Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ελληνική βραδιά στο Sisters αύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


Περίπου 4000 ευρώ η αξία των κλεμμένων

Από ώρα 20:00΄ της 07-11-2012, έως ώρα 07:45΄ της 08-11-2012, στο Πλατύ Ημαθίας, άγνωστος-οι δράστες εισήλθαν στο λογιστήριο της εταιρείας «ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Πλατύ Ημαθίας και αφαίρεσαν ένα laptop μάρκας ACER, ένα laptop μάρκας SAMSUNG, ένα laptop μάρκας HP, το οποίο είχε μέσα ένα στικάκι USB που περιείχε το κλειδί του προγράμματος για μικροσυσκευασίες και μία φωτογραφική μηχανή μάρκας OLYMPUS. Σύμφωνα με δήλωση παθόντα το κόστος της κλοπής ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 4.000€ περίπου.

Χρήστος Ζώης: «Εκεί που δεν υπάρχει ντροπή ας υπάρχει τουλάχιστον σιωπή»


Δήλωση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστου Ζώη για τις δηλώσεις Σαμαρά και Στουρνάρα:
«Από τη χθεσινή πικρή διαδικασία προσπερνούμε την αισιόδοξη, λόγω καθήκοντος, δήλωση του κ. Πρωθυπουργού περί ανάκαμψης και κρατούμε την αποκάλυψη – πρόκληση του κ. Στουρνάρα ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, λες και οι Έλληνες, που υφίστανται δυόμιση χρόνια τώρα τις συνέπειες των παράλογων μνημονιακών πολιτικών, δεν ζουν στον «παράδεισο» της ύφεσης και της ανεργίας. Εκεί που δεν υπάρχει ντροπή ας υπάρχει τουλάχιστον σιωπή.

Το Σάββατο δωρεάν διανομή βιολογικών ακτινιδίων στη Θεσσαλονίκη

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών ΒΙΟΑΓΡΟΣ- μέλος του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων – και το 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις της 5ης Κοινότητας Θεσσαλονίκης στην οδό Β. Όλγας 162 & 25ης Μαρτίου: 

Συνελήφθη 28χρονος για χασίσι

Συνελήφθη σήμερα (08.11.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης Πιερίας, ένας ημεδαπός 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο προαναφερόμενος εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

"Υπέρογκες οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του δήμου Παιονίας"

Του Χρήστου Δραγανίδη
Με τις αυξήσεις που φτάνουν μέχρι και 50% στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτοφωτισμού, όπως στο δημοτικό διαμέρισμα Γουμένισσας, η διοίκηση Λαπόρδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο προχειρότητας, αναλγησίας και διοικητικής ανεπάρκειας, με πρόσχημα το επιπλέον κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων στο σκουπιδότοπο των Γιαννιτσών και θέλοντας να καλύψει την παντελή έλλειψη πρόβλεψης, προετοιμασίας και οργάνωσης. 

Θα καθυστερήσει η εκταμίευση της δόσης

Ακόμη και μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου αλλά και την επικείμενη έγκριση του προϋπολογισμού, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει την άμεση εκταμίευση της επόμενης δόσης, αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα.

Αντίστροφη μέτρηση για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Με τέσσερις αθλητές συμμετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς

Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Μεσοπρόθεσμο: Η επόμενη μέρα για Δημόσιο και ΟΤΑ

Απολύσεις τουλάχιστον 2.000 υπαλλήλων εντός του 2012, κυρίως, από τις κατηγορίες των ΥΕ και ΔΕ που έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ αλλά και πειθαρχικά ελεγκτέων, καθολική εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου σε ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις ΟΤΑ αλλά και «τσεκούρι» στις αντιμισθίες των αιρετών, καθώς και μείον 50% στους μισθούς στελεχών Επιχειρήσεων ΟΤΑ, επιτροπεία στους «κόκκινους» δήμους και απαγόρευση προσλήψεων στους δήμους μέχρι το 2016, πλην των νησιωτικών επιβάλει για το Δημόσιο και την Αυτοδιοίκηση το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016 (ΜΠΔΣ) που ψηφίσθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Βουλή. Επιπλέον, περιλαμβάνει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια των δήμων με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

