Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

31 Δεκεμβρίου τέλος εποχής για το Newsweek

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Newsweek" σε έντυπη μορφή θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου
Το αμερικανικό περιοδικό Νιούζγουικ (Newsweek) ανακοίνωσε σήμερα πως θα δημοσιεύσει την τελευταία του έντυπη έκδοση στις 31 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή, μία εξέλιξη που θα έχει ως επακόλουθο τη μείωση θέσεων εργασίας.

Συγκέντρωση όλων των Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών, παρατηρητών Διαιτησίας κι εκπαιδευτών ΕΠΣ Κιλκίς

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών, παρατηρητών Διαιτησίας κι εκπαιδευτών Διαιτησίας της Ένωσής μας.
Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Η μη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, συνεπάγεται αποκλεισμό από τους ορισμούς για μια αγωνιστική ημέρα.
Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς κος Χατζηαποστόλου Βασίλειος.



«Μπουρδέλα σώζουν άφραγκες ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες» λέει το Associated Press

Εκτενές ρεπορτάζ για τους ασυνήθιστους χορηγούς που προθυμοποιούνται να σώσουν τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες με οικονομικά προβλήματα, δημοσιεύει το Associated Press.

Νέος Σώρρας μας έλαχε: Ομογενής στέλνει ακάλυπτες επιταγές δισ. σε Δήμους και σχολεία

Ένας 80χρονος ομογενής από τη Βαλτιμόρη, πρώην επιχειρηματίας, που όμως έχει πέσει έξω, έχει γεμίσει το τελευταίο διάστημα τα σχολεία και τους Δήμους της χώρας με επιταγές εκατομμυρίων ακόμη και δισεκατομμυρίων, οι οποίες, όμως, όπως φαίνεται δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα, είναι δηλαδή... μαϊμού.

Δ. Μακεδονία: Κινητοποιήσεις για πετρέλαιο, απειλούν με κατάληψη συνόρων

Επ΄ αόριστον απροειδοποίητες κινητοποιήσεις ξεκινούν οι κάτοικοι και οι φορείς του νομού Φλώρινας, όπως αποφάσισε το συντονιστικότους όργανο, με αίτημα τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σε μια περιοχή που πλήττεται από ιδιαίτερα σφοδρούς χειμώνες. Σήμερα τα καταστήματα είναι κλειστά, ενώ σε αυτά έχουν αναρτηθεί μαύρες σημαίες και ο κόσμος από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, στο πλαίσιο της σημερινής διαμαρτυρίας.

Νέα «πυρά» Σεραφείμ κατά στοματικού έρωτα και ομοφυλοφιλίας

Επιμένει στον… αφορισμό του στοματικού έρωτα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Με νέα ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Μητρόπολης, ο Σεραφείμ απαντά σε μερίδα του Τύπου που είχε επικρίνει - όπως λέει - το προηγούμενο ανακοινωθέν του, λέγοντας ότι ο στοματικός έρωτας εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Παράλληλα, καταφέρεται εναντίον της ομοφυλοφιλίας.

Τα ονόματα συλληφθέντων για παιδικό πορνό ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

Σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση « Cyber - Touch » της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, ανακοινώνεται ότι, με σχετικές Διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους συλληφθέντες, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους.
Πρόκειται για τους:
ΖΑΓΚΛΗ Αντώνιο του Ιωάννη και της Ζαχαρούλας, ο οποίος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Θεοδώρου και της Βασιλικής, ο οποίος γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα
ΛΑΜΝΑΤΟ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» η οποία πραγματοποιήθηκε στο μικρό παρκάκι (επί των οδών Αισχύλου & Αθηνών) την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Εθελοντές και μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς μαζί με παιδιά και κατοίκους της.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5%

Πρώτο κόμμα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στην παράσταση νίκης με 25,6% έναντι 11,7% της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μόλις 5,5%.

Συζητά αύριο ο ΕΦΕΤ για τα ληγμένα

Σε διαβούλευση καλεί ο ΕΦΕΤ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του κλάδου των Τροφίμων και τις καταναλωτικές οργανώσεις, με αφορμή την έκδοση νέας αγορανομικής διάταξης που προωθήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων σε σχέση με τη διαχείριση των «Τροφίμων Περασμένης Διατηρησιμότητας». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΦΕΤ στην Αθήνα (Κηφισίας 124 και Ιατρίδου 2, Αθήνα, 8ος όροφος), την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11.00, με τη συμμετοχή εκπροσώπων καταναλωτικών οργανώσεων, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και των μεγάλων Super Market της χώρας.

