δύο ημεδαπών 42 και 50 ετών, οι οποίοι εξαπάτησαν μία ηλικιωμένη γυναίκα αποσπώντας της χρηματικό ποσό στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. 

Τον συνέλαβαν για χρέη 77.657,08 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (12.10.2012) το πρωί, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης Πιερίας, ένας ημεδαπός 48 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα από 01.03.2012 μέχρι 12.10.2012. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 77.657,08 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Έκανε όπισθεν και σκότωσε 68χρονο

Χθες (12.10.2012) το μεσημέρι, στο Πλέυρωμα Πέλλας, κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής σε μηχάνημα έργων ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού χειριζόμενο από τον ιδιοκτήτη του και την κίνηση (οπισθοπορεία) του μηχανήματος, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι ένας 68χρονος ημεδαπός.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Τεχνική και Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας Πέλλας.

Πιάστηκαν δύο κλέφτες στις Σέρρες

Συνελήφθησαν χθες (12.10.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο ημεδαποί 33 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Εκπληκτικό: Η Μαρία Κάλλας βρίσκεται στο Σεβαστό Κιλκίς

Την πλάκα τους έπαθαν οι κάτοικοι του οικισμού Σεβαστό του νομού Κιλκίς, όταν αντίκρισαν την επιστολή που βλέπετε. Ακόμη ψάχνουν να βρούν τη μεγάλη Ντίβα!

Επίσκεψη Γεωργαντά στις φυλακές Διαβατών

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς ως μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Σωφρονιστικού Συστήματος επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μαζί με τη Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη τις δικαστικές φυλακές Διαβατών.

Αγόραζαν προϊόντα με ακάλυπτες επιταγές και τα πουλούσαν τοις μετρητοίς

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ανέρχεται στο ύψος των 517.000 ευρώ περίπου
Σχηματίσθηκε δικογραφία έπειτα από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος δώδεκα (12) ατόμων ηλικίας από 27 έως 55 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», «Απάτης κατά συρροή», «Πλαστογραφίας» και «Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης».

Γιάννης Βαρουφάκης: Λένε ψέμματα για την επιμήκυνση

«Λένε ψέμματα, δεν είναι λύση, θα επιδεινώσει τα προβλήματα» ανέφερε σήμερα ο καθηγητής Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους, την οποία αναμένεται να ζητήσει η κυβέρνηση.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης απέρριψε την άποψη ότι η επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος θα λύσει τα προβλήματα.

Αμφίβολη η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης από τη Δευτέρα

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην αρχίσει τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς απέβη άκαρπη η συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, και των πρατηριούχων για το θέμα αυτό.