Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΚΚΕ: "Όλοι και όλες στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012"

"Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου - κυβέρνησης - ΕΕ. Οργανώνουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουμε στον εορτασμό του Πολυτεχνείου και στην συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις 17 Νοέμβρη και ώρα 10:30 πμ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ. 

Σεμινάριο με θέμα, «Τεχνικές που προάγουν την αρμονική συνεργασία μέσα στο σχολικό οργανισμό»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς , Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 02, Δρ. φιλ. Γεώργιος Μανωλίδης προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το: 

Κατάληψη έως και την ερχόμενη Δευτέρα στο δημαρχείο Κιλκίς

Το κτίριο του Δημαρχείου έχουν καταλάβει από σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Κιλκίς τόσο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το μέτρο της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων, δηλαδή των επικείμενων απολύσεων, όσο και για να μην καταστεί δυνατή η αποστολή στο αρμόδιο Υπουργείο των ονομάτων όσων υπαλλήλων επηρεάζονται από τις ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής. 

Ο Δήμαρχος Παιονίας στα Ρύζια

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Παιονίας, στους οικισμούς του Δήμου, το απόγευμα της Παρασκευής 8-11-2012 πραγματοποιήθηκε «Λαϊκή Συνέλευση» στα Ρύζια. 

Τον έπιασαν με 340 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθη σήμερα (15.11.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 57 ετών για ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (340) γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ψήφισμα εργαζομένων Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς

Οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, με ομόφωνο ψήφισμά τους, δηλώνουν ότι συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα των εργαζομένων Δημοτικών υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΟΤΑ)και στηρίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους. Οι συμβασιούχοι των προγραμμάτων έχοντας βιώσει τα τελευταία 12 χρόνια την εργασιακή ομηρία, γνωρίζουν καλά πως το δικαίωμα για εργασία, δεν έχει χρώμα, ούτε καθορίζεται από «πελατειακές» σχέσεις. 

ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Ποιος κυβερνά αυτήν την Χώρα;"

"Ο εντεταλμένος της Γερμανικής Καγκελαρίας στην Ελλάδα κ. Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ, με απύθμενο θράσος ισχυρίσθηκε πώς 3.000 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας, κάνουν τη δουλειά 1.000 εργαζομένων στη Γερμανία. Με τον τρόπο αυτό απάντησε στο σχέδιο διαθεσιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων που έχει θέσει σε εφαρμογή η συγκυβέρνηση. 

Καταλήψεις στα δημαρχεία του νομού από τους εργαζόμενους

Κατάληψη όλων των υπηρεσιών του Δήμων Κιλκίς – Παιονίας για την Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα 15,16 και 19/11/12 που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή στοιχείων στο Υπουργείο, αποφάσισε η σημερινή γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις επικείμενες "απολύσεις" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Διπλό μαχαίρι σε εφάπαξ και αποζημιώσεις! - Ποιοι χάνουν ως και 45%

- Μετά το “κούρεμα” κάποιοι χάνουν το μισό εφάπαξ λόγο ... φόρου
- Θα μπει φόρος ως και στις αποζημιώσεις απόλυσης!
- Φόροι ίσοι με αυτούς για τα έσοδα από ενοίκια

Με στόχο άλλο ένα δισεκατομμύριο το χρόνο για το κράτος ακόμη και όσοι χάνουν τη δουλειά του θα πληρώνουν πέναλτι! Θα θεωρείται εισόδημα το γεγονός ότι το κράτος δημιουργεί ύφεση με τις επιλογές του και οι πολίτες χάνουν τη δουλειά τους!

Κοινωνίας Πολιτών ν. Κιλκίς: "Να ξεκινήσει άμεσα το έργο της ανάπλασης του Κήπου Κιλκίς"

"Σε συνεδρίαση της Γενική Συνέλευση  της Κοινωνίας Πολιτών ν. Κιλκίς, συζητήθηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την διαδικασία εκτέλεσης του έργου που αφορά την ανάπλαση της περιοχής του Πάρκου- Κήπου και των όμορων τετραγώνων. 

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Κατά διαβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου – Σίγουρη η δόση των 31,5 δις ευρώ ως το τέλος Νοεμβρίου·Στη Μάλτα σήμερα ο πρωθυπουργός – Νέος κύκλος επαφών του για τη διετή επιμήκυνση κ. α.·Ο Τσαρλς Νταλάρα, μιλώντας στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών: «Περισσότερη ανάπτυξη και λιγότερη λιτότητα χρειάζεται η Ελλάδα»
ΑΥΓΗ ·Με ύφεση 7,2% -Μας γύρισαν στο ΑΕΠ της δραχμής·Δοκιμάζεται η συνοχή της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό·Διαθεσιμότητα – Βαθαίνει το ρήγμα δήμων – κυβέρνησης