Τοπική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ στην Παιονία


Το Σάββατο 03/11 πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ Παιονίας για την ανάδειξη τοπικής Επιτροπής Δήμου Παιονίας. Την εισήγηση έκανε ο Χρήστος Λάσκος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ο οποίος σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα κάνοντας σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση, η οποία πιστή στις μνημονιακές πολιτικές βουλιάζει στην φτώχεια και την ανασφάλεια ολόκληρη την κοινωνία. 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων 2012 στο Κιλκίς

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΤΕΧΝΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Ομιλία -συζήτηση με θέμα: «Το δράμα του χρέους και πως θα σωθούμε»
Ομιλήτρια:Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, καθηγήτρια Οικονομικών και π. Πρύτανις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
ΑΙΘΟΥΣΑ “Μ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ” ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΩΡΑ 7.30 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
Συναυλία χορωδίας και παρουσίαση χορευτικού συγκροτήματος του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΩΡΑ 6 μ.μ.

Στην ψηφιακή εποχή η Βόρεια Ελλάδα από 14 Δεκέμβρη

Διακόπτεται η εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος με αναλογική τεχνολογία από το κέντρο ψηφιακής εκπομπής «Χορτιάτης» της Θεσσαλονίκης από τις 03:00 της 14ης Δεκεμβρίου 2012 σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: 2691/Β´/4-10-2012) των Υπουργείων Επικρατείας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται - Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μ.Ανδρουλάκης - Θέμα ηγεσίας θέτει ο Λοβέρδος με επιστολή καταπέλτη - 6 βουλευτές διέγραψε ο Βενιζέλος

- “Δεν πάω στο ΣΥΡΙΖΑ” λέει ο Μ. Ανδρουλάκης
- Ο Α. Λοβέρδος ζητά σύγκληση της Κ.Ο. μετά τον προϋπολογισμό
- Μέσα σε 24 ωρες το ΠΑΣΟΚ μετρά 7 απώλειες

Με πουλόβερ που ξηλώνεται μοιάζει το ΠΑΣΟΚ καθώς οι απώλειες στην Κ.Ο. διαδέχονται η μια την άλλη.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ: «Μόνο με τολμηρές αλλαγές στον Αναπτυξιακό νόμο θα υλοποιηθούν επενδύσεις στην Ελληνική περιφέρεια»

"Με αφορμή τη διαβούλευση επί του κειμένου του σχεδίου νόμου με τίτλο: «Διαμόρφωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις», ο ΣΒΒΕ θεωρεί ότι η παρούσα εξαιρετικά δύσκολη χρονική συγκυρία απαιτεί την ανάληψη τολμηρών, καινοτόμων και ρηξικέλευθων κυβερνητικών αποφάσεων και πρωτοβουλιών για την ανάταξη της πραγματικής οικονομίας, την επιβίωση των υφιστάμενων επιχειρήσεων και τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων θέσεων εργασίας. 

«Νέα Ελλάδα» ονομάζεται το κόμμα του Μίκη

Ένα νέο κόμμα γεννιέται το προσεχές διάστημα και οι δημιουργοί του φιλοδοξούν να έχει ως μπροστάρη τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο νέος κομματικός σχηματισμός πιθανότατα θα λέγεται «Νέα Ελλάδα» (αν και αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί). Ο πυρήνας του κόμματος θα είναι οι διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα, ενώ οι ίδιοι θέλουν διακαώς τον Μίκη ως πραγματικό ηγέτη τους.

