Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το έπαιζε τεχνίτης και έπαιρνε προκαταβολές

Σχηματίσθηκε δικογραφία, έπειτα από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 50χρονος παρουσιαζόμενος ως τεχνίτης έπειθε ενδιαφερόμενους να του παραδώσουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να προβεί σε σχετικές οικοδομικές εργασίες. Με τον παραπάνω τρόπο απέσπασε κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου – Οκτωβρίου 2012, από πέντε (5) άτομα το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ περίπου συνολικά, χωρίς να έχει προβεί σε καμία εργασία.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πως να ντύνετε τα παιδάκια όταν κάνει κρύο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το ιδανικό ντύσιμο για τα μικρά παιδιά όταν έξω κάνει κρύο; να τα ντύνουμε βαριά; Είναι σωστό; να τα ντύνουμε ελαφρύτερα; Αυξάνεται ο κίνδυνος να αρρωστήσουν; Πως πρέπει να ντύνουμε ένα παιδί όταν έξω κάνει κρύο;

Νέα δημοσκόπηση δίνει 30,5% στο ΣΥΡΙΖΑ - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Σαμαράς

- Η δημοσκόπηση έγινε από την Public Issue
- Δεύτερη με διαφορά η ΝΔ και τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή
- Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 60%
- Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Έπαινοι για το έργο της ελληνικής κυβέρνησης από την Μέρκελ

Θετικές για την ελληνική κυβέρνηση δηλώσεις της καγκελαρίου για τις προσπάθειες εφαρμογής των υπεσχημένων στη γερμανική βουλή. "Θέτει νέες βάσεις για το μέλλον της χώρας και την επιστροφή της ανάπτυξης.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ευκαρπία Κιλκίς


Η Θεσσαλονίκη υποψήφια ΕΒΤ 2013

Κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως (EHF) ο φάκελος υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Συλλόγων στο Beach Handball (European Beach Handball Tour – EBT) το 2013 (7–9 Ιουνίου).

Μουσικό ταξίδι στο παρελθόν το Σάββατο στο Stretto Κιλκίς


Για να ζωντανέψουμε το βράδυ του Σαββάτου
ακούγοντας μουσικές που μας κάνουν να περνάμε καλά!
Το ζεστό περιβάλλον υπάρχει,
η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε,
το ποτό το κρασί η μπύρα άφθονα οπότε κλείνουμε τον κύκλο
με τον γεμάτο ήχο του ακορντεόν....

Όλα τα κριτήρια για τις μετεγγραφές φοιτητών

- Το κατά κεφαλήν εισόδημα της οικογένειας του φοιτητή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 6.000 ευρώ
- Για τις μονογονεϊκές οικογένειες και τα άτομα με αναπηρία το εισόδημα διπλασιάζεται
- Ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του συνολικού αριθμού των εισακτέων ανά σχολή ή τμήμα

Έρανος από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ανακοινώνει ότι, για μια ακόμη χρονιά στο πλαίσιο της ενίσχυσης του πολύπλευρου ανθρωπιστικού του έργου, πραγματοποιεί τον ετήσιο Έρανο στην πόλη του Κιλκίς την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 από εθελοντές, μαθητές και συνεργάτες του περιφερειακού τμήματος.

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Σαμαρά λέει...

«Οι θριαμβολογίες του πρωθυπουργού, με αφορμή την απόφαση του Γιούρογκρουπ, αποτελούν μνημείο θράσους και πρόκλησης σε βάρος του λαού. Η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα είναι σε όφελος του κεφαλαίου, στη στήριξη του οποίου κατευθύνονται και τα χρήματα της δόσης και όχι του λαού. Ο ελληνικός λαός πληρώνει με τεράστιες θυσίες τα χρέη, τα ελλείμματα και τα δάνεια που δεν δημιούργησε αυτός, την ίδια στιγμή που στο Γιούρογκρουπ ανήγγειλαν και νέα αντιλαϊκά μέτρα.»

Συναυλία των σπουδαστών του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς


Η διεύθυνση του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των σπουδαστών του, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Συνεδριακό του δήμου Κιλκίς.

Δηλώσεις Σαμαρά και Στουρνάρα από Βρυξέλλες

O Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα τελειώνει μια μεγάλη και δύσκολη περίοδος αγωνίας για την Ελλάδα.  Σήμερα τελειώνουν οι φήμες, οι εκβιασμοί και οι πιέσεις για έξοδο της χώρας μας από το Ευρώ.
Σήμερα η Ελλάδα κερδίζει τη μεγάλη ευκαιρία να σταθεί στα πόδια της και να βγει από την κρίση. Όρθια, όχι γονατισμένη. Καλύτερη, όχι ισοπεδωμένη. Ισχυρότερη, όχι απομονωμένη.

Πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με απόφαση του προέδρου του Κινήματος κ. Πάνου Καμμένου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν οι πολιτευτές, οι συντονιστικές επιτροπές και οι γραμματείες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Καμμένος: "Ανένδοτος αγώνας ενάντια στους αποστάτες"

«Ολοκληρώθηκε η συζήτηση- συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Όπως βλέπετε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραμένει συμπαγής, παρουσία 18 βουλευτών.
Δύο επέλεξαν τον δικό τους δρόμο. Ο ένας να πορευθεί για το όνειρο της νέας κεντροδεξιάς, όπως ο ίδιος έλεγε και ακολουθώντας τον εκπρόσωπο των διαφωνούντων-τον κ. Σταμάτη-που χθες παρακάλεσε τον Πρωθυπουργό, τον κ. Σαμαρά, να ανοίξει την καρδιά του και τη μεγαλοσύνη του ώστε να τους δεχθεί πίσω. Αναφέρομαι στον Κώστα Μαρκόπουλο.

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων δήμου Παιονίας


Διημερίδα με θέμα, "Η συμβολή της ψυχολογίας σε περιόδους κρίσης"

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται ότι, την 14-12-2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, θα ξεκινήσει τις εργασίες της η ετήσια διημερίδα με θέμα: «Η Συμβολή της Ψυχολογίας σε Περιόδους Κρίσης», που συνδιοργανώνεται από την Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ψ.Ε.Β.Ε.) και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας. 

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα, "Η Γοητεία μιας Συντριβής"


Αστυνομικές συμβουλές ενόψει εορτών


Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας της ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης. 

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Η πορεία συνεχίζεται"

"Για όσους δεν το κατάλαβαν ...το φορολογικό περνάει "απαρατήρητο", οι αυξήσεις της ΔΕΗ έρχονται, η πώληση του ΟΠΑΠ προγραμματίζεται, κλπ, κλπ...
Χάριν των γεγονότων τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα έκαναν εξαίρεση και στην μέχρι τώρα σκόπιμη αφάνεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς προς Χατζηδάκη για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

"Κύριε Υπουργέ,
Ο Εμπορικός κόσμος της χώρας, ΕΣΕΕ και Εμπορικοί Σύλλογοι, είμαστε ανάστατοι, αφού χωρίς καμιά προειδοποίηση και διαβούλευση, εξαγγείλατε το άνοιγμα όλων των καταστημάτων της χώρας κάτω των 250τ.μ. τις Κυριακές.

Συνέλαβαν 4 άτομα για χρέη προς το Δημόσιο

1) Συνελήφθη σήμερα (13.12.2012) το πρωί, στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 46 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 97.446,41 ευρώ.
2) Συνελήφθη σήμερα (13.12.2012) το πρωί, στη Νάουσα Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός 33 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.707.854,18 ευρώ.

Πλούσια η δράση των νεαρών ληστών

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, σε βάρος τριών ημεδαπών 15, 17 και 20 ετών που διέπραξαν, δεκαεννέα (19) κλοπές τροχοφόρων στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών κατά το τελευταίο τρίμηνο. 

Samaras: “Today is a new day for Greece”


«Solidarity in our Union is alive. Grexit is dead. Greece is back on its feet. The sacrifices of the Greek people have not been in vain. Today is not only a new day for Greece, it is indeed a new day for Europe».

Ερώτηση ΚΚΕ για τις διώξεις σε βάρος μαθητών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς.

Σε μια περίοδο που ο αντιλαϊκός οδοστρωτήρας κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ, τσακίζει κάθε λαϊκό δικαίωμα, εντείνει τον αυταρχισμό, καταστέλλει τους εργατικούς αγώνες, χτυπά διαδηλώσεις, συλλαμβάνει και δικάζει εργαζόμενους, ο Διευθυντής Ντέντας Χρήστος του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς στέλνει επιστολές προς γονείς μαθητών εγκαλώντας τους «για παραμέληση ανηλίκου». 

Ανοικτά τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και τις 2 Κυριακές της ΔΕΘ

Σχετικά με την πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων επτά Κυριακές το χρόνο είναι μια πρωτοβουλία που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς Υπουργό Περιβάλλοντος

"Κύριε Υπουργέ,
Το Επιμελητήριο Κιλκίς υποστηρίζει την συλλογική προσπάθεια «ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ» και συμμετέχει στην διαμόρφωση λύσεων με στόχο την εξάλειψη των εμποδίων και των περιορισμών, για την αξιοποίηση του εθνικού μας καυσίμου που είναι ο ήλιος.

