Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το νέο Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΙΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΑΛΤΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΤΑΜΙΑΣ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΝΕΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΒΟΥΖΙΚΗΣ ΑΙΓΕΑΣ

ΚΚΕ: «Ο Τσίπρας αντιγράφει το ΠΑΣΟΚ»

"Αποτελεί πρόκληση η ομιλία του κ. Τσίπρα. Αντιγράφει ανερυθρίαστα το ΠΑΣΟΚ, που όσο έστριβε πιο δεξιά τόσο πιο πολύ επετίθετο κατά του ΚΚΕ. Τα επιχειρήματά τους δείχνουν την ιδεολογική τους στειρότητα. Ας καταλάβουν ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να υποκύψει στον ευρωενωσιακό μονόδρομο. Δεν πρόκειται να εξαργυρώσει με υπουργεία και θεσούλες τους αγώνες του, το αίμα των αγωνιστών του, την προσφορά του στην εργατική τάξη και στο λαό και να παραιτηθεί από το σοσιαλισμό που είναι αναγκαίος και επίκαιρος."

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ...καταργεί τη θητεία στον ελληνικό στρατό! Ύποπτες προτάσεις

Εκτός τόπου και χρόνου η Κομισιόν και η απόδειξη προκύπτει αβίαστα από τις προτάσεις της για τη μείωση των αμυντικών δαπανών. Μεταξύ άλλων οι Ευρωπαιοι προτείνουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών!!! Δεν λένε όμως κουβέντα για το πως η Ελλάδα θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις!

Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες Αγαθοπούλου Ειρήνης

Δείτε ΕΔΩ

Τέταρτο πόδι στη Χαλκιδική θα κατασκευάσει η El Dorado Gold

Με δελτίο τύπου η El Dorado Gold, η εταιρεία που θα λειτουργήσει στη Χαλκιδική τα μεγαλύτερα μεταλλεία χρυσού στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τα σχέδια της να κατασκευάσει ένα τέταρτο πόδι στην Χαλκιδική. Έτσι, ο νομός θα γίνει ο πρώτος τετράποδος νομός στον κόσμο. Οι επιπτώσεις αυτού του εγχειρήματος αναμένεται να είναι πολυδιάστατες και με πολλούς αποδέκτες, σε κοινωνικό, οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Ο Πανοραμίξ στο Τραταμέντο Κιλκίς


Ναι, πολύ καλά καταλάβατε. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
ο Πανοραμίξ μαγειρεύει για σας το πιο μαγικό φίλτρο.
Έχετε ξενυχτίσει και θέλετε κάτι να σας τονώσει, το Τραταμέντο
ξημερώνει μαζί σας, με τις πιο νόστιμες σπιτικές σούπες.
Κοτόσουπα και πατσαδάκο με τη μυστική μας συνταγή.
Και φυσικά μακαρονάδες και σνίτσελ αλά κρεμ.

Τραταμέντο, 25ης Μαρτίου 22 Κιλκίς, Τηλ. 23410 24651

Κιλκίς 2039 μ.Χ. (Έβδομο μέρος) : Τέλη μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ υπέρ συντήρησης νεκροταφείου

Παραμονές του 2040 και όλα πηγαίνουν τέλεια. Ξεχειλίζω από ευτυχία. Ειδικά στο θέμα της οικογένειας. Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι το κάτι άλλο. Με την καλή την έννοια. Όχι όπως παλιά πριν 40 χρόνια που είχε γίνει αντικείμενο έρευνας, η χάλια οικονομική και οικογενειακή κατάσταση των Ελλήνων. Έπρεπε να δουλεύουν και οι δύο βουτηγμένοι στα χρέη και τα δάνεια για να επιβιώσουν, να δημιουργήσουν, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους αξιοπρεπώς. Με τι αποτέλεσμα; Γκρίνια, κούραση, καβγάδες, διαζύγια. Πολλές απαιτήσεις, πολλές υποχρεώσεις, οι περισσότερες χωρίς λόγο.
Ακούστε τι κάνει σήμερα το κράτος μας.

Εκδήλωση με θέμα, «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση»

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση» την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:30 μ.μ. στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία). Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώμες και να ενημερωθούμε σχετικά.
Τιμή Πρόσκλησης: 6 ευρώ

Αγορά κρεάτων "Στρατηγούσης" στο Κιλκίς

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Ο Όμηρος Ταχμαζίδης θα ομιλήσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στο καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) στις 8 μ.μ. με θέμα: «Σκέψεις με αφορμή το βιβλίο του Peter Sloterdijk, “Αεροδόνηση: στις πηγές της τρομοκρατίας». [Το βιβλίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 στα γερμανικά].
Μετά το πέρας της συζήτησης θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια με τους Παναγιώτη Ξανθόπουλο (Κιθάρα – φωνή) και τον Άρη Τέγο (τρίχορδο – φωνή).

