Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κιλκίς 2039 μ.Χ. (Δεύτερο μέρος)

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Περπατώ και φτάνω στην πλατεία Ειρήνης. Τι ομορφιά, τι οργάνωση. Όλο το υπόγειο της πλατείας έχει γίνει πάρκινγκ. Κάποιοι το σκέφτηκαν πριν 40 χρόνια αλλά μόλις φέτος λειτούργησε. Απ’ επάνω; Για 5η χρονιά βραβεύτηκε ως η ομορφότερη πλατεία της Ελλάδος. Νερά, αγάλματα, πράσινο, λουλούδια.

Δοκιμάζουν φάρμακο για τον γυναικείο οργασμό

Πηγή : http://ygeia.tanea.gr
Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα

Οι γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν στον οργασμό, μπορεί σύντομα να βοηθηθούν από ένα νέο φάρμακο, που δοκιμάζεται σε μορφή ρινικού σπρέι.
Ποσοστό έως 30% των γυναικών πάσχει από την επονομαζόμενη ανοργασμία, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια θεραπεία γι’ αυτήν.

Ούτε ένα ευρώ του δανείου δεν πάει στους Έλληνες!

Πηγή newsbomb.gr
Το newsbomb.gr αποκαλύπτει ότι έχει ήδη συσταθεί ο ειδικός λογαριασμός για την εξυπηρέτηση του χρέους – Η μεγάλη κοροϊδία της τρικομματικής κυβέρνησης ότι αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε!
Πώς το είπε αυτό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας; Ότι «αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε» δεν είπε;

Αποτελέσματα εκλογών Β'θμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα, "Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων"


"Πάνω από 50% οι μειώσεις στους στρατιωτικούς". Ένας ανθυπολοχαγός γράφει

Γράφει ο Βασίλειος Γκαβαρδίνας
Ανθλγος(ΑΠΖ)
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν και είναι χειρότερα από ότι περιμέναμε. Τελικά ήταν μύθος λοιπόν η περικοπή ‘μόνο’ 6% στους ένστολους. Η πραγματικότητα ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τη φαντασία.

Διαγωνισμός καλύτερων οπισθίων

Διαγωνισμοί τραγουδιού, χορού και μαγειρικής είναι κάποιες από τις τετριμμένες διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα για να αναδείξουν το ταλέντο των συμμετεχόντων.

Έτσι θα απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι

- Η διαθεσιμότητα διαρκεί ένα χρόνο και όταν περάσει ο υπάλληλος θα απολύεται εάν δεν μεταφερθεί σε θέση
- Τουλάχιστον 2.000 υπάλληλοι θα μπουν σε διαθεσιμότητα μόνο για φέτος
- Όποιος δημόσιος υπάλληλος δεν συμφωνεί με την μετακίνησή του θα απολύεται αυτόματα
- Όποιος είναι σε διαθεσιμότητα θα του καταβάλλονται τα τρία τέταρτα των αποδοχών του

Η εκτεταμένη κινητικότητα, με πληθώρα αναγκαστικών μετατάξεων και η διαθεσιμότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε απόλυση, είναι οι βασικές εφαρμογές του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που κατατέθηκε στη Βουλή και που αφορά τους δημόσιους υπαλλήλους και κυρίως αυτούς που ανήκουν στους κλάδους χαμηλών προσόντων, που προσλήφθηκαν εκτός ΑΣΕΠ.

Συνάντηση Χαρακόπουλου με πτηνοτρόφους

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών, κατόπιν αιτήματός τους, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, κ. Μόσχου Κορασίδη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, κ. Δημήτρη Μελά. 

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης


Ανακοινώνεται ότι με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.
Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΡΑ Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


«Οι αρχές και οι ιδέες έχουν μέλλον, τα σημερινά κόμματα και οι ηγεσίες τους όχι»

«Οι αρχές και οι ιδέες έχουν μέλλον, τα σημερινά κόμματα και οι ηγεσίες τους όχι»
Mε αυτή τη φράση του Γιάννη Ν. Ραγκούση κλείνει το μακροσκελές δημοσίευμά του με θέμα την Ελλάδα, λίγο πριν την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων, ο Μίχαελ Μάρτενς της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Από τη συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Ν. Ραγκούση ο Μίχαελ Μάρτενς παρέθεσε επίσης τα ακόλουθα αποσπάσματα:

