Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

3 από τα οκτώ ονόματα ατόμων που διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Internet

· ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος του Ανδρέα και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής

· ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης του Αντωνίου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής

· ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος του Πέτρου και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1960 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Αθήνα. 

Μπήκαν με την όπισθεν με κλεμμένο φορτηγό σε γουναράδικο και άρπαξαν γούνες αξίας 130.000 ευρώ

Στις 28.11.2012 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Παραλία Κατερίνης, άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει προηγουμένως από τον Κορινό Πιερίας, ενεργώντας οπισθοπορεία, έθραυσαν υαλοπίνακα και ρολό ασφαλείας καταστήματος γουναρικών και αφαίρεσαν 120 γούνες αξίας 130.000€. Το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή μεταξύ Περίστασης και Κορινού Πιερίας. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Εκδήλωση για τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Τομέα από την Δημοκρατική Αριστερά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, οργανώνει εκδήλωση το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 12.30 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κιλκίς, με ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. ΑΘ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Το σήμερα και το αύριο στον  Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Τομέα

Μετά τη συνάντησή του με τον Σαμαρά ο Κουβέλης είπε..

"Είναι προφανές ότι συζητήσαμε για τις αποφάσεις του Eurogroup. Είναι μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Η χώρα παραμένει στην Ευρωζώνη και πορεύεται σταθερά στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που έχει. Βεβαίως, τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις του Eurogroup πρέπει να βρουν και τη συγκεκριμένη προέκτασή τους. Αναφορικά με την αναπτυξιακή διαδικασία η οποία πρέπει να υπάρξει σε σχέση πάντοτε με την ανάγκη να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. 

Μετά τη συνάντησή του με τον Σαμαρά, ο Βενιζέλος είπε...

" Έχουμε τώρα ένα νέο πλαίσιο, μία νέα αφετηρία που πρέπει να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος της πραγματικής οικονομίας, προς όφελος των πολιτών. Γιατί τώρα μόνο η ανάσχεση της ύφεσης και οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης μπορούν να πείσουν τους Έλληνες ότι υπάρχει προοπτική. 

Συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας 14 έως 29 ετών για κλοπές με λεία περίπου 40,000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών σε εργαστήριο κοπής μαρμάρων, σε κατάστημα γεωργικών μηχανημάτων και σε εργοτάξιο και μία περίπτωση κλοπής Ι.Χ. Φορτηγού στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Τσάκωσαν 27χρονο για κλοπές σε σπίτια

Συνελήφθη χθες (27.11.2012) το βράδυ στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 27 ετών, για κλοπές σε σπίτια. 

Συνελήφθη σπείρα τεσσάρων ατόμων και κατασχέθηκαν περισσότερα από 30 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, πέτυχαν χθες (27.11.2012) το απόγευμα, τη σύλληψη ενός ημεδαπού 36 ετών, δύο αλλοδαπών υπηκόων Ουκρανίας 26 και 45 ετών και ενός υπηκόου Γεωργίας 40 ετών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Συνέλαβαν στο Πολύκαστρο Κοσοβάρο για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (27.11.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Κοσσόβου 27 ετών, που διευκόλυνε την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας δύο μη νόμιμων μεταναστών. 

Στιγμιότυπα από την περιφορά της εικόνας των 15 Μαρτύρων, σήμερα στο Κιλκίς


Στον τόπο που γεννήθηκα… Νεοχώρι Ημαθίας !

Γνωρίστε το Νεοχώρι του νομού Ημαθίας μέσα από την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της τηλεόρασης 4Ε! 

Στουρνάρας: "Τίποτα δεν είναι εύκολο"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Ενημέρωσα τους Πολιτικούς Αρχηγούς για το τι έγινε στο Eurogroup. Τίποτα άλλο.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την επαναγορά των ομολόγων, τι θα γίνει κύριε υπουργέ;
Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Θα γίνει επαναγορά ομολόγων.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα συμμετάσχουν και οι Ελληνικές τράπεζες σε αυτήν την προσπάθεια;
Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Θα βγει ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ τις επόμενες ημέρες.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είστε αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά τα θέματα με την επαναγορά ομολόγων; Είναι κάτι εύκολο;
Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Ναι, είμαι αισιόδοξος. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθούμε πάντα.