Πέθανε η «Εμμανουέλα» του κινηματογράφου, Σίλβια Κρίστελ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε η Ολλανδή ηθοποιός Σίλβια Κρίστελ, η οποία πρωταγωνίστησε στη θρυλική ερωτική ταινία «Εμμανουέλα».
«Έφυγε το βράδυ, στη διάρκεια του ύπνου της» τόνισε συνεργάτης της.
Η ταινία γυρίστηκε το 1974 και αποτέλεσε μία από τις πρώτες ερωτικές που ανέβηκαν σε mainstream κινηματογραφικές αίθουσες.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», έναν σημαντικότατο θεσμό στον τομέα προβολής και προώθησης των ελληνικών προϊόντων, που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Χανίων-Κρήτης στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου 2012, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Θα μας φάνε τα ποντίκια

Από την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι παρουσιάζεται σε πολλές περιοχές Δήμων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, οξύ το πρόβλημα ανάπτυξης τρωκτικών, με αποτέλεσμα την ύπαρξη κινδύνων για την δημόσια υγεία. Η Υπηρεσία γίνεται συχνά δέκτης παραπόνων και καταγγελιών πολιτών για το παραπάνω θέμα. 

Δήλωση Π. Ψωμιάδη για την υπόθεση των προστίμων: "Η λάσπη δεν θα περάσει"

Σχετικά με την υπόθεση των προστίμων που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχω πει πολλές φορές ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο στόχαστρο συγκεκριμένων κύκλων λόγων της σταθερής στάσης μου στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων και για τις σταθερές αντιμνημονιακές μου απόψεις.

880.000 άνθρωποι θύματα εκμετάλλευσης στην Ε.Ε.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά της εκμετάλλευσης και εμπορευματοποίησης των ανθρώπων που θεσπίστηκε το 2007, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Γ. Παπανικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Ψήφισμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς για την σημερινή απεργία

Εμείς οι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι που συγκεντρωθήκαμε στην απεργιακή κινητοποίηση διαμαρτυρίας των Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Ε.Σ.Ε.Ε. που έγινε σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς διαπιστώνουμε:
Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους αποτελεί βάρβαρη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και της κοινωνίας, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους οικονομικά ισχυρούς, τους έχοντες και κατέχοντες, τους φοροφυγάδες και τους φοροκλέφτες.

(1922 - 2012) 90 χρόνια Παντελεήμονας Κιλκίς

Ο Παντελεήμων είναι χωριό του Νομού Κιλκίς από το 1934 και Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Κιλκίς από το 2011. Πριν το 1934 υπαγόταν στον Νομό Θεσσαλονίκης καθώς αποτελούσε μέλος της Κοινότητας Μπάλτζης (Μελισσοχωρίου) και μετέπειτα της Κοινότητας Βολοβότ (Νέας Σάντας).

Τα "Omorfa Taxidia" στο ξενοδοχείο "Πύργος Μαντάνια" στον Ασπροπόταμο Τρικάλων



Εδώ και λίγο καιρό, η Ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων Domotel, πρόσθεσε το έκτο μέλος στην "οικογενειά της". O Πύργος Μαντάνια είναι ένα boutique resort και βρίσκεται στον ορεινό όγκο της Πίνδου, στην περιοχή του Ασπροποτάμου Τρικάλων, στα 1000 μέτρα υψόμετρο.

Απάντηση Χρυσής Αυγής στα περί... "αποβολής"


"Ζήτημα αποβολής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν τίθεται, διότι δεν είμαστε άτακτοι μαθητές, αλλά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού." λέει η Χρυσή Αυγή.

Διαβατήρια το Σάββατο γιοκ!

Λόγω του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 20.10.2012 δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία έκδοσης ταυτοτήτων και διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κάστανο Κρασί και Τυρί στη Γρίβα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Τις συνέλαβαν στο Κιλκίς για πώληση λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, δύο ημεδαπές 53 και 48 ετών, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Τον συνέλαβαν γιατί πυροβόλησε σκύλο

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο χωριό Πολλά Νερά Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός 58 ετών, διότι ο προαναφερόμενος με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στην συνέχεια κατά σκύλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ζώου. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας.

Τσάκωσαν δύο Πακιστανούς στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Συνελήφθησαν για ξεχωριστές περιπτώσεις χθες (17.10.2012), στο Πολύκαστρο Κιλκίς, δύο υπήκοοι Πακιστάν 22 και 27 ετών, που διευκόλυναν την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας συνολικά τριών μη νόμιμων μεταναστών. 

Μέρκελ: «Επιθυμώ να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ»

Την επιθυμία της να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ μιλώντας το πρωί στη γερμανική βουλή, στο πλαίσιο των κυβερνητικών δηλώσεων ενόψει της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Είπε η Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

«Αυτό που έχει σημασία είναι να οικοδομηθεί μια γερή λαϊκή συμμαχία για να τραβήξει ο λαός το δρόμο της ρήξης, της ανατροπής, της αποδέσμευσης από την ΕΕ, της διαγραφής του χρέους και της κοινωνικοποίησης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Οι Αργοναύτες του Waiblingen χορεύουν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012


Έχουμε ξεφύγει εντελώς...

Πρωτοφανείς καταστάσεις με θύμα μια νεαρή γυναίκα που τσακώθηκε με τον φίλο της...
Συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (17-10-2012) στην οδό Σατωβριάνδου στην Πάτρα, στο τμήμα ανάμεσα στην οδό Τζουρτζ και Ρήγα Φεραίου, όπως ανέφερε στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" καλούν σε απεργία

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε όλους τους Έλληνες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εμπόρους, όλους όσους υφίστανται τις συνέπειες τις αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής, να συμμετάσχουν στην απεργία και στις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό.