Ομιλία στην απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο Κιλκίς

"Εργαζόμενοι-εργαζόμενες
Νέοι και νέες της δουλειάς και των θρανίων
Άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες,
συναγωνιστές αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες
Από το βήμα της σημερινής μας απεργιακής συγκέντρωσης χαιρετίζουμε όλους όσους και όσες αψήφησαν την εργοδοτική τρομοκρατία και τα τρομοκρατικά διλήμματα της τρικομματικής κυβέρνησης, όσους μπήκαν για πρώτη φορά στην οργάνωση της απεργίας και ξεπέρασαν εμπόδια και δυσκολίες, όλους όσους πάλεψαν και πέτυχαν τη σημερινή μεγάλη απεργία. Όσους προετοιμάζουν και την επόμενη, την αυριανή μεγάλη απεργιακή μάχη, την αυριανή ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της απεργίας.

Δήλωση Ανεξάρτητων Ελλήνων για το πολυνομοσχέδιο

«Αφού υποκρίνονταν ότι διαπραγματεύονταν επί πέντε μήνες, στο τέλος φέρνουν προς ψήφιση το σύνολο των υποδείξεων και εντολών της τρόικας αναλαμβάνοντας μάλιστα να θέσουν τον ελληνικό λαό ενώπιον εκβιαστικών διλημμάτων, όπως ο δήθεν κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, ο δήθεν κίνδυνος των τραπεζικών καταθέσεων, τα δήθεν τελευταία μέτρα, με απώτερο στόχο την δήθεν ανάπτυξη. Προφανή ψεύδη, βιασμός της κοινής λογικής, συνθήματα στη θέση επιχειρημάτων και υποταγή σε ένα μονόδρομο που δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση και δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. 

Άμεση κινητοποίηση του ΥΠΑΑΤ για την ενίσχυση της κτηνοτροφίας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της ελληνικής κτηνοτροφίας και μετά τη θετική απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Dacian Cioloş σε σχετικό αίτημα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη, πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 σύσκεψη των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ υπό το συντονισμό της αρμόδιας Διεύθυνσης Προγραμματισμού. 

Κλειστή σήμερα 6 και αύριο 7 Νοεμβρίου Η Έκθεση «ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ 1912-1913» στη Θεσσαλονίκη

Λόγω των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2012) και οι οποίες θα καταλήξουν στο ΥΜΑΘ, η έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913» που φιλοξενείται στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό.
Η έκθεση θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στις 9 το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2012.

Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών: "Πανελλαδική απεργία στις 15η Νοέμβρη"

Η σημερινή κυβέρνηση κάνει κοινωνική πολιτική, εκμεταλλευόμενη την ανέχεια και το αδιέξοδο που έχει η ίδια φέρει στους λειτουργούς υγείας. Οι οφειλές των παρελθόντων ετών και οι υποσχέσεις για τακτική εξόφληση των οφειλών του νέου ασφαλιστικού φορέα, οδήγησαν τους περισσότερους να συνάψουν συμβάσεις και έτσι να βρεθούμε εγκλωβισμένοι. Παράλληλα η κυβέρνηση παρέχει τα ελάχιστα στους ασφαλισμένους, χωρίς να δαπανά τα χρήματα που έχει ήδη παρακρατήσει και προχωρά σε νέα περικοπή των παροχών, θεσμοθετώντας και την συμμετοχή του ασθενή. Για μας είναι ξεκάθαρο ότι η υγεία είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα! 

Δήλωση Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

"Καλούμε το λαό να προχωρήσει σε συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά γενικότερα στο σύστημα. Αυτή είναι η καλή αρχή για να οργανωθεί η αντεπίθεση που πρέπει να καταλήξει στην κατάργηση των μονοπωλίων, στην απεμπλοκή από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή την αποδέσμευση. Οποιαδήποτε άλλη λύση που προτείνεται είναι εντός των τειχών."

Πρόσκληση Ανεξάρτητων Ελλήνων για διαδήλωση κατά των μέτρων

Αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 στις 17:00 οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τους πολίτες σε προσυγκέντρωση στους Στύλους Ολυμπίου Διός και στη συνέχεια στην πλατεία Συντάγματος ώστε μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουμε κατά της ψήφισης των μέτρων.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ.: "Τολμήστε το ΝΑΙ στο ΑΥΡΙΟ"




Η γενιά μας απεχθάνεται το λαϊκισμό. 
Πείτε όχι στα εύκολα
λόγια και επιλέξτε το δρόμο της δουλειάς και της Ευρώπης. 
Δώστε μας την ευκαιρία να δώσουμε μάχες 
για ένα καλύτερο μέλλον. 
Τολμήστε το ΝΑΙ στο ΑΥΡΙΟ.