Για 10 λεπτά ΑμεΑ: Ένας αγώνας ζωής που μας αφορά όλους


Sisters Cafe Patiserie στο Κιλκίς

Η συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης

Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση της σκανδαλώδους ένταξης της χώρας στο μνημόνιο με τις υπογραφές Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου, Κουβέλη... Αν και οι Σαμαράς και Παπανδρέου έλαμψαν δια της απουσίας τους! 

«Ναι» στο πακέτο για την Ελλάδα από το Γερμανικό Κοινοβούλιο

Με μεγάλη πλειοψηφία το γερμανικό Κοινοβούλιο ενέκρινε τις πρόσφατες αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα.

Ερώτηση Παραστατίδη για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση περιοχών νομού Κιλκίς

"Για τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.
Κύριε Υπουργέ,
Σας υποβάλλω έγγραφο της δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης του Δήμου Κιλκίς με αίτημα την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και την προφορική διαμαρτυρία προς εμένα σε επίσκεψη στο γραφείο μου και των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων Άσπρου και Αξιοχωρίου του Δήμου Πολυκάστρου με το ίδιο θέμα.

Ερώτηση Παραστατίδη για τα Φωτοβολταϊκά Αγροτών

"Για τον Υπουργό Περιβάλλοντος - Ενέργειας - Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων.
Σας διαβιβάζω έγγραφο που μου παραδόθηκε στο γραφείο μου από ομάδα αγροτών του Δήμου Πολυκάστρου, οι οποίοι υπέβαλαν φάκελο ένταξης σε πρόγραμμα υλοποίησης αγροτικών φωτοβολταϊκών.
Ενώ έχουν υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια με την ΔΕΗ και με την ΑΤΕ Leasing για δανειοδότηση και δόθηκαν οι οριστικές εγκρίσεις, ξαφνικά υπήρξε εμπλοκή στην συνέχιση υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων. Αποτέλεσμα είναι για ορισμένους τα έργα να έχουν προχωρήσει σημαντικά και σε άλλους ενώ έχουν υποβληθεί σε τεράστια έξοδα για την συμπλήρωση των φακέλων, η επένδυση τους να κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί.
Αυτό που ζητούν είναι να τους δοθεί παράταση χρόνου τουλάχιστον 6 μηνών από την ΔΕΗ και από το ΔΕΣΜΙΕ για την υλοποίηση των έργων, εφόσον η ΑΤΕ και η Πειραιώς δεν ενδιαφερθούν για την ΑΤΕ Leasing καθώς είναι σε καθεστώς εκκαθάρισης.
"

Χριστουγεννιάτικο ωράριο καταστημάτων Κιλκίς

Από τον Εμπορικό Σύλλογο ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώθηκε το Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, κατά τη διάρκεια των εορτών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

"Την  Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 η Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας, συναντήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.) Ταξίαρχο κ. Παρασκευά ΜΑΡΑΠΙΔΗ, και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα του προσωπικού της Διεύθυνσής μας στην παρούσα χρονική στιγμή. 

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Οι σκουριασμένες νοοτροπίες δεν έχουν θέση στο δικό μας μέλλον"

"Με αφορμή τη δημοσίευση ενός video (http://bit.ly/TxzrPH ) που δείχνει τον κ. Ταμήλο να μη σέβεται τις διαδικασίες της βουλής θέλουμε να δηλώσουμε το εξής :  Η είδηση κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα και περιμέναμε ως και σήμερα Παρασκευή μήπως ο κ. Ταμήλος αναλάμβανε την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων του και είχε παραιτηθεί...Δυστυχώς και στη δική μας παράταξη ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με σκουριασμένη νοοτροπία...Ως Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας και ως νέοι που έχουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον...το δικό μας μέλλον, ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε τέτοιες νοοτροπίες...Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του...
Οι σκουριασμένες νοοτροπίες ΔΕΝ έχουν θέση στο δικό μας μέλλον."

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το 2013 στον δήμο Κιλκίς

Σε μια προσπάθεια ανακούφισης των δημοτών λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στην χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην επιβληθεί καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη. 

Δήλωση Γκουντενούδη για την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

"Στη λειτουργία κρατών, κυβερνήσεων και κυρίως κοινωνιών, υπάρχουν ορισμένα μετρήσιμα στοιχεία που πιστοποιούν το επίπεδό τους. Το κυριότερο εξ αυτών είναι η αντιμετώπιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Οι συμπολίτες μας δηλαδή με προβλήματα διαβίωσης ή και επιβίωσης ακόμη. Η ημέρα της 3ης Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία. Είναι οι συμπολίτες που η φύση τους στέρησε τη συνήθη ευχέρεια κινήσεων ή διανοητικής λειτουργίας.