Η αλήθεια για τα ληγμένα τρόφιμα

Γράφει ο Νίκος Κατσαρός
π. πρόεδρος ΕΦΕΤ
Αναστάτωση και ανησυχία έχει προκληθεί στο καταναλωτικό κοινό από την αγορανομική διάταξη που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με την οποία τρόφιμα περασμένης διαθεσιμότητας {δηλαδή ληγμένα} θα βρίσκονται στα καταστήματα τροφίμων σε ειδικά ράφια με την ένδειξη «τρόφιμα περασμένης διαθεσιμότητας» και θα πωλούνται στο 1/3 της τιμής.

Ονειρούπολη 2012-Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός Αφίσας για μαθητές Δημοτικών - Γυμνασίων

Δύο μόνο μήνες πριν από τα Χριστούγεννα και η καρδιά της Δράμας, αρχίζει να χτυπά στον ρυθμό της μεγαλύτερης γιορτής, της πιο μαγικής πολιτείας.. της Ονειρούπολης.

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»

Ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 19 - 20 Οκτωβρίου 2012, τόσο στην Αθήνα, όσο και στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα. 

Χαιρετισμός Γκουντενούδη στην ημερίδα «Απορρίμματα: ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους» στο Κιλκίς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης παρευρέθηκε στην ημερίδα «Απορρίμματα: ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους» στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας της HELMEPA για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες. 

Ξεμυαλίστηκε στο facebook, τους εγκατέλειψε και...επέστρεψε σαν βρεγμένη γάτα!

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μια 42χρονη παντρεμένη μητέρα ενός 7χρονου παιδιού...
Eγκατέλειψε σύζυγο και παιδί για τον μεγάλο έρωτα που γνώρισε στο facebook αλλά επέστρεψε σαν... βρεγμένη γάτα.

Την επόμενη εβδομάδα η καταβολή της προκαταβολής 50% της ενιαίας ενίσχυσης, ύψους περίπου 1,1 δις €, «ανάσα» για 680.000 δικαιούχους στον αγροτικό κόσμο

Καταβάλλεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα η προκαταβολή ύψους 50% της ενιαίας ενίσχυσης 2012 που ανέρχεται περίπου στο 1,1 δις ευρώ. 
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιτόπιων και διοικητικών ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και οι συμφωνίες για την εξασφάλιση ρευστότητας της καταβολής της ενιαίας ενίσχυσης όπως είχε δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο των προγραμματικών του δηλώσεων, στις 8 Ιουλίου 2012.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με τους δανειστές να επιδιώκουν συνθήκες Μεσαίωνα – CASUS BELLI τα εργασιακά – Δραματική προειδοποίηση του Γιάννη Στουρνάρα: «Αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεθάνουμε από ασφυξία»!·Με καθολικές απεργίες – Ρολά κατεβάζει η χώρα αύριο – Αναλυτικά όλες οι κινητοποιήσεις·Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μ. Σαλμά – Μειώνονται οι τιμές των φαρμάκων
ΑΥΓΗ ·Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης – Έδωσαν 13,5 δις, συζητούν τα εργασιακά·Απάντηση αύριο, Πέμπτη με γενική απεργία – Συγκέντρωση στις 11 π. μ. στο Πεδίον Άρεως·Νέοι , φτωχοί και άνεργοι…

Νικηφόρο πέρασμα για τον Γ.Α.Σ.Κ. από τη Κυψέλη

Με 18-28 επιβλήθηκε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. της αντίστοιχης του Πανελληνίου στο κλειστό της Κυψέλης στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής που είχε ματαιωθεί λόγω της αποχής των διαιτητών.

Ποιοι ΔΕΝ πάνε στα 67 για σύνταξη

Λίγοι γλιτώνουν τα δυο παραπάνω χρόνια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα δουν τα χρόνια για τη σύνταξη να αυξάνονται ως και πέντε ή επτά ανά περίπτωση. Αρκετοί όμως οριακά αποφεύγουν την αύξηση των ορίων.Ποιοι είναι αυτοί; Όσοι ως το τέλος του χρόνου συμπληρώσουν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ.

"Η Τόλμη" Κιλκίς στο Βόλο

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο Βόλο στις 12-13 και 14 Οκτωβρίου 2012.
Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν 1999-2000 και ξεχωριστά 2001.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 670 αγωνιζόμενους.
Σε αρκετές κατηγορίες για τον τελικό έπρεπε να αναμετρηθείς έως και έξι φορές.
Οι αγώνες διεξήχθησαν με συμβατικούς θώρακες, δυο γύρους των 2 λεπτών, σε τρία τερέν.

Εκδήλωση του Συλλόγου Γουμενισσιωτών Κατοίκων Θεσσαλονίκης

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα και ενώπιον κοινού που γέμισε την αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου Γουμενισσιωτών Κατοίκων Θεσσαλονίκης, που αφορούσε στον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Γουμένισσας (23-10-1912) από τον Οθωμανικό ζυγό.