Εκλογές στην Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων

Στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης στην Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ε.Δ.Δ.Υ). 
Η Ένωσή μας έχει πανελλήνια διάρθρωση και αριθμεί περίπου 1100 μέλη. Εκπροσωπεί τα συμφέροντα (θεσμικά και οικονομικά) των δασολόγων δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται στο Δημόσιο (Υπουργεία, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις , Ο.Τ.Α ) και έχει πολύ σημαντική και τεμηριωμένη παρουσία σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής εξουσίας (επιτροπές Βουλής) και συνεπή διαχρονικά συνδικαλιστική δράση.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης


Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο.Κ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προσφορά αθλητικού υλικού και της εύχεται επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ας μπει τώρα φρένο στην ασυλία των υπαλλήλων της Βουλής

Γράφει ο Δημήτρης Παυλακούδης*
Κι όμως υπάρχουν φορές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!Θες να μη μιλήσεις,θες να αφήσεις το μυαλό σου σε αγρανάπαυση ,έστω και λίγων ωρών, όμως μα τω Θεώ δε σ’αφήνουν! Να θες ν’αγιάσεις και να μη μπορείς! 
Χτες όλη η χώρα είχε στραμμένη την προσοχή της στο ελληνικό κοινοβούλιο.Θα περάσουν ή όχι τα μέτρα; Θα μπει σε ισχύ το μνημόνιο 3 ή όχι;

Παρουσίαση του βιβλίου “Η δίεση των όντων” στον πολυχώρο “Ανατόλια”

Τα βιβλιοπωλεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΕΝΕΚΕΝ θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της Εμμανουέλας Αγγουράκη με τίτλο: «Η δίεση των όντων» αύριο, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 7.00 μ.μ. στον πολυχώρο του Οργανισμού «Ανατόλια» Δημητρίου Γούναρη 39, Καμάρα
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Σωκράτης Δεληβογιατζής, καθηγητής Φιλοσοφίας, Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ, Όμηρος Ταχμαζίδης, συγγραφέας, Γιάννης Τσιτσίμης, συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Γιαννόπουλος, συγγραφέας, εκδότης Περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ.
Απαγγελία ποιημάτων: Τάσος Πανταζής, ηθοποιός ΚΘΒΕ.
Είσοδος ελεύθερη

Σχολική θεατρική παράσταση με τίτλο «Το Καφενείο η Ελλάς»

Η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 17ης Νοεμβρίου 1973 θα ανεβάσει το θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Το Καφενείο η Ελλάς», μια θεατρική διασκευή του καθηγητή του Γυμνασίου μας κ. Θεόφιλου Γουλτίδη. Η παράσταση θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 11:30 το πρωί για τους μαθητές του Σχολείου μας και στις 08.30 το βράδυ για το κοινό του Κιλκίς.

Δράση κατά της άδικης αύξησης της τιμής του πετρελαίου

Μετά την συνάντηση των Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 13-14 Οκτ 2012 στα Πορόια του Νομού Σερρών αποφασίστηκε από κοινού η οργάνωση και συμμετοχή σε παράλληλη δράση κατά της άδικης αύξησης της τιμής του πετρελαίου. 

6ος διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού για την Ονειρούπολη Δράμας

Για όλα τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά  Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσ’ της κλότσο να γυρίσει παραμύθι ν’ αρχινήσει.
Μια φορά κι έναν καιρό σ’ έναν τόπο όμορφο και ξεχωριστό δημιουργήθηκε μια πόλη μαγική, φερμένη θαρρείς από ένα υπέροχο όνειρο, βγαλμένη από ένα απίθανο παραμύθι, την Ονειρούπολη.

Μπόλαρης: "Ο Αγώνας συνεχίζεται"

"Η απόλυτη ασυνέπεια με τις προεκλογικές δεσμεύσεις στις διπλές εκλογές, που προκάλεσε ο κ. Σαμαράς.
Η απόλυτη ασυνέπεια με την συμφωνία των τριών κομμάτων για τη συγκρότηση της παρούσας κυβέρνησης.
Η υιοθέτηση των νεοσυντηρητικών υφεσιακών πολιτικών γερμανικής κοπής και έμπνευσης που εξοντώνουν την ελληνική μεσαία τάξη δεν μπορεί να έχει την έγκρισή μου. Δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω ναι.

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για το πολυνομοσχέδιο

Συνάδελφοι
Τα μέτρα της συγκυβέρνησης, ΕΕ, τρόικας είναι σφαγείο για κάθε εργατοϋπάλληλο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η αντιλαϊκή επιδρομή τσακίζει συθέμελα ότι εργατικό δικαίωμα είχε θεμελιωθεί και απομείνει μέχρι σήμερα! Λεηλατούν κάθε εισόδημα, κάθε πλευρά της ζωής της λαϊκής οικογένειας!

Συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί για κλοπές

Στις 07.11.2012 το πρωί συνελήφθησαν στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο υπήκοοι Γεωργίας 22 και 37 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν δύο οικίες στα Γιαννιτσά από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και τρίτη οικία, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της και τράπηκαν σε φυγή. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρυσαφικά, τμήμα των οποίων αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους, (2) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (225) Ευρώ, (2) δολάρια Η.Π.Α., καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Τούμπαρε η καρότσα και σκοτώθηκε 70χρονος

Την 07.11.2012 το απόγευμα, στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λόφου – αγίου Σπυρίδωνα, ο γεωργικός ελκυστήρας με έμφορτη καρότσα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Πιερίας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή υλικού της Δ.Ε.Η. στο Βαπτιστή Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (07.11.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο Υπήκοοι Βουλγαρίας 21 και 37 ετών για κλοπή υλικού της Δ.Ε.Η.
Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή στο Βαπτιστή Κιλκίς, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να κατέχουν (3) μπάρες χαλκού και (100) μεταλλικά ελάσματα τα οποία αποτελούν τμήματα μετασχηματιστή, τον οποίο αφαίρεσαν από κολώνα της Δ.Ε.Η.

Επιστολή Γκουντενούδη προς Χαρακόπουλο για τα προβλήματα των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Ο Νόμος 4056/2012 που ρυθμίζει θέματα κτηνοτροφίας & κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων πιστεύαμε και ελπίζαμε ότι θα επιλύσει όλα τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και δη των πρόχειρων και μη πρόχειρων εγκαταστάσεων.
Πράγματι το άρθρο 13 του Ν.4056/2012 τροποποιούσε την παρ.5 του άρθρου 2 του Ν. 998/1979 και καθόριζε συγκεκριμένη διαδικασία έκδοσης της άδειας εγκατάστασης από τον αρμόδιο Δασάρχη για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στα δάση και γενικά σε δασικές εκτάσεις. 

Γερμανικός Τύπος: "Ο κίνδυνος χρεοκοπίας έχει αποσοβηθεί"

Τα περισσότερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σήμερα στην ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο επί του πολυνομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Φοροτεχνικών νομού Κιλκίς

Στις 2 Νοεμβρίου 2012, εξελέγη το νέο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Ν.ΚΙΛΚΙΣ), το οποίο στη συνεδρίαση της 7/11/2012 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

Ποδηλατική εκδρομή στο Πάικο

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνει ποδηλατική εκδρομή στο Πάικο.
Όσα μέλη και φίλοι του συλλόγου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην ομάδα μας στο facebook www.facebook.com/groups/kilkisbike

Εντυπωσιακή εμφάνιση των Αθλητών του Άθλου Κιλκίς στους αγώνες TAE KWON DO στα Γιαννιτσά

Στις 4/11/2012 πραγματοποιήθηκε Φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAE KWON DO (W.T.F.) στον παλαιό Μυλότοπο στα Γιαννιτσά. Η συμμετοχή του Φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την ολοήμερη διάρκεια των αγώνων από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε από το Νομό Κιλκίς ο Αθλητικός Σύλλογος Athlos Fight Club με είκοσι δυο Αθλητές. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από πέντε ετών και άνω.

Παναγιωτακόπουλος: «Ο κύκλος έκλεισε»

Ο κύκλος έκλεισε. Όλοι έκαναν το «καθήκον» τους. Η χώρα να υποθέσω ότι «σώθηκε»!
Για άλλη μία φορά οι κυβερνώντες εξάντλησαν το μένος τους στον απλό κόσμο, στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.  Γρήγορα θα αποδειχθούν κούφια λόγια τα περί τελευταίων μέτρων, περί ανάκαμψης και επανεκκίνησης της οικονομίας. Όπως αποδείχθηκαν πλάνη τα υπεσχημένα των προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως αποδείχθηκαν ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου κοντά στους Τρίτεκνους Κιλκίς

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση αρκετών Τριτέκνων  γονέων στην πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς για την ίδρυση του νεοσύστατου Συλλόγου Τριτέκνων της πόλεως του Κιλκίς. 