Συνεδρίαση Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Η συμμετοχή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης για τις 17,18 και 19 Δεκεμβρίου, που αφορούν τις κοινωνικές δομές της Τ.Α. αλλά και η ψήφιση του Προϋπολογισμού της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. για το 2013 είναι ανάμεσα στα θέματα της αυριανής τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Πληροφορίες για τη λύσσα


Κρούσμα λύσσας στο Κιλκίς - Τι πρέπει να κάνετε

Μετά την επιβεβαίωση θετικού αποτελέσματος λύσσας σε ζώο της άγριας πανίδας (κόκκινης αλεπούς) στις 07-12-2012 που βρέθηκε νεκρή στην τοπική κοινότητα Μεταξοχωρίου του Δήμου Κιλκίς. πραγματοποιήθηκε στις 10-12-2012 ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κιλκίς με σκοπό το συντονισμό των ενεργειών για την λήψη μέτρων περιορισμού εμφάνισης νέων κρουσμάτων Λύσσας

Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς ο Θέμης Ανθρακίδης

Νέο Διοικητή απέκτησε το Νοσοκομείο Κιλκίς από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου. Τον 30χρονο Κιλκισιώτη οικονομολόγο Θεμιστοκλή (Θέμη) Ανθρακίδη. Ο Θέμης είναι απόφοιτος Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομία και τη Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ της Ολλανδίας και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. 

Επιστολή για το προσκύνημα στα καζίνο των Σκοπίων

Από την έγκυρη ταξιδιωτική ιστοσελίδα του facebook "Omorfa taxidia", "αλιεύσαμε" την παρακάτω επιστολή αναγνώστη, σχετικά με τα καζίνο της ΠΓΔΜ, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα. Ενδιαφέρον έχουν επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών των Όμορφων Ταξιδιών.

Μετέτρεψε την καφετέρια του σε μανάβικο

Συνελήφθησαν σήμερα (13.12.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, 34χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριας) και δύο ημεδαποί 29 ετών, για παράνομο «τζόγο».

Έκλεψαν 200 κιλά ελιές από ελαιώνα

Στις 12.12.2012 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Τριανταφυλλιά Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, δύο υπήκοοι Αλβανίας 36 και 38 ετών, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από κτήμα με ελαιόδεντρα 35χρονου ημεδαπού, κατά δήλωσή του, τους καρπούς από (20) περίπου ελαιόδεντρα συνολικού βάρους περίπου (300) κιλών και χρηματικής αξίας (200) Ευρώ περίπου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) τσουβάλια με ελιές συνολικού βάρους περίπου (80) κιλών, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Τα "Omorfa Taxidia" στο "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα



Μέσα σε ένα καταιγισμό από δεκάδες "Χριστουγεννιάτικα χωριά" που ξεφύτρωσαν σε όλη την Ελλάδα, ο "Μύλος των Ξωτικών" στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, μαζί με την "Ονειρούπουλη" της Δράμας, μάλλον είναι και τα δημοφιλέστερα πανελληνίως τουλάχιστον για φέτος.

Ερωτήματα Μετώπου Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο

"Την Παρασκευή 07/12 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας του Κιλκίς συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης, σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας και δύο δημοτικοί σύμβουλοι (Αναστασιάδης Μιχάλης και Καραμπίδης Βασίλης.) Το θέμα βέβαια εντοπίζεται στο ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην συνάντηση αυτή...

Προπόνηση του ΓΑΣ Κιλκίς για το παιχνίδι του Σαββάτου

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τους χειροσφαιριστές του Γ.Α.Σ.Κ. Το κλίμα πριν την αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι αισιόδοξο για μια καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα βάση αυτής. Μόνο ''μελανό'' σημείο ο τραυματισμός του Πίτου που υπέστη διάστρεμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο για να αποφασιστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Μίκρας 3 με διαιτητές τους κυρίους Δεληγιάννη και Νάσκο και παρατηρητή τον κύριο Παπαματθαίου.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΓΗ ·Η απόφαση του EUROGROUP- Μια τρύπα στο νερό για χρέος και ρευστότητα·»Τάσεις» MRB – Ευρώ, αλλά όχι πάση θυσία (δημοσκόπηση)·»Βουλιάζουν» τα Ταμεία – Μεγάλο άνοιγμα στα επικουρικά του Δημοσίου
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Επικουρικές – Πως διαμορφώνονται μετά τις τελευταίες περικοπές – 18 παραδείγματα για όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία του Δημοσίου·Θετική εισήγηση από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόϊμπλε – Το Eurogroup αποφασίζει σήμερα για την εκταμίευση της δόσης·Κομισιόν – Νέα μέτρα για το χρέος…