Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Με πορεία ξεκίνησε η «εβδομάδα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού»



Μαζική ήταν η συμμετοχή στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση χρυσωρυχείων στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ήταν η πρώτη μέρα δράσης της «εβδομάδα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού». Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις ενημέρωσης σε Γιάννενα, Αθήνα και Αγρίνιο.

Αυτά είναι τα κλοπιμαία από τη ληστεία στο Μουσείο της Ολυμπίας - Πώς έφτασε η αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης - Φωτό και video



- Ο αρχηγός της σπείρας συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να πουλήσει αρχαίο δαχτυλίδι σε αστυνομικό "πελάτη"
- Οι δράστες είχαν θάψει τα κλοπιμαία σε αγροτική περιοχή δύο χιλιόμετρα από το Μουσείο
- Τρείς συνελήφθησαν, δύο αναζητούνται
- Διαβάστε τις δηλώσεις Δένδια και Τζαβάρα για την εξιχνίαση της υπόθεσης
- Δείτε φωτό και video με τα κλοπιμαία

Τρεις Ελληνες συνελήφθησαν απο την Αστυνομία ως οι δράστες της ληστειας στο μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.

Σε ρόλο επαίτη ο Αντώνης Σαμαράς, λέει η Χρυσή Αυγή

"Η Ελλάς βιώνει μια άνευ προηγουμένου τραγωδία, καθώς ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται καθημερινά, έχοντας γίνει το πειραματόζωο των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Δεν υπάρχει μια Εθνική ηγεσία, η οποία στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής θα διεκδικήσει άμεσα την οριστική διαγραφή του παράνομου χρέους και την επιστροφή στην πραγματική οικονομία και την πρωτογενή παραγωγή."

Συνελήφθησαν στο Κιλκίς δύο άτομα για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (23.11.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας υπήκοος Κοσσόβου 44 ετών και ένας υπήκοος FYROM 27 ετών, που διευκόλυναν την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας έξι μη νόμιμων μεταναστών, από τους οποίους τα δύο είναι ανήλικα παιδιά. 

Από Μαλί, Γαλλία και Σρι Λάνκα οι τρεις διακινητές λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρεις αλλοδαποί 37, 34 και 51 ετών (υπήκοοι Μαλί, Γαλλίας και Σρι Λάνκα αντίστοιχα), που διευκόλυναν την έξοδο δέκα μη νόμιμων μεταναστών από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

“Αν αποτύχουμε στην Ελλάδα θα ρεζιλευτούμε” - Το παρασκήνιο της σύγκρουσης ΔΝΤ - Ευρωζώνης

- Κείμενο εσωτερικής ενημέρωσης του ΔΝΤ φωτίζει τη σύγκρουση με την Ευρωζώνη
-”Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κλωτσήσει αυτό το ντενεκεδόκουτο στο δρόμο”
-”Το πρόβλημα του ΔΝΤ δεν είναι οι Έλληνες, αλλά οι Ευρωπαίοι”

Ενα κείμενο εσωτερικής ενημέρωσης του ΔΝΤ, παραμονές της συνεδρίασης του Eurogroup την περασμένη Δευτέρα “φωτίζει” τη σύγκρουση των δύο πλευρών του Ατλαντικού.

2ο Συναπάντεμαν Ποντιακών Σωματείων σήμερα στο Κιλκίς

Οι τοποτηρητές του Ιβάν

Θέλει να εξασφαλίσει την επυτυχία της επένδυσης του στον “Δικέφαλο”. Ο ρόλος της Μαρίας Γκοντσάρεβα, του Ζερμάν Τσιστιακόφ και του Αλεξάντερ Ραζορέινοφ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων σε Θράκη, Κιλκίς, Χαλκιδική σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη



Το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο καλεί τους κατοίκους του νομού Κιλκίς να συμμετέχουν και να διαδηλώσουν ειρηνικά μαζί με τις Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής - Θεσσαλονίκης και τη Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης - Έβρου Κατά των Χρυσορυχείων, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.