Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ προς τη Βουλή

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βρέθηκαν σήμερα δίπλα στους εργαζόμενους της Τοπική Αυτοδιοίκησης και συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποίησαν προς την Βουλή. Εξέφρασαν για άλλη μια φορά την συμπαράστασή τους στους εργαζομένους, που αντιστέκονται στις «τυφλές» απολύσεις που προωθεί η κυβέρνηση καθώς και στην περαιτέρω υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εσωτερικών Γιάννη Κουράκο, τον Γραμματέα Οργανωτικού Χρήστο Λύτρα, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Αθανάσιο Μπέλτσο και τον Γραμματέα Συνδικαλισμού Νίκο Δρίτσα.

Σε ποιους αλλοδαπούς επιτρέπεται η έξοδος και η είσοδος στην Ελλάδα

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του κ. Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό τη διευκόλυνση των αλλοδαπών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και υπάγονται στις ρυθμίσεις του άρθρου 11 παρ. 4 του Ν. 3386, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 4 του Ν.4018/2011 επιτρέπεται κατά το από 09-11-2012 μέχρι 31-12-2013 χρονικό διάστημα, η έξοδος και επανείσοδος τους στην Ελλάδα για να επισκεφθούν τη χώρα τους, εφόσον έχουν αναχωρήσει από τη χώρα μας εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος. 

Τον τσίμπισαν με μεγάλη μπάζα ναρκωτικών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών Κατερίνης, πέτυχαν σήμερα (20.11.2012) το πρωί, τη σύλληψη ενός ημεδαπού 43 ετών, για κατοχή, διακίνηση και προμήθεια ναρκωτικών. 

Το θηρίο είχε προσωπικά δεδομένα από 9000,000 πολίτες

«Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση των νομικών διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Επιτέλους πράσινη ανάπτυξη: 71% περισσότερα δενδρύλια χασισιού φέτος σε σχέση με πέρυσι

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, έχουν καταφέρει τη φετινή χρονιά σημαντικά πλήγματα στα κυκλώματα καλλιέργειας, διακίνησης και εμπορίας κάνναβης, σε όλη τη χώρα. 

Η δικτατορία των «έκτακτων» νομοθετικών πράξεων…

Του Θύμιου Παπανικολάου Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές ότι αυτή η κυβέρνηση κλιμακώνει και επιταχύνει τις πραξικοπηματικές διαδικασίες του δικτατορικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ: Του ΓΕΝΙΚΟΥ «γύψου», μιας ΑΝΟΙΚΤΗΣ και ΩΜΗΣ δικτατορίας…

Τον συνέλαβαν για χρέη 111.312,25 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (20.11.2012) το πρωί, στην Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός 41 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 111.312,25 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για την Ανασύσταση του κινήματος

Το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς κατά την συνεδρίαση του την Κυριακή 18/11, στην οποία συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η πορεία της Ανασύστασης, καθώς και διαδικαστικά προσυνεδριακά θέματα, αποφάσισε την πραγματοποίηση Νομαρχιακής Συνέλευσης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με θέμα τη σύσταση νέων Δημοτικών Οργανώσεων του Κινήματος.

Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι του Κιλκίς έως και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, σε συνεδρίασή του χθες, 19 Νοεμβρίου 2012, αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους έως και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία των Ελληνορθόδοξων του Λιβάνου, εναντίον της Τουρκικής ταινίας "1453"

Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης.

Η Νέα Δημοκρατία "Στήριξε" τον Σύλλογο Πολυτέκνων ν. Κιλκίς

Με την παράδοση ρουχισμού, στον πρόεδρο του συλλόγου πολυτέκνων Ν. Κιλκίς, ολοκληρώθηκε η δράση "Στηρίζω" από την Νέα Δημοκρατία.


«Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκιπα» στην Αξιούπολη

Ένα παραμύθι ενηλικίωσης, μια αλληγορία, για μεγάλους μικρούς (παιδιά) και μικρούς μεγάλους (ενήλικες). Ο μικρός πρίγκιπας φεύγει από τον πλανήτη του που έχει το μέγεθος ενός σπιτιού, για να γνωρίσει τον κόσμο και να πλουτίσει τις γνώσεις του.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων σε Θράκη, Κιλκίς, Χαλκιδική το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η Χαλκιδική, το Κιλκίς, η Ροδόπη και ο Έβρος διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια καταστροφής του τόπου μας. Θα δηλώσουμε για άλλη μια φορά την πρόθεσή μας να προστατέψουμε το περιβάλλον μας και να διασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για τα παιδιά μας.
Ο ορυκτός πλούτος χαρίζεται σε πολυεθνικές και ντόπιους μεγαλοεργολάβους χωρίς το παραμικρό όφελος για το ελληνικό δημόσιο,
Οι Έλληνες πολίτες θα επωμιστούμε μόνο τις συνέπειες: Περιβαλλοντική καταστροφή, εξαφάνιση των υπαρχόντων οικονομικών δραστηριοτήτων, αρπαγή της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης στο μέλλον, εξαναγκασμός σε μετεγκατάσταση, προσβολή της υγείας μας.
Σας καλούμε να συμμετέχετε σ΄ αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (11:00-11:30).
Παράδοση κοινού ψηφίσματος στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει πορεία.

Επίκαιρη ερώτηση της Ειρήνης Αγαθοπούλου για τις σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων

Χθες το απόγευμα συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα τις σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στη χώρα. Η βουλευτής επεσήμανε την αδυναμία του Υπουργείου να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενός αξιόπιστου δελτίου τιμών, με αποτέλεσμα το πέμπτο στη σειρά δελτίο, λόγω των επανειλημμένων τραγικών λαθών του, να επιδεινώνει την κατάσταση στο χώρο του φαρμάκου, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. 

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 20Νοεμβρίου 2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Στη Θεσσαλονίκη έκλεψε, στο Κιλκίς τον έπιασαν

Στις 19.11.2012 το βράδυ συνελήφθη στο Κιλκίς, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, 35χρονος αλλοδαπός, διότι την 18.11.2012 το μεσημέρι αφαίρεσε από περιοχή της Θεσσαλονίκης μία τσάντα 44χρονου ημεδαπού που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ζευγάρι γυαλιά. Στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με ορόσημο την ημερομηνία καταβολής της δόσης – Συμφωνία για τα επόμενα βήματα – Συγκροτείται διακομματική επιτροπή για τον καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης·Αν δεν πετύχουν τους στόχους τους… - Έρχονται νέοι φόροι από τους Δήμους·Έως το 2014- 22.000 απολύσεις ζητά τώρα η Τρόϊκα – Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο , απαντά η κυβέρνηση
ΑΥΓΗ ·Φορτώνουν τη χρεωκοπία στους πολίτες – Φορολογούμενοι, δημότες, Υγεία και Παιδεία καλούνται να πληρώσουν εκ νέου τις «αστοχίες» των Μνημονίων με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που προώθησε η κυβέρνηση, παρακάμπτοντας τη Βουλή·Θρίλερ σήμερα στο Eurogroup λόγω της κόντρας ΔΝΤ- Βερολίνου·»Οικοδομούμε μαζί με τον λαό το νέο κόμμα»- Κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους πολίτες

Πορεία διαμαρτυρίας δημοτικών υπαλλήλων Κιλκίς

Πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κιλκίς -Παιονίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, αλλά και να γνωστοποιήσουν τα καθέκαστα στον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης στην τοπική κοινωνία.