Τα μονόπρακτα «Πρόταση γάμου», «Αρκούδα» και «Επέτειος» του Τσέχωφ στο Πολύκαστρο




Τρία κωμικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ την «Πρόταση γάμου», την «Αρκούδα» και την «Επέτειο» από τη Θεατρική Ομάδα «Πολιτεία Θεάτρου», παρουσιάζουν το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Παιονίας, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου. 

Ούτε ένας ούτε δύο... 500 αλλεπάλληλοι οργασμοί σε μια μέρα

Αυτό πια δεν είναι ευλογία. Αυτό είναι μαρτύριο. Ο λόγος για μια 30χρονη Αγγλίδα η οποία εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης μπορεί να έχει μέχρι και 500 οργασμούς σε 24 ώρες. Δηλαδή έχει 20 οργασμούς την ώρα. Με απλά λόγια αυτό που πολλές γυναίκες ονειρεύονται σαν ιδανική κατάσταση, για εκείνη έχει γίνει βασανιστήριο...

Βράβευση αριστούχων μαθητών και μαθητριών από την Eurobank

Στηρίζοντας έμπρακτα την Παιδεία για 10η συνεχή χρονιά, η Eurobank βράβευσε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στη Βέροια, τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». 

Συνελήφθη για χρέη 163.706,61 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (06.11.2012) το πρωί, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 64 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 163.706,61 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης για Άνδρες με Νοητική Στέρηση, ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «Κούρος»

Με τη συμμετοχή οχτώ (8) αθλητών και την ταυτόχρονη παρουσία του φυτωρίου της ομάδας, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης για Άνδρες με Νοητική Στέρηση, ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «Κούρος». 

«Δώσε ζωή στο ποδήλατο, Ανάσα στο περιβάλλον» από το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης (World Days of Action 2012) το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς ως μέλος των Eco Schools πήρε μέρος οργανώνοντας μια δράση με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας και τη στήριξη του Περιβάλλοντος. Με σύνθημα «Δώσε ζωή στο ποδήλατο, Ανάσα στο περιβάλλον» παιδιά και μεγάλοι με τα ποδήλατά τους μαζεύτηκαν στην Πλατεία Ειρήνης, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και συμμετείχαν σε μια ποδηλατική βόλτα στους δρόμους της πόλης μας.

Με τέσσερις αθλητές του συμμετέχει ΓΑΣ Κιλκίς στον 30ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο

Στον 30ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη ,θα λάβουν μέρος οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαρίδης , Λαζαρος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Νικολαίδης.

Πρόσκληση σε αγώνες πάλης στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευρωπού

Ανοικτή επιστολή Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. προς τους πολίτες


Το ιερό έπιπλο του Έλληνα...

Της Βούλας Ιωαννίδου
Τυχαίο δε νομίζω;
Λίγο η κούρασή μας, λίγο η ξεκούρασή μας, λίγο το "άραγμα", λίγο η σπαρίλα μας.... ο καναπές έγινε ένα με την ύπαρξή μας!! Βλέπουμε τηλεόραση αραχτοί, στον καναπέ, για να μπορούμε ν΄αφομοιώνουμε καλύτερα. Τρώμε στον καναπέ σε δίσκο, λες κι έχουμε βγει την προηγούμενη μέρα από την εντατική.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: "Να αναβαθμισθεί ο ρόλος του Σχολικού Συμβούλου Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων της Τ.Ε.Ε."

Ο Σχολικός Σύμβουλος δημιουργήθηκε ως θεσμός το 1982, αποβλέποντας όχι στο να αντικαταστήσει απλώς το θεσμό του «επιθεωρητή», αλλά να αναβαθμίσει ποιοτικά το παιδαγωγικό και διδακτικό έργο και να γίνει εμπνευστής και εκφραστής ενός νέου πνεύματος με το οποίο οι εκπαιδευτικοί να διαπαιδαγωγούν τη νέα γενιά σε μια σύγχρονη και δημοκρατική παιδεία (Καραγιώργος 1994). 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Με το Πάικο να φοράει την πιο όμορφη φορεσιά του και με τους ήχους των Χάλκινων της Γουμένισσας ολοκληρώθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου. Περισσότεροι από 200 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον αγώνα. Η τοπική κοινωνία στήριξε και φέτος την προσπάθεια των διοργανωτών.