Ευχαριστήριο μαθητών Γ΄ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς


Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, την ημέρα του καθορισμένου περιπάτου τους στις 2 Νοεμβρίου 2012, επισκέφτηκαν την «Πινακοθήκη» της Τέχνης και τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «Ειδήσεις» στο Μεταλλικό. Ευχαριστούμε θερμά τον εκδότη της εφημερίδας « Ειδήσεις», κ. Τερζενίδη Κώστα, τους εργαζόμενους της εφημερίδας, και την κ. Πάγκου Κική, πρόεδρο του Συλλόγου «Τέχνη», για την προθυμία τους να ξεναγήσουν τα παιδιά στους αντίστοιχους χώρους και να συζητήσουν μαζί τους.

Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης, σήμερα: 100 χρόνια Θεσσαλονίκη


Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Αθήνα

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποίησε μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδρομή στην Αθήνα το διήμερο 3-4/11/2012. Μία εκδρομή μικρής διάρκειας, αλλά γεμάτη δραστηριότητες και επισκέψεις σε Μουσείο Ακρόπολης, Μουσείο Μπενάκη και Μουσείο Ιστορίας της Ελληνικής Ενδυμασίας (Λύκειο Ελληνίδων Αθηνών, Δημοκρίτου 7, Κολωνάκι).

Τον συνέλαβαν για χρέη 627.633,58 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (07.11.2012) το πρωί, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης Πιερίας, ένας ημεδαπός 41 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα από 04.09.2009 έως 20.01.2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 627.633,58 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ. και 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Έπιασαν δύο άτομα, με ναρκωτικά φάρμακα χωρίς συνταγή

Στις 07/11/2012 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη των Γιαννιτσών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 48 και 36 χρονών, για κατοχή 49 δισκίων ναρκωτικού φαρμάκου για τα οποία δεν διέθεταν την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ενώ είπαν «ΝΑΙ» με κομμένη την ανάσα – Σύγκρουση μέσα και έξω από τη Βουλή·Όλο το παρασκήνιο της ψηφοφορίας – ΝΑΙ: 153, ΟΧΙ: 128. Παρών: 18 – Αντώνης Σαμαράς: «Η πιο κρίσιμη απόφαση εδώ και 37 χρόνια»·Απεργίες στα ΜΜΜ και σήμερα – Φρένο σε τραμ, Μετρό και Ηλεκτρικό! – Αρχίζουν και διακοπές ρεύματος – Και διαδηλώσεις με τα φορτηγά
ΑΥΓΗ ·Κρέμονται στους 153 – πέφτουν στον λαό – Η λαοθάλασσα στο Σύνταγμα πνίγει την κυβέρνηση του Μνημονίου·Διαγραφή – καταλύτης εξελίξεων στο χώρο του ΠΑΣΟΚ – Του Κώστα Σκανδαλίδη·Γιατί κατεβήκαμε στο Σύνταγμα – Διαδηλωτές μιλούν στην «Αυγή»

O Βενιζέλος διέγραψε Σκανδαλίδη, Γκερέκου, Μπόλαρη, Κασσή, Παραστατίδη και Κουτσούκο

Ζοφερή νύχτα για το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα, καθώς, έπειτα από την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε πράξη την προειδοποίησή του και, μόλις ένα λεπτό μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, προχώρησε σε διαγραφές έξι στελεχών που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή και δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα.

Νόμος το Μνημόνιο ΙΙΙ με 153 ψήφους έπειτα από μία εκρηκτική ημέρα στη Βουλή

Με ψήφους 153 υπέρ, 128 «όχι» και 18 «παρών» υπερψηφίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το πολυνομοσχέδιο με τα νέα επώδυνα μέτρα, έπειτα από 14ωρη θυελλώδη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και εν μέσω κινητοποιήσεων πολιτών και σωματείων έξω από το Κοινοβούλιο.