Βούλγαρος έφερε παράνομα στην Ελλάδα 45.000 κυνηγετικά φυσίγγια

Στις 27.11.2012 το απόγευμα συνελήφθη στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Φορτηγού που έφερε πινακίδες Βουλγαρίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (45.000) κυνηγετικά φυσίγγια χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια εισαγωγής και μεταφοράς. Στο προαναφερόμενο όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με προορισμό την Βουλγαρία και με το οποίο μετέφερε καπνά, είχε εκδηλωθεί νωρίτερα πυρκαγιά. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Του πήραν το πιστόλι κρότου που είχε και τον συνέλαβαν

Στις 27.11.2012 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου-αεριού με μια γεμιστήρα που περιείχε (5) φυσίγγια των 8mm, το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Για ψώνια στα Σκόπια; Έρχονται διόδια

Τη λειτουργία σταθμού διοδίων κοντά στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, με στόχο τον περιορισμό των τακτικών επισκέψεων Ελλήνων στην αγορά των Σκοπίων, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.

Σύσκεψη Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Η Αριστερή Πρωτοβουλία συγκαλεί Σύσκεψη Στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Imperial. 

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΓΗ ·Δέκα καρφιά στον σταυρό της Ελλάδας – Μηχανισμός αναπαραγωγής των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων ο συμβιβασμός Γερμανών – ΔΝΤ για το ελληνικό πρόβλημα·Αλ. Τσίπρας: -Να συζητήσει η Βουλή για το χρέος·Βία μπροστά στα παιδιά – Με τα ΜΑΤ έκοψαν το ρεύμα σε συνοικισμό Ρομά
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Εργασία για 66.930 ανέργους μέσω 14 προγραμμάτων του ΟΑΕΔ- Σήμερα αρχίζει ο κοινωνικός διάλογος για την αντιμετώπιση της ανεργίας ·Βαρυσήμαντο μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά – Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις και ανάπτυξη·Αντώνης Μανιτάκης – Διαθεσιμότητα ή.. απολύσεις – Σαφής προειδοποίηση για εφαρμογή του μέτρου

Φυσικοθεραπευτές: "Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τα αυτονόητα"

Οι φυσικοθεραπευτές της Ελλάδος αναλογιζόμενοι το λειτούργημα και την επιστήμη που υπηρετούν και στην προσπάθεια τους για συνεχή προάσπιση της υγείας των ασφαλισμένων ήταν από τους πρώτους κλάδους που υπέγραψαν την σύμβαση για τη συμμετοχή τους στον νέο οργανισμό (ΕΟΠΥΥ) που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Δυστυχώς όμως οι όποιες προσδοκίες και ελπίδες μας διαψεύστηκαν και τα προβλήματα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς.

Πρωταθλητής Κυπελλούχος Ελλάδος ο Νικολάου Αριστείδης και μετάλλια για τον ΆΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ στο Πανελλήνιο Κύπελο TAE KWON DO στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Στις 23-24-25/11/2012 ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Α Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON DO Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών –Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο ( ΕΛ.Ο.Τ.).

Δωρεάν διανομή τροφίμων από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή τροφίμων από τα αποθέματα της παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους εγγεγραμμένους δικαιούχους του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου. Δικαιούχοι είναι όσοι είχαν κάνει αιτήσεις στον Σύλλογο μας και εγκρίθηκαν από την Δ/νση Γεωργίας – Αγροτικής Ανάπτυξης του Νομού. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6986064006.

Έτοιμος ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Δούκα

Με τους ρυθμούς προπόνησης ν'ανεβαίνουν για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με το Δούκα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας. Άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη κάνοντας την υπέρβαση που θα τους φέρει σε θέση ισχύος στην υπόθεση τετράδα. Παίχτες και προπονητής αναμένουν την στήριξη του κόσμου που θα βρεθεί στο νέο κλειστό το απόγευμα του Σαββάτου βοηθόντας την ομάδα στο δύσκολο έργο της. Τη συνάντηση θα διευθύνουν οι κύριοι Πατιός και Τσιάνας με παρατηρητή τον κύριο Βλάχο.