Συνέλαβαν 4 νεαρούς για 14 κλοπές

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί 14 έως 18 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των διαρρήξεων που διαπράχθηκαν από 20 έως 28.11.2012
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων εκτιμάται ότι ξεπερνά το ύψος των (6.100) Ευρώ, ενώ αφαιρέθηκε συνολικά και το χρηματικό ποσό των (220) Ευρώ

Πουλούσε στη μάντρα του κλεμμένα εξαρτήματα

Στις 29.11.2012 το μεσημέρι συνελήφθη στην Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα σε μάντρα εμπορίας παλαιών σίδερων ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν μεταλλικά εξαρτήματα κατασκευής μηχανημάτων τα οποία όπως προέκυψε αποτελούν προϊόντα κλοπής από την αυλή βιοτεχνίας 54χρονου. Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπάτησαν 78χρονο

Στις 29.11.2012 το πρωί, στα Γιαννιτσά Πέλλας, 26χρονος ημεδαπός μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του προσποιούμενοι τους λογιστές, αφού έπεισαν 78χρονο ημεδαπό ότι έχουν επαγγελματική σχέση με το γιο του, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Συνελήφθη κλέφτης κινητών

Στις 29.11.2012 το απόγευμα συνελήφθη στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, 30χρονος ημεδαπός, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από κομμωτήριο (2) κινητά τηλέφωνα 20χρονης ημεδαπής. Σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Τον συνέλαβαν γιατί έκλεβε από τάφους μπρούντζινα ανθοδοχεία

Στις 30.11.2012 το πρωί συνελήφθη στη Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, 29χρονος ημεδαπός, διότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται αφαίρεσαν από διάφορους τάφους στα Κοιμητήρια του Δήμου Βέροιας (7) μπρούντζινα ανθοδοχεία με τις βάσεις τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.

Μέτρα της Τροχαίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται

Λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, που εκδηλώνονται κατά περιόδους σε διάφορες περιοχές της χώρας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει δώσει στις Υπηρεσίες Τροχαίας τις απαραίτητες εντολές και κατευθύνσεις, ώστε να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ενισχυμένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας. 

Η Παλαιστίνη έγινε κράτος! Ιστορική απόφαση του ΟΗΕ

- "Κράτος παρατηρητής" η Παλαιστίνη με απόφαση του ΟΗΕ
- 138 κράτη ψήφισαν υπέρ, 9 κατά, 41 απείχαν
- Πανηγυρισμοί στη Ραμάλα
- Εκνευρισμός στο Ισραήλ και την Ουάσινγκτον
- «Ατυχή και αντιπαραγωγική κίνηση» χαρακτήρισε την απόφαση η Χίλαρι Κλίντον
- Τι σημαίνει η αναγνώριση της Παλαιστίνης

Έστω και υπό το καθεστώς του «κράτους παρατηρητή», οι Παλαιστίνιοι έκαναν το πρώτο μικρό βήμα για να αναγνωριστούν ως κράτος.

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς. (Video)

Δράσεις διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και τη Δευτέρα

1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.)
ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
12.00 μ.μ. – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ -ΑΘΗΝΑ
2. ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο MEGA CHANNEL
(Λεωφόρος Μεσογείων 117 – Αθήνα)
9.00 π.μ. – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
3. ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Κ.Ε.Δ.Ε. -10.00 π.μ.
Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – Αθήνα)
4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι)

Κλιμακωτή εξαπάτηση του κόσμου για όλο τον Δήμο Παιονίας με την πολιτική του νερού

Γράφει ο Παναγιώτης Δεπούδης
μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Παιονίας

"Κάποτε σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε για την ΔΕΥΑ όχι και με τα καλύτερα λόγια στις προθέσεις του, απορώντας τι παραπάνω μπορεί να εξυπηρετεί η ύπαρξη της.
Υπήρξαν παραιτήσεις αποπομπές και εύκολες αναθεωρήσεις
Με τον καιρό έγινε υπέρμαχος και θιασώτης της αναγκαιότητας της αλλά μόνο για τις Δημοτικές Ενότητες Αξιούπολης και Πολύκαστρου.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) · · · (σε απεργία οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα)
ΑΥΓΗ ·Τρικομματική ομερτά συγκάλυψης του Μνημονίου – Ο φόβος διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής και απώλειας της εξουσίας, ένωσε τους βουλευτές της Ν. Δ., του ΠΑΣΟΚ αλλά και της «κυβερνώσας» ΔΗΜ.ΑΡ, στην απόρριψη της πρότασης να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο·Ασφαλιστικά Ταμεία – Προσπαθούν να τα «κουρέψουν» εκ νέου υποχρεωτικά!·Έγγραφα της Δικογραφίας κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Η κυβέρνηση Παπανδρέου γνώριζε πως θα αποτύγχανε το Μνημόνιο!
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα- Ποια νομιμοποιούνται μέσω της Τράπεζας Γης – Τι προβλέπει το σχέδιο του ΥΠΕΚΑ·Προαναγγελία από τον Χρήστο Σταϊκούρα – Εφάπαξ: Αρχίζει η πληρωμή από το Δημόσιο ·Αντώνης Σαμαράς –Πρώτος στόχος η ρευστότητα

ΠΑΜΕ: «Καμία διαθεσιμότητα - Καμία απόλυση»

Προσθήκη λεζάντας
"Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,
1. Περίπου 10.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της άμεσης απόλυσης, μέσω διαθεσιμότητας. Στην κυριολεξία δέκα χιλιάδες οικογένειες μπήκαν στο σφαγείο.